Vinter

Har sakta och plågsamt insett att det börjar bli vinter. Det ända jag gillar med vintern är snön, när det är lite lagomt med snö. Då blir det vitt och fint och träden ser så mysiga ut. Men -30 och att solen knappt hinner visa sig innen den går ner igen gillar jag inte. Allt blir så deprimerande då. Det är då jag är som mest sugen på att gå runt naken och bara leva livet:)
Men i år ska jag försöka se det mysiga i det hela och funderar på att köpa in lite olika teer och lite värmeljus och ett antal bra böcker.

För övrigt så har vi nästan fått igång internetet i lägenheten. Det funkar fint fint på viktors dator men inte på min:( Men förhoppningsvis är det något som kim kan förstå sig på och fixa när han kommer ner på torsdag. På lördag ska jag och kim åka hem till mina ursprungstrakter. Då blir det en hel del ärenden och shopping för mig:D Ska försöka hitta skor och klänning att ha på studenten redan nu, jag ska leta med nöje!! Tror dock att skor kan bli svårt för mig, för jag vill ha typ alla som finns!!
Nästa vecka blir sista veckan för iår som jag spenderar hemma. Nästa gång jag åker hem blir väl  när jag fyller 19år. Shit vad gamal jag börjar bli, och vad värdelöst att fylla 19, man får ju inte göra någonting nytt:( Längtar tills att jag fyller 20=D .

hej hej

Efter en härlig helg uppe i skellefte så är det tillbaka till verkligheten. Hade ganska stora problem att sova i natt, somnade typ vid 4 och sen så ska man till skolan runt 8. Men mådde skit när jag vaknade pga av en analkande förskylning som jag inte tror blir rolig. Så jag stannade hemma och sov till 12:) välbehövt kan jag säga!!
 Sen blev det pannkakor och till skolan för att göra klart religionen, fick ett pepptalk av Helene (min religionslärare) och allt blev genast mycket lättare:)
Snart ska jag iväg till tjejkvällen i fränsta och Ingalill bjuder på middag:)

Jag borde blogga lite oftare och försöka fixa en snyggare bloggdesign, när internettet är fixat i lägenheten så blir väl den första punkten lätt fixad. Men att fixa en snygg bloggdesign kan bli tuft, har ingen aning om hur man gör:S

Har passat på att dreggla över diverse klänningar och drömt om studenten när jag äntligen sitter vid en dator. Kan inte vänta till den dagen kommer då jag inte längre behöver göra läxor:D Dock är det svårt tycker jag att hitta en vettig klänning då jag inte vill lägga ut så mycket pengar på den.


Skola helger mm

Ja, kanske ska börja med att berätta att i torsdags så fick jag fel prov av vår nya mattelärare. Yääy.... blev så arg, hade berättat att mist två gånger varje lektion vilket kapittel jag var på och vi hade pratat igenom om vilka delar av kapittlet som det skulle vara prov på. Men när jag väl skulle göra provet så gav han mig de andras prov (jag ligger lite före). Jag hade pluggat som en jävel jätte länge inför det provet. Jaja fick väl göra det andra provet då.. Var arg i flera timmar efter det.

Resten av skolan funkar väl, längtar till studenten!! Sen blir det glada dagar i skellfete hade jag tänkt:)

Har för övrigt börjat läsa nu, slukar böcker som jag vet inte vad när jag åker buss. Timmarna och sidorna bara swichar förbi=)

Hade dert jätte trevligt i helgen i skellfte, jag och kim gick på stan på fredagen och gick på café Viktoria. Köpte mascara, hårfärg och hudkräm:) Kim gav min några slantar till det:D Sen blev det ham igen och över till Emelie och Krister och kollade hur det går för dom. Så jag följde med Emelie tillbaka till stan, sen ringer Kim och jag väntar tills att han och Jonas ska komma och hämta mig så skulle vi fortsätta gå på stan. Sen blev det hem igen för att bara vara hemma i någon timma och sen blev det fest hemma hos Madde. Träffade nya trevliga människor och andra som jag inte sett på länge. Lördagen var mest en härlig soft dag. Och på söndagen färgade jag håret och åkte jag hem igen.. En snabbspolning av min helg i Skellefte:D


GIS-gris

Nu har vi GIS (geografiska inofmations system), bajsigt tråkigt.. Typ ingen förstår nått och det är så BAJSIGT tråkigt!!! Så det blev facebook och bloggläsande en stund. Sen i eftermiddag hade jag tänkt åka upp till skellefte om jag hinner göra matte provet klart innan tåget går, wich me good luck!
Igår efter skolan var jag så duktig så, tvättade, lagade mat, var och handlade, pluggade på både matte, engelska och historia. Belönade mig med några avsnitt av One Tree Hill och lite glass <3

kokosglass:)

I veckan körde glassbilen runt i Torpshammar och jag har varit sjukt sugen på deras xtremt goda (xtremt dyra) kokosglass. Så idag har jag gjort ett försök att göra en egen, den smakar inte lika dant:( men det smakar kokos och ihop med lite banan och kiwi blev det riktigt gott ändå:)
Nu så står en bulldeg och jäser i köket som jag och Kim ska baka ut i kväll/natt:) Kanelbullensdag imorgon ju och det måste firas;)

Körkort!!!Jag gjorde det, jag tog körkortet igår!!! Nu har jag haft mitt körkort i 23 timmar och 26minuter:D Jag är awesome=P

RSS 2.0