skit

Ja skit, allt är skit... Iaf en hel del är skit. Först inbrott, sen få hem ett Inkassokrav på en räkning man inte ens har fått, men mest skit av allt är att dom jag jobbar för har helt plötstigt bestämt sig för att inte ge mig den lön jag ska ha. Har inte fått en lugn stund sen i måndags efter som jag har försökt fixa detta på något sätt. Ringt den ena efter den andra, suttit på möten och varit förbannad, förtvivlad, förvirrad, sviken, stressad...

Och samtidigt har jag haft en rasande feber som jag har pressat ner med alvedon men fortsatt hålla tempot för att på något sätt ordna detta helvete. Och nu när jag äntligen har ledigt är jag så slut och är på ett ruttet humör, tyvär har det väl gått ut lite över Kim. Åkte till Åsa idag och myste med nya lillebror och det hjälpte för stunden. Bebisar får en att tänka på annat. Borde gå på ett Box pass och få ut lite aggressioner.

Allt bara snurrar i huvudet, vad jag ska göra, vilka jag ska ringa, hur jag ska göra. Och snart ska hyran betalas och lönen som de tänker ge mig räcker inte ens till den.... Men allt löser ju sig till slut. Jag är inte ensam. Både mamma och Valter tänker hjälpa till lite om det inte skulle gå men man vill ju klara sig själv. Min jobbcoach kommer att hjälpa mig, han och hans kollega har ringt runt och de kommer att göra allt dom kan. Gillar verkligen min coach, han är seriös, bryr sig och har idéer. Men han är tydligen inte en jobbcoach egentligen, han håller kurser till chefer om hur man gör saker bättre. Han jobbar också en del med att förebygga våld/droger bland unga mm. Ja jag gillar han.

Nä nu får jag ta och göra något roligare. Jag tänkte ta och se en film med Kim, äta lite popcorn och glass. Imorgon ska vi baka en Batman tårta till Viktor som fyller år. Det blir nog jätte fint, har redan gjort en mall till bilden vi ska ha ovan på.

Ringarna

I fredags hämtade vi ut ringarna och så här ser de ut :) Misstänker att min är lite stor... men får se det är ju snart sommar och då brukar alltid mina fingrar svälla en del. På Kims ring står det Annica <3 Kim och på min står det Kim <3 Annica.


Snoppkyckling nr 3 :D

Hittade ytterligare en till :)

Nr1

Här har vi en bild på gårdagens middag, något suspekt form på kycklingfilen som vi sedan hackade upp i småbitar och stekte moahaha:D

Nr2Nr3Undrar hur många jag kommer att lyckas hitta under min livstid?  Hur som helst då tänker jag ta kort på dem och ladda upp dom här :D

Helgen

I helgen var jag och Kim "bebisjourhavande-nattbarnvakter" åt Åsa. Hon skulle fått bebis i helgen men han ville inte titta ut, men det var kul att umgås med barnen och Åsa och Peder ändå. Vi bakade tårta, lekte i parken och tog det ganska lugnt.

I fredags beställde jag och Kim ringarna, men dom får ni se när dom kommer :)

Idag blev det inget jobb, skulle börja på ett nytt projekt som marknadsundersökare istället för medlemsvärvare idag. Men de hande inte fått materialet och det fick jag veta när jag kom dit... suck hem igen och göra strunt typ. Det blev Sims3 i 2 timmar, städa, diska, laga mat och umgås med Jonas och Kim (vi tog en glass på Alba i solskenet). Och nu börjar jag snart dreggla för klyftpotatisen börjar lukta förjävla gott till det blit det kyckling, hallomi, sallad och sås :D Kanske en kall öl också :D

Förlovad!

Iiihhh! Ja jag är förlovad! Igår firade jag och Kim 3 år och då frågade han om vi skulle förlova oss :D

Så här gick det till:

Vi hade just kommit hem ifrån resan i söder. Vi hade tagit en dusch och låg och myste lite i sängen och skulle sova en liten stund men jag hade inte riktigt ro för det var ju ändå våran 3 årsdag och då ville jag ju inte sova bort dagen. Men Kim tyckte att vi kan göra något kul på fredag istället för då finns det lite mer att hitta på och vi är inte så slut då. Så han frågade mig vad jag ville göra. Jag ville gå på bio och äta ute någonstans. Men då sa han att han ville göra något roligare. (Roligare? Vad finns det som är roligare än bio och resturang... jag kom inte på något annat än bio)
- Jag tycker att vi ska köpa två ringar. (Ringar vadå för ringar...?) Det tog några sekunder innan jag förstod men sen när det gick upp för mig blev jag jätteglad! Och sa ja så klart!

Så imorgon ska jag och Kim kolla på ringar och beställa. Båda vet vilken sorts ringar vi vill ha. Måste ringarna matcha? För våra gör inte det.. Jaja man får väl göra som man vill.


RSS 2.0