Blider i från senaste fotningen.

Satt och pillade med bilderna som Mli tog på mig och Linda senast vi var ute. Ja det blev väl rätt bra men jag har aldrig testat Photoshop CS5 förut så det blev bara basic sakerna. Men det behövdes inte särskillt mycket mer :P

 

 

 

 

 

 

 

Hade redigerat en bild på Linda med men den var lite nude.. ja precis som mina. Så jag vet inte om det var okej för henne om jag ta upp bilden på henne så jag lät bli. Men den blev jätte fin :D


Engenföretagare?

Hmm ja egenföretagare...? Är så less på att gå runt arbetslös och jag har haft en dröm att ha en egen butik/café i snart 1-2 år. Så ja varför inte? Det var i veckan som jag och Kim började prata mer om det och sen så såg jag att det var en Starta eget träff på Arbetsförmedlingen så nu har jag varit där. Och satan vad info jag fick och alla är glada att hjälpa till och ge råd. Blev verkligen bra bemött, vilken skillnad ifrån när jag först gick in på AF och anmälde mig arbetslös och när jag har sökt jobb. Nu var alla mycket mer positiva och villiga att ge råd och lyssna på vad jag har att säga.

Typ 6 stycken ville att jag skulle komma på möten och bolla idéer och få råd. Ska prata med min handläggare och ev så kanske jag börjar på detta projekt nästa vecka typ :D

Här går det undan.

Nästa vecka på måndag kommer min Lillasyrra upp :D JAA!! Som jag längtar! Måste fixa en luftmadrass också :D

Snart är köket klart, ska bara fylla i dessa kanter som blev fel mm.

Och i lördags var jag och såg min första Hockey match. Det var riktigt kul!

SPYC och Brudhårmodell

Idag har jag kört Kim till stan på ett möte, svängt förbi Ullabritt och Valter och fikat lite och en snabb sväng över till Mli. Och sen hem, käka, iväg till stan för att agera hårmodell för bruduppsättningar. Var och klipte luggen på La Vouge hos Harr. Och då frågade hon om jag ville vara hårmodell åt henne för hon skulle snart göra prov i Bruduppsättning. Självklart ställer jag upp! Alltid kul att bli ompysslad och pillad i håret. Idag fick jag veta mer om varför hon ville ha mig som modell. Mitt hår är långt, mörkt, tjockt, inte frissigt, lugg och ganska lätt att tupera. Dock inte så lätt att locka för att det är för tungt. Så det blev 2,5 timmar hos henne i dag och testade olika frisyrer och det diskuterades ihop med de andra frisörerna. Sen gick jag därifrån med en jätte fin frisyr med flätor på sidorna och lite tuperat. Kändes lite fel att gå på stan med finaste frissen tillsammans med träningskläder för efteråt skulle jag testa SPYC för första gången.

SPYC (styrka, pilates, yoga, core) = AJ!!! Kan säga att det var riktigt jobbigt! En massa mördande övningarna för benen framförallt. Gick knappt att ta sig från ena sidan av mattan till den andra för jag trodde seriöst att jag skulle trilla. Benen höll nästan inte. Och sen när jag kom hem så önskade jag verkligen inte att jag bor på tredje vångingen.

Spontan photoshoot :P

Både igår och idag har jag varit med Mli, Linda, Krister och lilla Vanessa. Igår (fredags) hade vi filmkväll och det blev att jag sov över. Vi såg på filmen RED som var riktigt rolig och bra. Köpte faktiskt nyttigt snacks som bestod av vindruvor, nötter och loka. Lika bra det med tanke på vad jag mumsade på till hockeyn dagen före.

Idag (lördag) när Mli kom hem ifrån spinningen och skulle köra hem mig så berättade hon att vi bara MÅSTE fota idag. Hon fick en massa idéer i bilen när hon såg solen och ängarna. Sagt och gjort, jag gjorde mig iordning raketsnabbt (tyckte jag), plockade upp Linda och sen for vi hela högen till Stensjön och fotade. Mli hade ne super idé och tog med sig en bit spetstyg. Hur snyggt som helst!!!

Här är resultatet :P



Spets bakom mig samt motsol :)



Spets framför så att det blir skugga :D Jag ÄLSKAR denna bild!!!



