jobb och jobb och jobb igen

Jag gör ju inget annat än att jobba, max 1-2 dagar ledigt i veckan och se är inte alltid efter varandra heller utan mer utspridda under veckan = Hinner inte ha sommar innan den är över! Fick sån ångest över det i torsdags att jag grät. Jobbade under hela Trästocksfestivalen.. Jag som verkligen ville gå på. Insåg att för varje dag som går blir dagarna nu 10 min kortare och snart är vi där med max 3 timmar sol om dagen och resten är ett enda deprimerande mörker...

Men jaja får ju lön iaf och imorgon kommer min första. Och det första jag ska köpa för pengarna är hela True Blood bokserien på engelska, det är 11 böcker för 650kr :D

Har också kommit fram till att vara vårdbiträde kanske inte är min grej, visst det ger en inkomst. Men bli utskälld av dementa, torka bajs och spya är inte min grej alls! Men sen finns det ju dom som är så underbara och har humorn i behåll att det går inte att sluta skratta. Kommer faktiskt att sakna dom lite grann. Nu har jag tre veckor kvar och sen ska jag faktiskt passa på av att njuta av sommaren när den ändå finns.

Igår beställde vi även internet till lägenheten, så den 8 augusti sitter jag och bloggar i lägenheten.  :)

Hej

Ja kan väl säga lite snabbt vad jag har gjort de senaste dagarna.. jobb jobb jobb. Men igår baka jag och Elin världens supergodaste jordgubbsmarängpaj jag någonsin har ätit. Vi (Elin, Kim och jag) delade på den och såg på Supersize vs Superskinny. Annars så satt vi mest å snackade och Kim bygde äntligen ihop byrån. Och idag ställde jag den på plats och bar ut kartonger och annat så nu är nästan allt klart. Vi ska bara fixa detta internet och köra dit Kims skrivbord och dator. Vi är verkligen sega... Men sen kommer det upp bilder. Jag lovar! Måste låna en borrmaskin av någon vänlig själ och fixa plugg så att de som ska upp på väggarna kommer upp någon gång.

Nu har jag läst i boken Linas kvällsbok 2, och ja vilka minnen den sätter igång. Hon ska börja på en internatskola 45 mil hemmifrån, har ett litet rum och aldeles ensam. Längre har jag inte kommit men det påminner mig väldigt mycket om min första kväll på internatet. Nästan inga möbler, mamma åkte iväg med tåget och jag grät och sen sov jag. Dagen efter, första frukosten på internatet och alla åt tillsammans och lärde känna varandra. Alla ville veta vem jag var, WOW för en gångsskull så kunde jag vara mig själv :D

Braun Silk-Epil 7 Dual Epilator

Ja, nu äger jag en sån här... Har velat ha en sen jag gick i nian och nu har jag den mest avancerade på marknaden. Den har barnlås, Smart-lampa, ett rakblad med en lube-remsa, laddingsbar (dock ska man inte anväda den med laddarn i när man duschar..). Och en massa plastbitar som jag ännu inte har listat ut hur man använder.. :)

 

Anledningen till att jag äntligen pallade mig iväg och köpte den var för att ONOFF går i konkurs och hade 30% på allt även det som redan var på rea. Och denna var sista epilatorn i butiken! Fick den för 1100kr tidigare kostade den 1500kr. En ganska bra rabatt ändå :)   Och idag testade jag denna skönhet, och ja det gjorde ONT! Som att noppa de mest känsliga ögonbrynen fast 5 st i sekunden. Och jag kan tillägga att jag har en ganska tät hårväxt (fint och tjockt hår till all ära, men mina ben är lika håriga dom med typ) Så ja det gjorde jätte ont, speciellt vid knäna :( Men efter ett tag övergick smärtan till att kännas som att huden fick små elektriska stötar... Orkade med nästan hela högerbenet idag, sen tog batteriet slut... Men lent blev det!!! Och prickigt och kännsligt och svidigt, men det går nog över och sen får jag väl se hur lång tid det tar innan mina monsterhår kommer tillbaka igen :P Imorgon tar jag vänster benet :)


Snart en månad sedan

Imorgon är det exakt en månad sedan jag stod på ett lastbilsflak och skrek halsen av mig. Har faktiskt drömmar lite nu och då om studenten och jag längtar som tillbaka men mest för att det var så himla kul att gå ut och åka flak mm. Och att hela min familj var samlad var också otroligt skönt, både Perssons och Ivanssons.

