Hata skogen...

Så nu har vi haft profil, dock fick vi ingen information av skolan att vi skulle åka ut i skogen och vandra runt i en hel dag. Så inget vatten eller någonting extra att äta när vi var ute och skogsvandrade. Jag var så otroligt sur och grinig pga törst och hunger typ hela tiden. Bara instruktören och en i klassen hade med sig något att äta. Sen när maten skulle komma så tog det evigheter och instruktören sa att dom förmodligen inte skulle komma alls. Så han tog upp en påse med torkad fisk och sa att det bara var att ta för sig. Sen så fick i dricka sjövatten och barrte. Det var riktigt gott när man var törstig. Till slut så kom matbilen och alla i klassen kastade sig över bilen och slet ut all mat och började äta. Då var det riktigt gott med skolmat:)
Men som sagt, vår skola är ju inte den bästa på att informera oss elever om saker. Visste inte att vi hade bytt mentor heller, fick reda på det när jag skulle söka ledigt för att ha uppkörning. Ringde min mentor och sa att jag ville ta ledigt. Då sa han att jag inte var hans mentorselev längre. Öhhh.. och vad gör man då? Inte en susning om vem det annars kan ha varit. Tydligen så stod det på en lapp på en vägg i skolan..

Är så less, vill bara åka till USA och sen hoppa direkt till STUDENTEN. Dock så har ju faktiskt en del roliga kurser kört igång i den vanliga skolan, som NaturkunskapB, Historia, Bild och den nya matteläraren verkar rätt vettig. Så man kanske fixar ett G tillslut:)

Hoppas verkligen att jag kan gå på septemberfesten I Willys till helgen, vore så tråkigt annars:(

Det gick ju inte så bra..

Ja, det är väl ingen nyhet att jag inte klarade uppkörningen. Det gick verkligen skit, hade aldrig kört så dåligt i hela mitt liv! Var så sjukt nervös att händena skakade på ratten och jag ville bara spy. Men när uppkörningsgubben sa att provet var avslutat och det var dags att köra tillbaka så körde jag helt perfekt, trotts att tårarna rann läng kinderna.
Så det blir att ta nya tag och görat en gång till. Har bokat in några lektioner till och en upp körning. Så får hoppas att det går vägen nu då:) Nu vet jag att uppkörningsgubben inte kommer att äta upp mig, dock luktade han som jag körde med bajs. Jätte trevligt...

Så helgen spenderades i Skellefte för att ha annat att tänka på, har som inte varit annat än bil i mitt huvud i typ 2 veckors tid nu. Och det ha som varit lagomt trevligt att gå upp 5 och sen kommit hem runt 7.
Och snart så sitter man på kustbussen igen, och till veckan så har vi profil och ledig fredag:) Men dock så får jag väl stanna i lille torpshammar liktförbannat och inget att göra. Panen var ju att jag skulle upp till Skellefte och gå på September festen i Valles. Men eftersom att man har körlektioner på måndagen och måste upp 5 då, så kan jag ju inte ta 4 bussen ifrån stan på söndagen och komma hem halv 1 på måndag natten. Litejobbigt med 4,5 timmars sömn och köra bil.. Så det enda sättet som kan få det att funka är om jag tar 10 bussen från stan och är i torpshammar runt halv 7 på söndagen. Men vet inte om jag kan ta mig upp kl 9 efter att ha festat hela natten.
Så det lutar mot en tråkig helg i torpshammar..  :(

Teoriprov: Check =)

Så nu har jag klarat teoriprovet till mitt efterlängtade körkort!! Hela 59 rätt fick jag:D
Upp kl 05:30 imorgon för att hinna in till uppkörningen:) Hoppas inte att nerverna spökar allt förmycket och att jag inte vaknar 04:20 och tror att jag har försovit mig som jag gjorde idag. Ska ta det lungt och köra liiite saktare än vad jag brukar;) Hoppas hoppas!!!  Efter det så blir det att åka upp till Skellefte och gå på matfesten. Antingen så blir det å Firasupa eller Sorgesupa, hur som helst så är jag sugen på vitt vin, öl, drinkar och cider:D:D

