Lite bad på skolan igår:P

Haha igår på skolan dunkade vi på med party musik med mycket dunk i studiument, drack öl och klunkade i oss HB:) Vi spelade in en sen till filmen som vi håller på med i Rörlig bild A, ölen var skakad och ljummen, HB var vatten och fyllan var fejk. Men kul var det ändå:D  Sedan återvände jag hem med huvudverk:P Tillbringade hela kvällen med att se på Kyle XY och det förtjänande jag eftersom att jag har gjort klart mitt projektarbete.

Idag skrev jag klart källförteckningen och skickade in abretet :D Känns så skönt nu när det äntligen är gjort, nu är det bara hemtentamen i Religion kvar och sen är jag nästan klart med allt i skolan. Idag har vi även fått två "föreläsningar", HM och Rebecka visade sitt projektarbete och Gotlands pappa kom upp och berättade om kustbevakningen. Snart har jag engelska.

By by :D

Vad jag gjort i veckan

ojojoj, snart en vecka sen jag skrev här senast. Tänkte skriva lite snabbt om vad jag har gjort under veckan som var.

Tisdag: Packade väskan och satte mig på ett tåg upp till stockholm, stockholm-ånge, ånge-torpshammar. Men dock var det något fel på mittnabo tåget som vanligt så det kom en buss 40 min senare så jag var hemma ca en timma sent men det var ändå helt ok. Tycker att det är mycket skönare att åka en nedstäckt buss än ett alldeles för upplyst tåg med obekväma säten:)

Onsdag: Skola som vanligt, vi hade först 2 timmar historia (kommer faktiskt inte ihåg vad vi pratade om, men det löser sig) sedan en halvtimma NK B vi gick igenom luftvägar och kollade vår lugnkapacitet. Sen blev det coop och jag köpte mig en efterlängtad falukorv:) lisa var snäll att ta hem den åt mig för hon slutade tidigt. Sen hade jag Rörlig bild A, vi gjorde verkligen ingenting. Oliver var sjuk så vi kunde inte filma. Det ända vi gjorde var att tänka över några bilder som vi tog förra veckan in på datorn. När jag kom hem åt jag falukorv <3 och sen pluggade jag en del.

Torsdag: Helt värdelös dag i skolan. Först hade vi GIS. Jag har märk att jag har skit svårt att koncentrera mig när alla andra skriker i datasalen när det går dåligt för dom i facebook spelen. Min koncentration blir lika med noll och läraren säger verkligen ingenting. Han smyger mest runt bland datorerna och viskar om det går bra för oss. Jag sa att jag hade svårt att koncentrera mig bara. Då undrade han om jag ville ha extra hjälp, men jag är inte trög. Tycker bara att det är lite svårt att koncentrera mig bland allt skrikande. Engelskan var också helt värdelös. Vi pratade i små grupper i 15 min och sen såg vi några lustiga klipp på nätet. När ska vi lära oss något???

Fredag: Jag och Jonna åkte in till sundsvall för att kolla på en balklänning åt jonna och för att åka upp till skellefte. Hennes lag skulle spela där så jag fick åka med upp gratis:) Servicen i balklänningsaffären var värdelös den med. Vi gick runt och kollade och hon som ägde butiken verkade mest arg. När jonna skulle prova så hjälpte hon inte till alls, inga tips ingenting. Utan efter ett tag när vi var nästan klara körde hon istortsett ut oss ur provhytten för att hon skulle göra något där. Misstänker att det inte blir något köpt där iaf. Sen satt jag på en buss resten av dagen upp till skellefteå. Hihi när vi körde igenom Övik så åkte vi förbi kustbussen som lämnade sundsvall en timma före oss.