Och en hel del "nude" i gräset, så sjukt många som blev fina.

Dessa är dock de enda jag kan lägga upp, tog ner dem ifrån facebook. Resten finns på Mlis dator, ska be henne att skicka dem till mig för Kim tänkte fixa Photoshop. :D


Drömmar...

Jag har lagt märke till en grej. När jag får reda på att någon väntar barn eller nyss fick sitt barn eller när jag träffar bebisen för första gången så drömmer jag alltid om att jag och Kim också har en bebis eller att jag är gravid. Men det går aldrig bra för oss.

För ett tagsen drömde jag att vi glömde av bebisen i typ två dagar och inatt hade jag en liknande dröm.

Jag och Kim hade nyss fått en liten bebis, jätte liten och jättesöt. Men det gick inte så bra för oss. Vi glömde av bebisen eftersom att den inte skrek. Och när jag tyckte att det var konstigt att den sov så mycket så tittade jag till den. Då fick jag panik, bebisen var blå och kall! Jag sprang till Kim med den och sa att den var död och grinade som en tok. Kim tog den i sina hände och skakade lite lätt på den. Då vaknade den. Och jag grät och grät. Sen skulle jag försöka amma den. Det gick inte heller så bra. Det gjorde jätte ont och bröstvårtan blev typ 5 cm lång och sen ville inte jag amma mer.

Sen så skulle hela familjen gå på Liseberg! Men det gick inte så bra för mig då heller. För vi hade nästan ingenting till bebisen. Så jag var tvungen att leta upp en affär och köpa saker, de andra gick i förväg för de ville inte vänta på mig. Väl inne i affären hittade jag ta mig fan ingenstans. Bebisen började bli grå och jag måste hitta mat NU åt den. Sen visade det sig att jag var innne i helt fel affär... Från affären kunde jag se hur kul de andra hade på Liseberg. :(

Jag tror att mina drömmar påminner mig om att jag inte ska ha några barn än iaf. Det går aldrig bra...

Duktiga Jag!

Idag har jag varit duktig :) Jag sökte jobb på två ställen i hamn, hade varit 2 till om inte cheferna hade varit sjuka/ledig. Men ska söka fler imorgon.

Igår ringde jag Valter och frågade om han ville hjälpa mig till solbacken för att köpa färg, taklampa och lite tavellister. Han ställde upp :D Så nu har jag en massa färg (de hade ett erbjudande på rusta, 3 för 2 av just den färgen jag ska måla med!):D Så idag har jag målat och målat, slipat luckor, lagat mat och sökt jobb. Jag är duktig ja! Så otroligt mycket större lägenheten ser ut med lite vit färg.

Igår var det en otroligt irriterande telefonförsäljare som ringde mig. Först så skulle jag få en halvårsförbrukning av deras supermega otroliga hälsosamma omega3 kapslar som tack för att jag fyllde i en enkät på nätet. Men efter att ha fått prata en stund så skulle den omgången omega3 kosta mig 349kr.. MEN det är mycket billigare än andras omega3 OCH den är JÄTTE nyttig ALLA ska äta dessa. Kvittade hur många gånger jag sa att NEJ JAG VILL INTE HA!!! Först när jag sa till Valter " Han lyssnar verkligen inte på vad jag säger" då fattade han att jag inte var intresserad. Suck... Och dessa är de enda jobb som finns på platsbanken, jag undrar varför...

Det är vitt!

Hej. Idag har jag målat i köket. Vilken skillnad! Bara lite vit färg över det som var "vitt" och sen TADA!! Superfint och jätte fräscht. Så nu finns det bara en vägg kvar med denna tapet på i köket. Och det är den väggen jag hade tänkt göra randig.

 

Innan, kolla in noga på köksön. Speciellt på kanten där är det väldigt grått pch fult.

 

Men nu är färgen slut:( Det jag önskar mig mest just nu är en 3liter hink matt vit färg från Rusta och en hink med grå färg för jag vill fortsätta nu när jag har ångan uppe och måla i hallen och i köket också.

