Vilken nivå ska jag ta sen?

Nu står jag och velar. Ska jag gå om nivå 2 ytterligare en gång till eller ska jag chansa på nivå 3? Det har släppt otroligt mycket nu när jag går om det men jag är inte helt bekväm med att vara upp och ner än.. Och det är ett viktigt kriterie. 
 
Den här ska jag kunna göra innan nivå 3 men shit det är så läskigt och så tungt! Får väl nöta, nöta och nöta innan vi slutar på den här omgången. Kommer närmare och närmare mitt mål att kunna stå på händer. Fick några bra tips på knep av en tjej idag på friträningen. Kan göra snygga kullerbyttor nu :D Vilken grej att skryta med va ;) hahaha. 
 
Här kommer några bilder från min instagram:
 
 
 
 
 
 
 

Labbvecka

Hela veckan har vi haft labb i organsik kemi. Har nog aldrig varit så slut. Vissa dagar var det bara kaos, ingen ställde tillbaka kemikalierna där dom skulle vara, lång kö till en apparat, sen gick många labbar åt helvete för mig. Två av fyra labbar funkade verkligen inte, vi skulle få kristall/salter på botten.. ja fick en ojla.. De går ju inte filtrera med vaccum..! Och sista dagen gick verkligen allt åt helvete. Först hade jag sönder en separertratt: 
 
 
Tappade den så att den gick av på mitten.. Sen när hela den labbdelen var gjord (vilket tog över 3 timmar) så lyckades jag välta sista provröret med dom små små dropparna.. F*ck! Då ville jag bara gå därifrån. Men vi skulle göra labben igen men då med vatten som bas så det gick lite fortare.. Men en då. Hade gjort i ordning allt och då skulle jag använda mig av separertratten igen. Men gjorde världens tabbe som missade att kranen var öppen! Stod bara och tittade och undrade vart fan det tog vägen.. Sen såg jag vattenbadet som jag ställt under av nån jäkla anledning, då ville jag DÖ!! Skrattade och grät, gick ut ur salen och satte mig på en stol i 5 min. Gick tillbaka in och försökte klura ut hur jag skulle lösa det där. Förklarade för en assistent, han kunde knappt hålla sig förskratt. Men det löste sig iaf. Fick använda den största tratten nånsin och en jäkla massa eter. Är iaf klar med 3 av 4 labbrapporter från den här veckan. 
 
Hade inte klarat den här veckan om det inte vore för Ann och Lovisa! Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. När allt gick åt helvete så var dom där och så garvade vi åt det i stället. Sen dansade vi Single Ladies i labbet undertiden som allt kokade. Sista dagen gick det inte så bra för dom heller och tillslut sa jag och Ann att nä.. när vi är klara ska vi hem till mig och äta Ben & Jerrys och se film! Men inte ens att gå på ICA gick bra. Ann tappade ut en dressing så att det sa "Splafs".. Jag ville dö.. Vi konstaterade att vi inte borde få gå ute bland folk.. Men film och glas gjorde allt så mycket bättre! 
 

En liten observation :D

Jag ställde mig på vågen igår morse. Sen jag började universitetet har jag gått upp 5 kg. Ner 3 storlekar i jeans, ner från 75G till 65G, ner 1-2 storlekar på tröjor och klänningar. Och börjar inse att jag kommer nog aldrig bli en liten och nätt tjej på 65-70 kg som va det jag egentligen ville blir. Får väl istället satsa på muskler och skita i vad vågen säger! 
 
Till min lycka är nu inte bara mina lovehandels som blir hårade och mindre för vare vecka. När jag går upp så börjar midjan att bli hårdare, ryggen och armarna. För någon dag sen började jag ana två små bumpar just ovanför troskanten.. Kan ju inte vara möjligt tänkte jag! Men jo dom är kvar :D Och idag kände jag efter mer och jo tro på fan om jag inte känner två knölar nedanför revbenen! :D haha undra hur jag kommer se ut om ett år! :) tog en bild imorse på hur det ser ut nu. Jag i endast trosor. Det är väl bra att det bara är ca 5 pers som läser min blogg :) okej på bilden syns det kanske inte så mycket. Men man kan ana det :) Fullrulle på riktigt

Shit nu är det fullrulle på jävlart riktigt... Hela veckan har jag knappt hunnit andas.. jag kan börja från måndag förra veckan. 
 
 
Måndag: 
 
Föreläsning och praktisk övning i att skrivalabbrapporter. Schemalagda från 9-17 men jag Ann och Lovisa var så jäkla grymma att vi blev klara kl 13 :D Sen tog vi en välbehövlig paus på stan, sen hjälpte jag Lovisa med att sy på sin rock till sittningen till på fredagen. Sen kl 18.30 var det workshop med Medicinska fakulteten i att internationallisera och utveckla programmen. År 2020 vill Umeåuniversitet bli det mest internationella universitetet i Sverige.. vi hade mycket att gå igenom.
 