Lördag: Vi spenderade mesta tiden hemma hos Janne, Matte och Fredrik. Vi åt en supergod middag. Ugnsbakad kyckling med äppelcidersås och ris:) Sedan såg vi på The Wild Thing och Gullivers resor. Båda var riktigt bra. Vi åt ofantliga mängder ceezeballs, ostbågar, godis och cola:) Kollade även på sjuka klipp på tuben där det var en japan som visade hur man gör "matgodis", pulver + vatten rör igop till en gegga och låt stelna i olika former och sedan pussla ihop och vipps så har man miniatyr maträtter gjort i godis. Såg inte nyttigt ut iaf, misstänker att många barn äter pulvret som det är :D Det hade nog jag gjort om jag gjorde sånt där när jag var liten. Snackade med Fredrik om serier. Han följer typ 100 st och jag har sett ut allt på datorn. Efter tips om vilka som är bra så har jag nu laddat ner:

3 sesonger av Gerys Anatomy
3 sesonger av Kyle XY
1 sesong av Lost Girl
1 sesong av Pretty little liars
och fortsättningen på OTH sesong 8 :D     Funderar på att ladda ner Vampyer diarys och True Blood.

Alla <3 dag

Min alla hjärtansdag firade jag i tandläkarstolen och tandläkaren skällde lite på mig. Borde borsta tänderna oftare, använda tandtråd mera och fluxa varje dag... Men har iaf dragit ner på läsken och godiset en hel del:) Nu smakar hela munnen banan:D

Annars idag så har jag och mamma varit inne i Vara och gjort en massa viktiga ärenden. Fixade 5x3 paket med novaringar så nu går jag säker i 15 mån till:D Tandläkaren som sagt, och fick rådgiving på banken om hur jag bör göra med pengar när vi åker till USA, fick även nummer som man ska ringa om man behöver spärra kortet. Sedan gick jag och mamma till hon som har min balklänning. Jag prövade den nu med min nya axelbandslösa bh och alla smycken som jag handlade igår. Haha såg ut som en kändis:P De fick ta in den lite extra och de gav mig även tips om hur jag ska göra när jag tar på mig den:) LÄNGTAR! NU har jag bara ett problem, håret? Jaja har ett tag på mig att lösa det problemet iaf:)

Kalas, shopping, bio och plugg

Ja inte en lugn stund får man när man kommer ner för att träffa familjen, skerv ju om i fredags så den dagen kan ni ju (då hände det mycket). Igår hade vi kalas för mig, vaknade runt 10 och gick upp och åt frukost. Sedan hjälpte jag mamma att städa och laga mat ända tills kl blev 5. Sedan var det full rulle och kom i säng runt 2.

Idag belv det att gå upp 8 och sen gör sig iordning för idag var det shopping på hög nivå. Jag, mamma och Linda åkte in till Borås för att shoppa. Handlade upp alla pengarna som jag fick i present, kom hem med 4 linnen, 1 tröja, 1 leggings, smycken till balen, 1 bikini, 1 axelbandslös bh, reseadapter, skedarna som jag ville ha på lagerhaus, ansiktsrengöring och det var nog allt. När vi kom hem så vart det en snabb fika och sen åkte hela familjen in och tittade på Åsanisse Wälkome to Knuhult. Den var väl så där, lite väl mycket skämt som inte var kul, dock var senen i början rätt kul när de skulle bygga en älg:) De flesta som var i bion var iaf över 60:) så jag tror att man ska ha levt på den tiden då Åsanisse gick på bio för att riktigt tycka att den är kul:P

Imorgon ska jag in till Vara och gå en massa ärenden bla tandläkaren USCH!! Förhoppingsvis blir det tid för en massa plugg, snart ska projektarbetet vara klart och hemtentamen i religion. Som tur är gjorde jag klar historian idag. Inte långt kvar:D

klänningen



Jag gjorde en grov och ganska ful "skiss" över hur min klänning som jag har köpt ser ut. Men det liknar iaf denna som jag har målat, det svarta är paljetter resten är i typ siden:) tog en bild som liknade min i modellen sen målade jag dit detaljerna själv. Nu har ni iaf ett humm:D 1900kr hade kostat 2900kr. + 200 för justeringar + assaoarer men vet inte hur mycket det går på än.