 

Igår var vi (Jag, Kim, Åsa, Peder, Viktor, Oskar och Edvin) och badade i Örjanshallen. De hade en hinderbana uppe och vilket liv! Alla lekte som galningar och det var riktigt kul! Dock råkade jag halka och gled över en bit kardborrband som höll hinderbanan ihop. Det sved, i flera timmar. Nu är det bara små sår kvar, det röda och svedan är borta :D Sen efter badet åkte vi hem till Åsa och umgicks och åt köttsopppa till middag. Mums! På kvällen såg jag Sex and the City 2, den var bra, men jag tycker att serien är bättre.


Hej

Idag försov jag mig.. så det blev ingen arbetsförmedling. :( Men det var praktikchans, inte jobbchans så jätte jätte dåligt kanske det inte är. Men det känns dåligt ändå. Sedan när jag skulle iväg och söka jobb på Ica så hade chefen redan slutat... Suck.. Men jag Kim och Jonas var iväg och badade idag. De hade en hinderbana uppe och den var rätt kul att gå på, lite halt bara :P När vi kom hem var vi döhungriga, det var inte ens kul. Imorgon ska vi iväg och bada igen, tre dagar i rad blir det. Tur att jag har allkort. Nu finns det alltid något att göra. Gäller bara att få med sig någon :P Just nu provar jag HM klänningarna som hämtade idag. Hur fina som helst! NU har jag två basklänningar som sitter som en smäck! Blev så irriterad när jag skrev mitt inlägg igår. Hade skrivit stycken och allt. Men ändå vart det bara en stor smet av ord när det kom upp på bloggen. Kvittade vad jag gjorde. Hoppas att det blir bra idag. Och Kim la upp en inlägg här igår, Kim bevisade för mig att det visst går att blogga med Ipoden. Vilket jag har testat en miljon ggr. Speciellt under USA resan. Vet inte vad han gjorde men funka det gjorde det. GAAAAH!! Nu blir jag arg! Inga stycken denna gång heller!!

Jobbsökning och vattenmix

Tjosan! Igår var jag och Kim jätte duktiga, klev upp kl 7 för att hinna med bussen till stan. Kim skulle på ett möte till sin arbetscoach kl 9. Och sen skulle vi båda till jobbchansen. Ett städföretag var på arbetsförmedlingen och sökte arbetare. Det dumma är att de får ett bord att sitta vid mitt i smeten där alla datorerna är och där alla väntar på möten mm. Så när man lämnade in sitt CV och skulle göra ett bra första intryck så kunde ca 50 andra personer höra/se hela arbetsintervjun. Något störande... Men vi båda lämnade in CVn och hoppas på det bästa. Sen gick vi vidare på stan och jag sökte jobb på Asplunds Kids :) Det jobbet vill jag verkligen ha! Sen när vi kom hem sökte jag ett jobb som besöksbokare. :D Det tar sig, hoppas att det ger något. Något snart.. Idag var det en chill dag. Följde med Jonas till hans arbetsintervju och sen handlade vi lite. Lagade Tacos till middag och sen for jag och Kim och badade. Blev så att jag stannade kvar och var med på vattenmixen. Det var väl helt ok, inte så svettigt men det kan ju bero på allt svalkande vatten runt om kring. Men styrka gav det iaf. Det var som styrketräning under vatten. Var lite skeptisk när ledaren satte upp lappar med alla stationerna, på en stod det "Cykla med Korv". Det innebar i praktiken att man skulle ha en sån där jättlång flytande korv mellan benen och trampa med benen och armarna som en idiot i 3 min. Medelålder var säker över 50 men det var rätt trevligt för alla småpratade med varandra. Träffade en tjej som brukade vara med på Zumban också. Funderade på en grej när jag duschade, måste vara säkert 3 år sedan jag duschade med en massa andra kvinnor i samma rum. Kändes väldigt konstigt att stå där naken med en massa okänt folk. Lite pinsamt och konstigt. Men samtidigt så är det nog bra. Då får man se lite mer av verkligheten för ingen, verkligen ingen ser ut som "ideal kvinnan". Alla är så olika att det inte är klokt. Inga tuttar, jätte tuttar, valkar, babadaboom rumpa och formlösa... Ja varför ska man vara missnöjd med sig själv för att man inte är IDEALET? En promille av oss har kanske idealkroppen.. Nä nu ska jag sova för imorgon ska vi in till arbetsförmedlingen igen. Imorgon kommer Rusta, Jula, Intersport och Lakkapää dit. Önska oss lycka till :P

Annica blev ägd

Annica är dålig på iPodda :)

Lägenheten

Tyvär tycks bilderna som jag tog på lägenheten precis när vi hade flyttat in dött tillsammans med min dator. Men de var ändå inte så roliga att se på, det saknades en hel del möbler och det var kartonger och IKEA kassar överallt. Men nu kommer en bildBomb över vår lägenhet. Börjar med köket och går sedan åt höger i lägenheten.


