Min underbaring!

Idag hade Kim varit så hemlighetsfull att det blev nästan jobbigt. Och när han kom hem fick jag dom här av honom. Så himla fina! Tack Älskling!


Förändringar

Det har skett lite förändringar sen senast och som jag har glömt att skriva.

Vi har köpt nya soffor, eller ja nya är dom väl inte men nyare än dom vi hade. Vi bytte ut vår stora fusk skinn hörnsoffa mot två Ektorp soffor. En trea och en tvåa i beige för bara 900 kr för båda! Visst klädseln var lite noppig men helt ok skick för det priset.

Men en stor förändring är att Kim har fått fast anställning i 6 månader på förskolan i Sörböle. Heltid! Så grymt skönt! Så nu funderar vi på att flytta men vi får se om vi hittar något.

Jag har målat om i hallen så nu är den mycket fräschare och i en färg :)

Jag och Kim har gått med i Åsas och Mlis viktminskningstävling. Men jag har väl inga super krav på mig själv. Jag tänker runt -5 kg innan sommaren och sen bara hålla det. Kim går mer all in för det och är jätte duktig :D

Hmm det var något mer jag tänkte på men kommer inte på det.. Jaja kommer väl på det lagomt till när inlägget är klart :)


Påsklovet

Nu ska jag göra en sammanfattning av mitt påsklov.

Dom första dagarna gick åt att förbereda och ha våran påskfest. Festen blev riktigt rolig men vi åt alldeles för mycket mat. Så mot slutet så var alla riktigt trötta och för mätta :) jag gjorde också en riktigt lyckad påsktårta. Den blev superfin!

Dagen efter mådde jag skit. Var bakis och hade feberfrossa samtidigt. Men Kim var gullig och städade bort efter festen.

Dagarna efter det läste jag mest och låg och snorade.

I torsdags var jag hos Mli och vi fotade. :) så längesen det var sen sist. Det blev så sjukt fina bilder. Och det kändes som att jag lärde mig en hel del nytt. För vi kollade på bilder på nätet undertiden och studerade hur dom hade gjort.

I fredags gjorde jag inte så mycket. Vi såg på hockey och gick och la oss nästan direkt efter det.

I lördags var det högskoleprovet. Nu önskar jag att jag hade gjort det mest som på test i höstas. Jag hann knappt läsa allt jag skulle läsa på de första del proven. Men på de sista hade hjärnan vaknat och jag hade fått in hur man skulle göra.

Till lunch åt vi på Stigs. Vilket jag ångrar efteråt. Jag fick matförgiftning av bakelsen jag åt. Mitt i sista provet fick jag ont i magen och mådde illa. Sen blev det bara värre. Hela kvällen låg jag och krama porslinstronen. :( rolig lördag... Not!

Igår gjorde jag inte så mycket, låg och vilade upp mig efter lördagens surprice och tvättade där emellan.

Idag börjar vi med Kemi B. Jag är inte så jätte taggad men nu är det bara det sista kvar! Fick G i Matte D också! Två kurser kvar nu! Det här klarar jag!


Femtio nyanser av honom :)

Så fruktansvärt skönt det har varit att fått läsa en bok igen. Avkoppling på högsta nivå! Att kunna läsa och helt begrava sig i en bok utan att känna att man borde plugga eller borde en massa annat. Nu har jag läst Femtio nyanser av honom. Jag har varit helt tagen och har knappt lämnat den ifrån mig. Har kommit på mig själv med att ha suttit och läst i nästan 6 timmar i sträck och började nästan bli lite yr för att jag inte hade ätit något under den tiden. Men när jag lagar mat kan jag inte koncentrera mig och vill bara läsa mer!!! 
 
Boken är så sjukt bra! Alla borde läsa den. Den är inte bara erotisk.. okej väldigt mycket erotisk MEN det handrar även om en komplicerad kärlek. Och ju mer jag läser deosto mer jag veta vad som händer här näst. Jag blev helt tagen av karraktärerna och kan inte släppa dom. Jag vill veta mer... jag vill vara där... 
 
Jag vill börja på nästa bok men jag vill också umgås med människor under mitt lov och på lördag är det högskoleprovet och sen börjar ju skolan om i sin vanliga takt. Då kan jag inte läsa längre. Jag kommer nog inte göra annat under sommarlovet. Läsa, bada, umgås och cykla om jag får tag på en billig och bra cykel.
 
 

RSS 2.0