Pirrigt:)

Nu har den vanliga skolan börjat igen. Den nya matteläraren verkar helt ok, så nu blit det å plugga om MatteB, hoppas att jag klarar det denna gången. Får väl fråga någon smart preson om han/hon skulle vilja hjälpa mig med lite saker. Resten vet jag inte så mycket om än tyvärr. Har ganska fullt upp nu med körlektioner inne i Sundsvall så skolan har blivit lite av en andra pioritet just nu. Men till helgen blir det plugg.
På körskolan har jag nu avverkat 6 av mina 8 körlektioner på 2 dagar och jag börjar känna mig mer bekväm med att köra runt inne i Sundsvall. Och på teorifrånten så går det riktigt bra, har bara sluttestet och extrauppgifter kvar. Jag känner mig väldigt positiv:D

Lämnat tillbaka saker som har gått sönder till IKEA, fick en ny gardin och reservdelar till byrån:) Sen blev det en gardin till när jag ändå var där och en hårfärg som blir att fixa senare ikväll:)

För övringt så sitter jag nere på internatet i "mitt" gamla kök och lånar internet och kollar på Simpsons. Har inte hunnit fixa något internet än till lägenheten. Vi väntar med det tills grannen har fått det att funka, sen så hoppar vi på samma sak:) Vill ju inte köpa något som inte fungerar;)
Hörs senare:D

GAAAHHHH

Hur slut som helst! 3 dagar ute i skogen där vi vandrarade upp och ner för en slalombacke för att sedan rädda en docka som redan var död. Ett larm som min grupp fick sträckte sig ifrån 20:30 till 01:30. vi var något slut när vi kom hem och vi kastade i oss mat och sen ner i sov säcken. 20 min senare fick nästa grupp larm och dom fick ta hand om en ormbiten docka halvvägs upp för backen. Kroppen är alldeles mör nu efter att vandrat upp och ner för backen och av att ha sovit på golvet i 2 nätter. Idag har vi haft 6 timmar teori om forslivräddning. Efter att ha sett på filmerna som han visade och efter att han berättade om alla dödsfällor som finns där hela tiden så är jag väldigt opepp på att hoppa ner i båten och riskera livet. Vill verkligen inte, har vettigare för mig än att dö. Pratade med någon lärare om det och han sa att jag ändå ska följa med för att få närvaro. "Du ska ju ändå lära dig hur vatten beter sig och du kan ju alltid hjälpa till med maten och sånt. Och det ser dåligt ut i papprerna om du inte är med." GAAHH!! Jag tycker att jag har viktigare att göra, som att fixa med mitt körkort.
Under dom 3 dagarna i skogen har jag konstaterat att jag inte ska överkonsumera fil.. dåligt för lill magen:/

God natt, bussen till forsen går 8, hemma runt 8 igen. På lördag åker vi 7 och är hemma runt 3.. Sen vanlig skola på måndag..

Kaos..:(

Usha!! Kaos kaos kaos.

Kaoset började igår när jag skulle ta tåget upp till Torpshammar. Jag och mamma fastande i hissen på tågstationen. Tåget rullade in när vi satt fast och va bankade och skrek på folk att dom skulle öppna för vi skulle med tåget. Folk stod bara som fån och gjorde ingenting. Vi ringde i nödklockan och efter vad som känndes som en timma så hördes en röst i telefonen. "Är det någon i hissen?"  vi skrek " JA OCH VI SKA MED TÅGET SOM GÅR NUUUU!!". Hissen åkte ner, fastnade, åkte upp, fastnade, åkte ner igen och då öppnades dörrarna. Jag och mamma sprang ut ur hissen och vi tog all packning och sprang upp för trappan, hög på adrenalin som vi var så märkte jag inte ens att väskorna var tunga. Vi möttes av en konduktör som sa att jag bara skulle hoppa in någonstans. Hoppade in i första bästa vagn och vinkade hej då till mamma. Inte ens en kram hann vi ge varandra!!
Insåg att jag var två vagnar fel och fick kånka på all packning till rätt vagn.
När jag kom fram till Skövde så skulle jag byta, nästa tåg var försenat med en halvtimme. Så när jag kom fram till Stockholm hade jag bara en kvart på mig att hitta rätt perrong. Och i stockholm så var det dödligt varmt och jag sprang ju givetvis runt i mina mjukisbyxor... Resten av resan gick som den skulle. Men jag var då väldigt slut och ville typ slänga mig på backen och bara gråta och sova.