I köket vill jag måla väggarna grå istället för blekrosa. Annars är det rätt ok






Älskar vårt sovrum! Frächt, ljust, färg! Saknas bara lite på de övriga väggarna med det ska fixas snart.



Min byrå och spegel, bakom den är hallen. Men den är inte så intressant. Så det blev ingen bild på den. Här kan man också se att jag har målat en del av väggen vit, restan ska också bli så en dag.



Just nu är det denna tapet i hallen och matsal/kök. Inte min grej..


Här är vårat vardags rum. Här vill jag ha en härlig fondvägg och resten vitt eller grått.






Så här ser tapeten ut i vardagsrummet, jag gillar den inte!

Måste skaffa en bättre kamera, allt var verkligen suddigt och det ser då bättre ut i verkligheten än på bilderna.

Valde att inte ta bild på toan, för hur intressant är den att se? Den är blå och vit och jag har ett randigt duschdraperi... Ja det var väl allt som är värt att notera om vår toa.

Helgen

I helgen hände en del.. eller nja inte så mycket i praktiken men ändå en del viktiga saker. Mamma fyllde år den 1 okt, så även mitt körkort som fyllde 1 år :D Mamma och hela famlijen åkte till ett badhotel i Danmark, Avundsjuk! Dagen efter (2 okt) firade jag och Kim 2,5 år ihop. Vi gjorde väl inget särskillt annat än att det blev en underbart god middag! Älgkött med pommes och bea :) Till efterrätt blev det fruktsallad.

Igår fick jag och Kim ett brev med posten. Eller nja inte ett brev utan ett paket rättare sagt. I paketet låg en klocka och två påsar med kaffe (smörkolakaffe och hasselnötskaffe) som vi fick av min morbror och ett brev från min kära mormor. Hon skrev hur glad hon blev över att jag kom på hennes födelsedag och att de ska fly höstmörkret med en två veckors lång resa till Spanien. FUSK!!  Men jag ska ge special kaffet en chans även om jag vanligtvis inte dricker kaffe. Vem vet det kanske är jätte gott.

Efter paketöppning gick vi till Jonas och väckte honom (16:00). När vi kom in tappade jag hakan, sen fick vi Jonas att städa lägenheten. Vi fick all pant eftersom att vi samlade in den. Det blev hela 80kr i pant! Sen blev det en snabb middag (soppa, macka och sallad med mangoraja) och sen Zumba! Jag lärde mig en sak igår, aldrig äta mangoraja innan träning! Satan vad det luktade mangoraja efter ett tag, det typ stank mangoraja. Hade fått lite på händerna när jag öppnade förpackningen. Det måste vara svetten som gör att mangoraja doften oxideras eller nåt sånt. Det verkligen stank! När jag kom hem blev det nervarvning med lite Sex and the City och lite käk. Sen blev det en dusch som sedan utveklade sig till en riktig spakväll. Badkulor, skrubb, hårinpackning, tända ljus ja allt! Har världens underbaraste pojkvän som erbjöd sig att hämta en massa saker och tände ljus och sånt. Han skrubbade även ryggen på mig :D När jag var klar luktade jag citron, inte mangoraja :P

Idag har jag epilerat benen, skrivit ut CVn hos Åsa, blivit bjuden på jätte god Chili Concarne hos Åsa, fått naglarna målade av Linda och bakat 5 sattser negerbollar med Linda.

Imorgon ska jag och Kim till arbetsförmedlingen på deras jobbchans. En städfirma och en barnaffär ska vara där. På fredag blir de praktikchansen Jula, Rusta och Intersport söker praktikanter (möjlighet till timanställning).

Önska mig lycka till!

RSS 2.0