Tisdag:

En endå helt okej dag. Skola och föreläsningar som vanligt, dom var riktigt tråkiga. Det handlade om cellmembran och efter halva föreläsningen gick jag hem eftersom att allt har redan gåtts igenom om man har läst kemi B och biologi B, vilket alla har.. Sjukt onödigt. Målade min trollstav och mitt halsband till sittningen. Sista Polepasset för den här omgången, en massa tung och krånglig koregrafi. Blev mer slut än vanligt. :) 
 
Onsdag:

Tung dag. Vi hade föreläsningar i lipider med den mest dryga läraren jag någonsin mött. Avslutade varje slide med att säga "Anyway.." på ett riktigt snobbigt sätt.. Irriterade mig till vansinne. Efter lunchen joinade jag dom andra i Biomed båset på gymnasiemässan. Stod där och svarade på frågor och pratade med nyfikna gymnasieelever. Men åt mest godis i kopiösamängder. :P Efter det gick jag hem till Lovisa och fortsatte hjälpa henne att sy rocken och började sy på min egna kjol. Klockan åtta på kvällen fick vi nog och åt den största målet på Max. Sen sydde vi till kl 23 eftersom sista bussen gick då.
 
 Torsdag:

Föreläsning om kolhydrater med dryg läraren.. Lunchdemonstration för att regeringen vill sänka studiestödet med 300kr/månad för alla studenter.. Samt höja lånedelen med 1000kr och ta bort lånavskrivningen när man blir 68år.. Så pluggar man i 5 år = 50 000 kr MER i lån och lånet försvinner först när man dör... Hur f*n ska dom lyckas få fler bli lärare/sjuksköterskor på det här viset??
 
Mer föreläsningar. Sen sen skynda till stan och köpa House of Metalbiljetter, sen skynda tillbaka till sjukhuset till min första blodgivning. Kännde mig rätt konstig efteråt, lite anfådd och skum. Åt bullar och drack en massa choklad. Och jag fick 2 par nya sockar!!! Sen tillbaka till stan där Lovisa bor och fortsätta med syandet. Runt åtta gav vi upp igen och följde med några faddrar ut på en pubb. Det blev alkoholfritt för mig som ni kanske förstår. Efter ha ventilerat oss och skaffat ny energi gick vi på pressbyrån där vi köpte lite syfika. Fick 3 bullar extra av han i kassan eftersom att dom ändå snart skulle stänga!! Fattig student lycka!!! Fortsatte att sy till kl 2 på natten. Då var jag så trött att jag inte orkade cykla hem. Så sov på Lovisas soffa istället.
 
Fredag:

Sittningsdagen!!! Skynda hem och duscha, städa lite, göra lunch, packa ihop allt jag behövde ha med för utklädnanden. For hem till Axel och hade förfest/makeupfest. Sen en snabb fotning på oss i våra utklädnader. Bilderna blev superfina! Ska lägga upp dom snart. Sen sittning hela kvällen! Lambo, tal, spex, mat, öl, dans ja allt det där. Kom hem kl 06:10!!! 
 
 
En bild på oss som var utklädda till Harry Potter karraktärer. Jag var Bellatrix Lastrange. :)
 
 
Lördag:
 
Vaknade 12 av samtal från Lovisa, vi måste byta in biljetterna mot band osv. till House of Metal! Låg och degade i min säng och såg på serier, käkade pizza och chips. Runt 4 mötte jag Jonas med company. For till Lovisa och gjorde iordning mig. Försökte se någorlunda metal ut iaf ;) Vi gick till området där vi mötte upp med Axel och Pontus. Sen åt vi en supergod taccobuffe och billig öl. Sen drog det härliga igång. Såg en massa bra band som jag aldrig har hört talas om! Jag och Jonas kände några som spelade i början av kvällen, dom blev något förvånade av att se mig där! Fick låna Valles väst för han tyckte inte att jag såg nog metal ut ;) Kvällen var helt oförglömlig! Jag skrek. njöt, "dansade", hoppade och dregglade! Runt 1 blev jag plötsligt supertrött men då spelade det sista bandet så det var lugnt. Lite käk på Max innan jag for hem. Krachade ner i sängen runt 3 på natten. 
 
Söndag:
 
Vakna prick 12! Perfekt för då började tvättiden. Tvättade som en galning för att få så mycket som möjligt klart så att jag skulle hinna med att gå på semlefika på Villan. Mötte upp Lovisa och Axel där. Vi pratade om sittningen, HoM och nästa års nollor!! Tryckte tre underbara semlor! Hem tvätta, städa, plugga, söka utbildningar till sommaren och plugga till onsdagens dugga och nästa veckas omtenta i organisk kemi. F*ck! 
 
Måndag:

Labb i Enzymkinetik.. både jag, Ann och Lovisa var helt slut.. Vi gjorde en massa fel och hade svårt att förstå instruktionerna, så tillslut fick vi ta data ifrån en annan grupp för vi hade gjort helt cp-fel! Fick också förska lära oss den nya versionen av exel.. Inte rätt dag att göra det på kan jag ju lova! Efter 7 timmar labb kunde vi äntligen gå hem. Gjorde en snabb middag och sen låg jag och småslumrade till klockan sju när det var dags på polefiten.
 
Jag går om nivå 2 nu för jag var inte nog bekväm för att gå vidare till nivå 3. Men äntligen börjar jag få klämm på klättringen! Nu saknas bara handstående och alla andra trick så klart :D Mitt mål för en här omgången är att kunna göra scorpio och genini uppe på stången, en superman på stången och en inverted crusifix med fria händer! Kan dom ju nästan.. Då blir det bilder! 
 
 
Och nånstans här jag jag lyckats söka lite jobb, pluggat en kvart här och där.. veckan som kommer blir snäppet lugnare. Men bara lite :( När ska jag hinna plugga, söka jobb, söka lägenhtet? Och typ leva? Andas ska visst vara bra..
 

RSS 2.0