Men det känn inte alls som att det är över än. Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka: "Kanske ska göra en läxa? Det var ju så länge sedan jag gjorde en.. Jag ligger säkert efter. Men just ja, jag har ju tagit studenten!"


Och jag och Kim har nu bott ihop i snart en månad. Och vi har inte lyckats skaffa internet eller packat upp allt än (bara Kims kläder kvar). Men annars går det bara bra. Det är mycket jobb också kan jag säga. Lite kul när jag och Kim kollade på våra scheman i tordags och insåg att vi kommer att ses på måndag nästa gång... Men nu råkade jag bli sjuk så vi fick ju se varandra lite endå, men det går ju inte att hitta på något :(

För övrigt börjar jag bli jätte sugen på att gå på bio, vill se sista Harry Potter filmen och Kronjuvelerna.

I Torsdags var jag hos tandläraren och för första gången så fick jag lugnande. Det krävdes en extra dos för mig för det funkade inte riktigt ordentligt. Men denna gången så trodde dom på mig när jag sa att det gjorde ont när de borrade iaf :) Så jag fick lite extra bedövning också, sicken lyx va? :P När jag kom till Jonas lägenhet (vi fick låna den för där finns internet) så sov jag på soffan i 4 timmar för jag var så slut. Men det gick mycket bättre med lugnande kan jag säga, inte så mycket tårar och kallsvett :)

En sväng om IKEA bara :)

Igår blev det en snabbsväng upp till Haparanda där jag, Mli och Linda gick på IKEA. Ringde Mli runt 10 tiden på kvällen innan och undrade om vi skulle ge oss iväg, och så blev det lämnade lägenheten 06:40 på måndag morgon. De har cirkusrea på IKEA just nu och självklart så var det inget som jag köpte som var på rea men ändå. Kom hem med en byrå (MALM, ek), sängbord(ASPELUND, vit), ett tvbord (LACK, ek) och lite annat smått och gott.

Och idag har jag mest jobbat, tagit det lugnt och sett på Giants Live på Eurosport. Riktigt kul att se de där enorma killarna som är ca 1,90 långa väger 150kg lyfta en stång som väger 430kg!


TV :D

Igår fick vi igång TV:n i lägenheten. Det var egentligen inte så mycket att fixa, det var bara en kabel som skulle letas upp och sättas på platts. Men det är små sakerna som tar lång tid eller hur? Så nu kan jag äntligen ligga och zappa i soffan och se värdelösa program och bara softa :D Och vi märkte plötsligt behovet av ett soffbord, så det ska vi skaffa nu, vi har åkt till Ullabritt och Valter för att städa ur Kims skrivbord, lasta in skrivbord, dator och ett soffbord på släpet och sen trycka in det sista i lägenheten och sen är vi faktiskt klara och då lovar jag bilder. Jag lovar.

Annars händer det både mycket och lite, jobbar och sover mest. Men i helgen har vi hunnit med stadsfesten några gånger men vi gick aldrig på kvällen för det skulle bli för dyrt... Men vi gick runt och kollade på knallarna, läskades av all mat, åt mängder av munkar tills vi mådde illa, åt kanderat äpple <3, åkte karruseller och en massa annat. Jag grät när jag åkte Batman, ibland är det lite hemskt att ha höjdsräck ...

Det var som en pendel som åkte fram och tillbaka och sen så var man uppochner, låter inte allt för hemskt men jag grät.. Vilken fegis jag är :(

RSS 2.0