Tågjävlar och fina balklänningar:)

Ja ett liknade senario som i måndags hände mig inatt när jag skulle hem. Gick upp till tåget som skulle ta mig till Ånge för tågbyte. Tåget skulle komma 00.27, på tablån för avgångar och övrig info stod det ingenting om någon försening eller liknande. 00.45 ringde jag till SJ och undrade vart tåget hade tagit vägen. De sa att det fortfarande var kvar i sundsvall men att det hade bröjat röra på sig, men att jag absolut inte kunde komma i tid till natttåget även om ja fixade en taxi. Men de sa att jag kunde ta tåget från Ånge som gick kl 5 istället. Veolias kundtjänst stänger kl 21.00 så dom på SJ kunde inte kontakta dom och få mer info. Kl 20 i 3 försökte jag få tag i en taxi men de svarade inte. Ringde till SJ och då kollade dom upp tåget och då skulle det komma in när som helst. 2 min senare var tåget på stationen då var kl 3. 20 över 3 var jag i Ånge. Gick in i terminalen för att vänta i 1,5 timmar men såg då att natttåget som jag skulle åkt med var också försenat. 10 min senare (halv 4) kom nattåget, jag fick min platts och sov nästan hela vägen hem. I Gävle var det kaos, vaknade av att det var folk överallt, fattade som om att de egentligen skulle sitta på ett annat tåg men att de inte kunde köra eller nåt sånt. Jag sov vidare, vaknade lite nu och då och vaknade på riktigt kl 11, då var jag i Hallsberg, två stationer hemmifrån. Kom fram 3 timmar senare.

När jag kom in på stationen i Herrljunga kollade jag på tablåerna, alla tåg var sena utom ett lokattåg. Tåget som jag brukar åka med när jag ska hem var 7 timmat försenat. Glad ändå att allt löste sig relativt smidigt men det var jobbigt att sitta i torp och inte veta någonting, trodde att allt var kört och att jag inte skulle kunna ta mig hem alls. Det var en tjej till på stationen i torp, jag kände inte igen henne så jag frågade henne vart hon skulle. Hon skulle till ljungaverk (inte alls långt dit). Då frågade hon mig vart jag skulle och då svarade jag Göteborg (få vet vart Herrljunga ligger) då frågade hon mig: "Vart ligger det?" Jag blev helt paff, hur vet man inte vart Göteborg ligger, sveriges näst största stad?! Jag sa iaf att det låg ca 80 mil därifrån. Sa det till Kim sen när hon hade gett upp och gått hem eller nåt. Kim bara skrattade.

När jag kom hem iaf så tog jag och mamma en kopp te och en kaka, jag smakade lite soyafil som faktiskt var helt ok. Sedan åkte vi in till Vara för att kolla om det fanns några balklänningar. Det fanns en tjej som hade det. Huset såg riktigt nergånget ut och jag hade inte den minsta lust att gå in. Men där innne var det jätte fint och hon hade mist 3 rum fylda med bal och brudklännigar. Efter två timmars testande Hade jag prövat två riktigt bra klänningar, den ena var röd med blommor på och var lite Japan inspererad. Den andra var figursydd och var svart med ett rött band under brösten och rödaknappar i ryggen. Sedan testade jag KLÄNNINGEN. Det var den första jag kollade på när jag kom in men det var en 36 så då lät jag den va. Men jag frågade hon som jobbade där om den ändå inte gick att testa om den gick på eller ej, hon sa att den var stor i storleken. Jag testade den och den satt som en smäck. Skitfin lavendellila med svarta paljetter och ett band under bysten och en rosett och snörning i ryggen. Så fin, lustigt att det var den förta som jag hade tittat på och den var på REA också, 1000 kr billigare. Den behöver bara sys in lite över brösten:D Jag köpte den, på söndag ska jag och mamma in och leta smycken och en axelbandslös bh och annat. Kul ändå att jag hittade en balklänning inne i lilla Vara och att jag blir tvungen att sy in en 36:D  har vanligen 40-42 ;)

Efter det delade jag och mamma på en pizza. Sedan handlade vi mat till kalaset imorgon. Nu sitter jag i soffan, mamma och pappa ser på Bond. Snart ska jag nog gå ner och utmana brosan i snowboard spel:P

En kul dröm:D

Hade en riktigt kul men ändå sjuk dröm inatt:) Här kommer drömmen:

