Nollningen :)

Nu har nollningen hållt på i mer än en vecka och jag har haft jätte kul! Jag har varit på Mutantsittning och vi har kastat en massa konstiga saker och lekt som små barn:P Tänkte berätta i fler inlägg om vad vi har gjort dag för dag :)
 
Kan ju börja med att berätta att nollningen är som ett improviserat skådesspel. Nollornas roll är att lära känna varandra, ha kul och delta i lekarna. Vi har ett plakat runt halsen där det står "Jag är en liten Basårs-nolla som heter något i stil med Annica". Och sen är det rutor med alla aktiviteter som blir i kryssade på plats så att alla kan se vad man har varit med på. Under dom är det två stora blanka rutor som Phösarna eller ÖverPhösarna fyller i om man gör något bra/dåligt. Exempel: extra spex, matmutor, smarta idéer och liknande ger + men tigger man efter poäng får man - och andra saker som borttappade plakat och handböcker ger också -. Och man vill inte tappa bort dom. Då får man en ny som är inte lika lätt att tappa bort.. :P 
 
Phösarna är dom som leder alla lekarna. Dom har på sig studentoverol, rolig mössa/ mask och solglasögon. Och gör väldigt många spex. Dom delar ut poäng och finns där så att vi kan fråga alla möjliga frågor. 
 
ÖverPhösarna är mäktigast. Dom har på sig studentoverol, roligmössa, solglasögon, mantel och ett gosedjur på vänster axel. Det är dom som har organiserat allt och får fatta alla beslut. Att göra spex för dom är extra uppskattat och ge dom mutor är också väldigt uppskattat. Men vi nollor får inte titta på dom, när de går in i rummet måste man titta i golvet. Och dom är väldigt få ordiga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0