På väg hem

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Nu har det gått ca 3 veckor sen mitt senaste inlägg och skolan ångar på som vanligt. Nu har vi gått igenom hela kroppen. Nästa vecka börjar embryologin! Det ska bli sjukt intressant men jätte svårt säger alla...

Men det känns iaf som att jag har hittat rätt. Hittat hem på något sätt. Det är det här jag vill göra. Det är här jag vill va. Jag trivs i klassen och ämnet är galet roligt. Idag hade vi dissektion av strupe, hjärta, lungor och njure. Skit kul!! Nästan så att jag börjar fundera på läkarlinjen men vad jag har fattat det som så är skillnaden på dom båda att läkarna har mer praktiskt och mer sjukdomslära medan vi får lära oss varför... Annars är det rätt likt. :)

Men nu ska jag hem och mysa med Kim , har saknat honom så galet mycket! Och Tor förstås :)


Nu börjar en ny era i mitt liv

Ja nu börjas det, jag har inte skrivit ett inlägg på hela sommaren. Men jag har iaf kommit in på mitt drömprogram Biomedicin :D Nu sitter jag i mitt studentrum och igår hade vi första nolle festen för oss i klassen. Det blev mest att vi minglade och drack vin :) Det var riktigt kul att få träffa varandra och alla verkade snälla och ganska lika mig, lite iaf ;)

Just nu har jag varken fixat internet eller duschat eftersom att duschen är omöjlig att slå på och internetet säger att jag inte är student än... Men det fixar väl sig snart, vaktmästaren är iaf påväg så snart kan jag duscha och visa mig bland folk igen ;)

Imorgon börjar det på riktigt, då är uppropet och första lektionen börjar. Så spännande! När jag har duschat ska jag fixa ett par matlådor till veckan och jag borde väl läsa lite mer i böckerna och förbereda mig :)

Men lite motigt är ju allt det här, att flytta till Umeå och plugga och lämna Kim hemma i Ursviken. Saknar både Kim och Tor helt galet mycket men jag får väl snart annat att tänka på..


RSS 2.0