Sen så bestämde jag mig för att ta mina saker direkt till lägenheten och sova där (planen från början var att jag skulle sova hos Jonna på hennes soffa) Men jag ville se lägenheten. Och GUD så fin den är!! Så fräch och stor. Dock så saknas en del saker, men det får jag väl fixa imorgon. 
Jag hälsade på nere på internatet och kollade in dom nya 1:orna. Sen blev det en välbehövd dusch och sova.

Och nu idag när jag vaknade bestämmde jag mig för att packa upp i köket. Dock hade en liten mus flyttat i de flesta av mina flyttlådor och han var fortfarande kvar i en av dom. Jag väckte Viktor och vi jagade ut musen ut för baklongen. Så de resterande 5 timmarna ägnade jag mig åt att tvätta, diska och sanera i stortsett allt jag hade. 
Så jag har säkert damsugit lägenheten 10 ggr idag, jag håller fortfarande på att tvätta och allt är inte uppackat än och jag har inte packat allt än inför skolveckan som börjar imorgonbitti då vi ska vara ute i skogen och klockan är snart 21. Och jag vill vara lägga mig ner och dö.

Saker som musen förstörde: 
Mörkläggningsgardiner för 900:-
Alla mina gardiner
Två badlakan (en köpte jag i Grekland när jag var 12)
3kg ris
2kg havregryn
2 påsar tortelini
Musli
Skorpor
1 påse popcorn
Mororsågskörkortsbeviset.
Presentsnören
Plastblomma
En vit tröja
Samt att den bygde bon i mina mjukisbyxor, hittade säker 3 middagar ris i dom. 
Men dom var inte gnagda på iaf, bara smutsiga. 
Jag tror att det var allt

Ringde mamma i ren desperation, hon gav några lugnande ord och sa att hon skulle skicka över lite pengar så att jag kunde fixa det hela. Sedan ringde jag Ullabritt och frågade henne om hon ville hjälpa mig att sy några gardiner. Och det ville hon:D Blev jätte glad och till helgen blir det att dra på  IKEA och COOP för att köpa nytt det som är förstört och sånt som jag ändå behövde ha.

Men jag är då glad att den inte var i min låda med jackor, halsdukar, mössor, vantar, lakan och fler handdukar. Det hade blivit mycket dyrare att resätta och svårare att tvätta... tur i oturen.
 
Men nu måste jag återvända till att packa packaupp och städa lite till. Tror att jag avslutar det hela med en varm dusch och en tidig natt.

Ett bra avslut på dagen idag

Pappa kom på idén om att vi ska gå på bio, sagt och gjort. Vi såg på Bröderna Karlsson. En helt UNDERBAR film, så fruktansvärt rolig att jag nästan grät :) En films som jag varmt rekomenderar till alla!! Filmen handlar om två tvillingbröder som skiljsåt vid födseln. Den ena växer upp i stor stockholm och blir sedan en framgångsrik advokat. Och den andra växer upp i en liten by utanför Luleå. Han arbetar som bonde och har fru och barn. Så en dag så möts dom igen.   Älskade filmen:D Helt klart värd att se!!