Janne berättade för mig, Kim och Matte att han är född i fel kropp och att han nu har bestämt sig för att genomgå en en sexbytesoperation. Vi satt som frågetecken men vi stöttade ändå Jannes beslut. Nästa scen: Janne stod i ett uringat sjukhuslinne och jag kunde tydligt se att han hade puchup på sig under linnet. Han gick runt och sa med tillgjort pipig röst "Ja nu är jag äntligen mitt rikitga jag, nu är jag äntligen en kvinna." Han gick runt och vickade tjusigt på höfterna precis så som extrema bögar brukar göra i filmer. Då medlelade Kim för alla att han också har bestämt sig för att bli en tjej. Jag vart jätte förvånad och arg. För jag vill inte ha en tjej som pojkvän. Nästa scen: Kim berättade att han nu var en tjej och att han ville att jag skulle ta honom hårt, han berättade det samtidigt som han stod och försökte kåta upp mig. Jag vart jätte arg och tyckte att han var dum i huvudet som inte tänkte på mig. Jag sa till honom: "Du inser väl att vi aldrig kommer att kunna ha sex igen?" Kim svarade: "Oj det tänkte jag aldrig på"

Sedan vaknade jag och insåg att jag hade försovit mig, hade ca 3 minuter på mig att komma ut ur lägenheten och sticka till skolan. Sagt och gjort.

Imorgon åker jag äntligen hem. Ska bli så skönt att åka hem. Har inte varit hemma på 14 veckor, det är typ 3,5 månader... När jag kommer hem blir det att fira min 19 årsdag med hela familjen och närmaste släkten. Sedan blir det förståss att göra en massa ärenden och en dag så ska jag och mamma ta en shoppingdag. LÄNGTAR!!! Ska bli kul att se mina syskons nyrenoverade rum som mamma och pappa har ägnat julen åt. Vad jag har hört så är det tydligen fint. Så nu blir det upp till bevis:)

Och Teo berättade just att om jag tar upp en Vara special upp till honom så får jag 100kr:) och det har jag tänkt göra också, lättförtjänta pengar:D

Bussjävlar!!!!

Hatar alla jävla bussar i hela jävla världen!!!

Idag åker jag ner till torp igen. Smart som jag är hittar jag den perfekta bussen som gör att jag inte behöver gå upp vråltidigt för att komma ner till torp i vettig tid. Åka från skellefteå 10.55 och vara framme i torp 19.30. Helt ok.
OM det nu inte var så att bussen från skellefte visade sig vara lite sen, så jag missade sundsvallsbussen med 5 min som jag skulle byta till i umeå. Busschaufören sa ingenting om en försening trotts att han visste att jag skulle vidare till sundsvall. När jag kom till Umeå tyckte jag att något var konstigt för på ingen av tidtabellerna över avgående bussar fanns sundvallsbussen med. Gick till informationen och dom sa att jag hade missat den med 5 min och var tvungen att vänta i 2 timmar på nästa buss. Och då missar jag sista bussen ifrån sundsvall med ca 1,5 timmar och tvingas vänta i ytterligare 4 timmar. Och nu sitter jag här på donken i sundsvall och ska vänta på tåget som går halv 12. Hemma halv ett - ett i lägenheten igen. 13 timmars restid. Upp igen imorgon kl 6. YÄÄÄÄY mitt liv suger! har förövrigt fått ca 4 timmars sömn inatt och förkylningen vill inte ge sig alls.

Men dagen började väl inte så jätte bra redan innan bussen. Som sagt 4 timmars sömn pga en täppt näsa som orsakde "syrebrist" eller nåt sånt... När jag vaknade åt jag lite frukost sedan blev det att rucha in till stan för kim skulle in på arbetsförmedlingen på möte. När vi hade länmat av kim och jag skulle vidare till bussen råkade matte backa in i en annan bil som körde läskigt nära bilen som vi satt i. Där missade jag bussen tänkte jag. Men jag hann med den men dock han jag inte köpa någon mat till bussresan, men det tänkte jag att jag säkert skulle hinna fixa i Umeå. Om jag gjorde sen....

Vissa dagar ska man bara ligga i sängen.

