Nollningen :)

Nu har nollningen hållt på i mer än en vecka och jag har haft jätte kul! Jag har varit på Mutantsittning och vi har kastat en massa konstiga saker och lekt som små barn:P Tänkte berätta i fler inlägg om vad vi har gjort dag för dag :)
 
Kan ju börja med att berätta att nollningen är som ett improviserat skådesspel. Nollornas roll är att lära känna varandra, ha kul och delta i lekarna. Vi har ett plakat runt halsen där det står "Jag är en liten Basårs-nolla som heter något i stil med Annica". Och sen är det rutor med alla aktiviteter som blir i kryssade på plats så att alla kan se vad man har varit med på. Under dom är det två stora blanka rutor som Phösarna eller ÖverPhösarna fyller i om man gör något bra/dåligt. Exempel: extra spex, matmutor, smarta idéer och liknande ger + men tigger man efter poäng får man - och andra saker som borttappade plakat och handböcker ger också -. Och man vill inte tappa bort dom. Då får man en ny som är inte lika lätt att tappa bort.. :P 
 
Phösarna är dom som leder alla lekarna. Dom har på sig studentoverol, rolig mössa/ mask och solglasögon. Och gör väldigt många spex. Dom delar ut poäng och finns där så att vi kan fråga alla möjliga frågor. 
 
ÖverPhösarna är mäktigast. Dom har på sig studentoverol, roligmössa, solglasögon, mantel och ett gosedjur på vänster axel. Det är dom som har organiserat allt och får fatta alla beslut. Att göra spex för dom är extra uppskattat och ge dom mutor är också väldigt uppskattat. Men vi nollor får inte titta på dom, när de går in i rummet måste man titta i golvet. Och dom är väldigt få ordiga. 

Skolstart

Imorgon drar nollningen igång med universitetet. Är jätte pepp! Ska bli så kul att äntligen få använda skallen till något :) Mli ska också börja plugga nu, är lite smyg avis på hennes nya skolväska :P Satt och kollade på nätet efter en ny själv men jag hittade ingen. Men jag hittar säkert någon om ett tag.
 
Känner också för att uppdatera graderoben lite, en del kläder har jag haft sen högstadiet och jag tycker att universitetet känns lite mognare på något sätt. Nog för att jag är säkert lika omogen men ändå :P 
 
Det ända som gör mig nervös är tanken " Tänk om jag inte klarar det och får IG? " Då får man inte fortsätta med de andra kurserna och csn blir arga och vill inte låna ut mer.. Vad ska jag göra då?  Men samtidigt så är jag mer motiverad nu än i gymnasiet så det borde ju gå. 

Sommarreflektioner

Nu blir de å skriva känner jag, har ju som varit ganska tomt här på bloggen i sommar. Det kan ha något med att göra att jag har jobbat en hel del och att jag helt enkelt inte har orkat blogga när jag var ledig. Men inga ursäkter finns det nu! Badet har stängt för i sommar, det blir bara kallare och kallare och mörkare för varje dag. Tänk att sommaren har gått så sjukt fort. Och det har som inte varit en ordentlig sommar heller, jag har knappt gjort något sommrigt alls, grillat kanske 3 ggr, badat 2 ggr och sen mest jobbat och gjort nada.
 
Och nu märker jag att jag har bott i norr länge. Tittar ut på kvällen när det är alldeles mörkt och det första jag tänker är " Onej! Det har blivit vinter! " samtidigt som jag känner paniken och vinterdeprisionen kommer smygandes. Tur att jag har lillkissen Tor att värma mig med :) 
 
Nä nu blir det å pumpa ut fler inlägg nu när jag har ångan uppe :P

Senaste fotningen :)

 
 
 
 
Här är några guldklimpar fårn fotningen vi hade i lördags. Det blev så sjukt bra bilder och så många som blev så bra! Jag ska ta och skriva fler inlägg snart, har som inte blivit några under sommaren för jag har jobbat så mycket. Men det ska bli fler inlägg snart jag lovar!
 

RSS 2.0