Sedan när vi kom hem så gick jag och mamma ut på baksidan för att beundra den stjärnklarahimmlen. Sryrsorna spelade och vi bara stod där och kollade upp, och efter att ha stått där i 2 minuter ellerså, så såg vi ett stjärnfall. Det var helt magiskt!! Sedan gick vi in och mamma bjöd på en jättegod cocoslikör, MUMS!! Kan dagens sluta bättre??

Drömmar drömmar...

Hade en jätte skum dröm inatt.
Jag satt i bilen med Ullabritt och Valter naken och de skulle köra mig till skolan men jag ville åka tillbaka och ta på mig kläder. Men dom sa att dom aldrig skulle hinna det så dom släpte av mig på en busshållsplatts. Bussen kom och jag hoppade på. När jag hoppade av bussen så var jag i stockholm, påklädd men jag hade varken pengar, id eller mobil. Så jag sprang runt i Stockholms mörka gator och försökte att inte krocka med folk. Sedan så kom jag till McDonalds och var jätte sugen på friterade kycklingvingar. Men jag hade ju inga pengar så jag blev lite sur, så jag hoppade över några bord och sedan över en hög mur som gick runt resturangen. Sedan så sparng jag runt på stan och visste inte vart jag skulle ta vägen. Och sen så vipps så var jag i Estland i ett hus som jag och två tjejer skulle pynta och göra fin  innan killen som bodde där kom hem. Jag och en av tjejerna blev jätte bra vänner och vi hade jätte kul. Den andra tjejen var jättesur och steressad, men det lustiga av att hon och jag kunde prata svenska med varandra, trotts att hon var från Estland. Och sen när killen kom hem så kom jag på att det skulle bli svårt att ta sig hem igen. Det ända som jag ville göra var att ringa Kim eller någon annan som kunde komma och hämta mig, iaf hjälpa mig.

Sen så fick jag ett sms och vaknade :P Mina drömmar är verkligen skumma skumma ibland, men det är rätt roligt för varje natt blir ett äventyr

Mina egna små funderingar

Imorgon så blir det att springa många ärenden, först fixa ppiller sen köpa kuddar, sen kolla in någon butik med retrokläder. Och resten har jag glömt bort, men förhoppningsvis har mamma med sig sitt huvud:)

Jag har många funderingar i mitt huvud så jag tänkte skriva av mig lite här:)

Den första funderingen jag har är om ppillerna. Jag funderar på om man ska sluta med alla dessa hormoner och testa något annat utan dom. Men då har jag istället ingen aning om vad det skulle kunna vara. Eftersom att ppillerna har gjort mig lite bitter och fet och att pstaven inte heller funkade, så kanske man borde testa något nytt igen. Och efter att ha sett ett avsnitt av Sex Education på tv där dom gick ingenom barnafödsel så blev jag riktigt skraj när dom visade alla konstiga saxar och nålarna som ser ut som metkrokar, och de berättade om att man spicker och att man inte kan ha sex efteråt. Det gjorde mig verkligen avtänd på idén om att skaffa barn. Iaf för tillfället, för nackdelarna väger mer än fördelarna. Speciellt punkterna Sax, Jättenål, Inget sex vägde tyngst för mig. Och jag är helt enkelt inte mogen. Och enligt programmet så finns det 25 olika sorters saker man kan använda, men jag kommer bara på 7... Kanske borde ta ett snack med barnmorskan imorgon.. eller ja senare idag.