Dunerförskyld

Suck har sitter jag i sängen och huvudet vill inte som jag. Är dunderförkyld. Tanken var ju att åka ner till torp igen, men det går ju inte så bra. Tur att jag bara har en lektion imorgon, dock är det en viktig lektion:( Men det går verkligen inte att filma när man är sjuk, testade det för ett tag sen och det igck inte alls bra. Men på tisdag måste jag verkligen vara tillbaka nere igen för då har vi profil och då ska vi få en massa info om USA för nästa gång vi har profil då åker vi:D

19:D

Idag fyller jag 19, det är en ganska värdelös ålder att fylla. Inget speciellt händer när man fyller 19 man blir bara äldre. Men nu är det bara ett år kvar till jag ska gå på systemet:) Kanske ska skriva vad jag har gjort sen senast jag bloggade.

Tisdags:
Klarade matte B!!! Sedan åkte jag och Kim upp till skellefteå för att fira hans födelsedag. Vi åkte världens skumparbuss, stötdämparna måste ha varit trasiga för när bussen körde över ett gupp skumpade vi minst 3 ggr innan allt var lugnt och då åkte vi givetvis på ett nytt gupp. Jag mådde illa hela vägen upp till Umeå där det var bussbyte. Sedan vart det en helt vanlig hel buss.

Onsdag:
Vakande hyfsat tidigt och åkte iväg och handlade allt som behövdes tillsammans med Ullabritt. Vi handlade bla 2 liter grädde :P Vi spenderade resten av dagen med att baka i fyra timmar och sen äta upp allt som vi bakade, men fick så klart hjälp av diverse fikasugna människor som kom förbi. Vi gjorde två smörgåstårtor, två vanliga tåtor och sedan en satts semlor:D Det vart en halv smörgåstårta och nästan en hel tårta över. Kim fick choklad och en suduco bok av mig. Efter det gick jag och Kim hem till Matte och vi bastade och hade det trevligt.

Torsdag:
Hade tänkt göra hur mycket läxor som helst men det vart att jag gjorde lite på en och sen så fick jag sprall i benen och gick hem till Mli, där snackade vi en del, gullade med Vanessa, såg på film och drack te/kaffe.

Fredag:
Jag Ullabritt Åsa och Anton åkte in till stan för att byta en present som jag och Kim fick av Åsa. Vi fick två jätte fina nyckelförvaringar, vi skulle bara byta färg på den ena:) Sedan gick vi och åt på caffé och hade det allmänt trevlig. Hittade världens finaste skinjacka på stan så nu är jag en jacka rikare:)  Och på kvällen gick jag hem till en tjej som heter Linnea och köpte ett par skor av henne som är istortsett oanvända. Var hur nöjd som helst med mina inköp för dagen eftersom att det är saker som jag har velat ha jag vet inte hur länge:D

sedan gick jag och kim hem till Matte och där drack vi en del och hade det jätte trevligt. Dock började jag frysa som bara den och satt under en filt nästan hela kvällen, desto nyktrare jag blev desto sjukare kände jag mig. Så det vart inte så mycket för min del men Kim hade världens fest och kom på mitt i allt att nu rakar vi oss. Kim och en annan Kim ställde sig och rakade av sina skägg mitt i allt, till min förtjusning:D

Lördag:
Vaknade ett år äldre med huvudverk och jätteförkyld. Middag fick jag bestämma och jag valde en pizza sadwich:D Annars har jag mest tagit det lugnt och försöker bli frisk så att jag kan sätta mig på en buss imorgon. Försöker göra lite läxa men det går så där. Vore dumt om jag blev jätte sjuk nu så att jag missar ännu mer skola:(
Jag och Kim svängde förbi hemma hos matte och då fick jag låna två böcker av Fredrik som ska bli spännande att läsa. En biografi av John Jearmy och en annan bok.

nej men nu ska jag nog ta ett seriöst försök att plugga eller sätta mig och se ett avsnitt lost eller top model:) Lutar nog åt det senare om jag känner mig själv rätt:P

Matte b igen

Igår skulle jag fått reda på om jag klarade slutprovet eller ej. Men läraren hade glömt rätta mitt prov:@ Men iaf idag fick jag veta att jag KLARADE DET!!! Nu har jag altså G i matte, ÄNTLIGEN!!! Igår filmade vi det sista till filmen som vi håller på med i Rörlig bild A. Jag har blivit filmens "resigör" och det är ändå rätt kul :P

RSS 2.0