Fundering nr 2.
Hur tänker min skola riktigt? Jag får hem hyreskontraktet för lägenheten som jag läser och skriver under och skickar upp, precis som man ska. Sen får vi tillbaka papprena med motiveringen att målsmans underskrift saknas. Mamma ringer dit och säger att sånt ska ju inte behövas för jag är ju över 18 år, då svarar dom "Öhh, det kollade vi aldrig.." Men hallå, säkert över hälften som flyttar in i lägenheterna är över 18 år!!
Och sen så får man ytterligare ett brev. Kuddar och täcken får vi inte längre låna, utan det ska man köpa själv och kånka med sig upp på den 86 mil långa resan med tåg. Dom sa att vi skulle få behålla våra täcken och kuddar när vi flyttade ut. Så nu återstår frågan, hur ska jag få med det upp? Och sen så tänkte jag på dom som kanske inte har det så bra ställt hemma ekonomiskt och på dom som är i utlandet just nu... Hur blir det för dom? Mest irriterad blev jag för att dom hade skickat ut brevet så sent, fick det för några dagar sedan och jag åker på lördag. På måndag börjar vi.
Nästa sak. Nästa brev kommer. Vi glömde skriva i det tidigare brevet att inför första veckan så måste ni ha ett par oömma skor som ni kan ha i vatten. Och ett underställ som inte är i bomull. Okej, nästa grej att köpa och kånka på och jag kommer bara att använda det den veckan.. Och jag antar att flippflopp inte funkar så bra när vi har vattenlivräddining i stömtvatten. Också det brevet ungefär en vecka innan vi börjar.
Blir så snurrig av allt det här att jag bara vill ta studenten NU och komma där ifrån!! Börja mitt eget liv, göra det jag vill. Få bestämma själv, vara fri från läxor och krav på höga betyg. Och bara bli vuxen.

Nu har jag äntligen lättat på en del trycket i huvudet:D God natt allihopa!

Ännu en serie uttittad

Igår såg jag 18 avsnitt av "10 things that I hate about you" med paus för mat och tandborstning:) Drömde rent av om serien hela natten och vaknade på ett mycket bra humör:) Så det första jag gjorde var att slå på datorn och såg de två resterande avsnitten som jag inte orkade se för det blev lite väl sent igår.. Och nu så är denna underbara serie uttittad *snyft* Serien var så otroligt bra!! Den hade allt, galna tonåringar med orealistiska drömmar, humor, kärlek, kyssar, bråk, intriger och snygga killar:D Bra att ha något att se på nu när Kim är så långt bort :( Så nu är jag på jakt efter en ny serie att se på. Jag har insett att serier är mycket roligare att se än filmer, för då får man följa karaktärerna mycket längre och händelserna blir mycket mer invecklade:D

Jag är nog lite av en serie nörd, i år så har jag sett 200 avsnitt av Sailor Moon, 6 säsonger av Desperate Housewives och nu denna serie på mindre än 24 timmar... Sen ett antal avsnitt av Simpsons, Family Guy och allt annat som går på tv.

Så, är det någon som har en serie som ni tycker att jag ska se? I så fall så får ni jätte gärna skriva ner den i komentarfältet :D   

God natt =)

Bad, sol och gräsklippning..Idag så åkte jag och mamma till Varabadet och åkte rutchkanor och solade, skitkul:D Jag älskar den gula!
Sen så blev det några ärenden på "stan" när vi ändå var inne och så passade vi på att ta en liten gudomligt god italenskglass i parken <3 MUMMA!! The Grillmaster (pappa) bjöd på grillat kött och mamma serverade gula hallon och blåbär med mjölk:) Sen så var vi duktiga med att klippa gräset, svettigt vill jag lova:P Och nu har jag hittat en ny serie som är helt ok "10 things I hate aboute you" eftersom att jag har sett klart alla Desperate Housewives avsnitt som finns så måste jag ha något annat att se på tills säsong 7 kommer ut:)   KRAM på er alla:D

Hackad snoppkyckling

Här har vi en bild på gårdagens middag, en kycklingfile i något suspekt form. Vi hackade upp den och sedan stekte vi den moahaha:D

Nu har jag börjat bloggat:)

Helt otroligt, nu har jag börjat blogga!! Har funderat på det fram och tillbaka en tid nu och nu har jag äntligen bestämt mig. Bloggen ser fördjävlig ut förtillfället men förhoppningsvis så kanske någon vänlig själ vill hjälpa mig med det *blink blink* :) Tyckter att det är så roligt att läsa andras boggar och kanske att någon finner samma nöje med att läsa min:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0