Ca 23 timmar kvar av 2010 :)

Nu lider 2010 mot sitt slut, jag tycker väl inte att jag har åstakommit så särskillt mycket i år. Kammade hem ett MVG i våras och det var nog årets bedrift :D Och att jag den senaste tiden har lyckats gå ner 6kg, under 2011 ska de övriga 6 kg bort. Jag ser fram emot 2011 för då tar jag studenten och jag och kim flyttar äntligen ihop och förhoppningsvis så har jag ett jobb vid nästa årsskifft, eller nej då HAR jag ett jobb!!

Saker som jag ska/vill göra under 2011:
* Åka till Usa utan hemlängtan
* Ta studenten
* Flytta ihop med Kim
* Skaffa ett jobb
* Lämna in bilder på en argentur
* Gå ner 6-9kg till
* Åka till Amsterdam/Tyskland och leva livet i en helg :P
* Krympa brösten
* Äga snyggare kläder/skor
* Läst hela True Blood serien
* Testa att spela Sims legasy
* Hitta ett rött vin som är gott
* Inte få några IG på slutbetyget

Det var väl det jag kom på som jag faktiskt skulle kunna klara av:)

Dom senaste dagarna har gått åt att spela Sims eftersom att jag köpte sista expansionen på rean och fick låna dom andra spelen av Mli så att jag kunde installera allt:D Så igår hade jag och Mli ett Sims 3 lan hemma hos henne, tror att hon tyckte om att ha lite sällskap ändå när Vanessa vägrar somna. Somnade iaf 6 på morgonen i "natt/dag" och vaknade kl12 för då skulle vi iväg och handla inför imorgon :) Jag står för efterrätten som är en Ädelost Cheesecake med pepparkakor som botten och vindruvor uppe på:) Tror att den kan bli sjukt god, hittade den i kokboken som jag fick av mamma i julklapp. Hittade rent av farliga recept i den boken, eller hur låter "Chokladbröd", "Chokladtoast" och Godiskaka?

Gjorde nyss en spännande upptäckt, det smakar skumtomte när jag rapar, jag borde äta det oftare för det var en helt ok upplevelse:D Nu borde jag nog sova eller duscha eller klippa luggen eller läsa bok eller spela sims. Får väl se vad jag hittar på.


Dag 24, något som får mig att gråta

Något som ofta kan få mig att gråta är tanken på att förlora någon jag älskar. Bara tanken kan få tårarna att rinna, så skulle det hända skulle jag förmodligen bli helt apatisk och spendera dagarna med att stirra in i en vägg och nynna på bäbä vita lamm eller något i den stilen. Skulle helt seriöst inte klara av att förlora någon jag älskar. Kanske om vi gled infån varandra men inte om någon skulle dö. För om personen skulle dö finns det ingen andra chans, ingen återvändo, helt borta bara. Speciellt om man har planer inför framtiden till sammans.

the sims 3 <3

Igår fick jag låna Mlis the sims 3 skivor och installerade alla skivorna på min dator:) trodde först inte att min dator skulle klara av det men det gick fint fint:) Igår när alla sims2 spelen var avinstallerade och dom nya var installerade började jag spela för fullt. Spelade från 11 på kvällen till 6 på morgonen och sedan sov jag till 2 idag och sen spelade jag till 4:) Men det gick inte så jätte bra för mig. Först råkade jag göra min sim till en vampyr och sen så råkade jag döda henne för jag visste inte att vampyrer dör när de blir för hungriga... Då gav jag upp och gick och åt lite mat. Men jag tycker att det är så kul nu när de kan bli kändisar:P

Annars så händer det inte så mycket, har tittat på halva sesongen av cycel 15 av top model. Tycker att det faktiskt är en av dom bästa sesongerna hittills. Har ätit så mycket polkagrisstänger att min gomm och tunga har blivit alldeles ömma. Och trotts allt godis och mängder av julmat och absolut noll i motion så har jag bara gått upp 0,3kg denna vecka. Men det får bli nya tag efter nyår och under 2011 ska jag komma ner till 68kg och stanna där:)

En lyckad shoppingtur:)

Idag gick det mycket bättre för mig och Elin när vi shoppade för idag var butikerna öppna. Efter några timmars intensiv shopping kom jag hem med stora kassar. Här kommer en bild och en lisa över vad jag har fått i julklapp och vad jag köpte idag för mina julklappspengar:)




Det som är inringat köpte jag idag:)

Julklappar:
Filt, bäddset, kokbok Sött&Gott, kokbok MaffigaMuffins, örhängen, bok Det tionde fallet, bok Livstid, godis, trådlösdatormus, sminkspegel, presentkort på Jysk, presentkort på Make up Store (har bokat en lektion den 4/1)
Mellandagsrea:
The Sims 3 kvällsnöjen, blommiga strumpbyxor, lila strumpbyxor, bh, grå tunika, begie tröja, hallonröd kofta, 2 polkagrisstänger, orgasmatron body, jeans, Babyliss iCrul.

Är hur nöjd som helst!! Men hur ska jag få med mig allt hem igen? Väskan är redan full som den är...


Idag var det ju också tänkt att jag skulle väga mig för vikttävlingen som vi håller på med, men det glömde jag helt av idag så jag får väl ta och väga mig imorgon istället. Misstänker att jag har gått upp något kilo eller två i veckan.. men men får väl ta tag i det igen efter nyår:P

Misslyckad shoppingtur:P

Jag och Elin hade tänkt åka in på mellandagsrean som vi trodde var idag, men självklart så låg hela stan öde. Jag som hade förberett mig för en lång shoppingtur inne på CK med mina converse så att jag inte skulle svettas ihjäl, men jag typ frös ihjäl istället:( Jag som var så taggad att bränna en massa pengar. Jaja nytt försök imorgon:) Då får vi låna Mattias bil för jag var snäll och var hans chaffis idag, så nu får jag låna hans bil när jag vill så länge han inte ska ha den:)


Dag 23, något som får mig att må bättre

Mina vänner och Kim får mig att må bättre en dålig dag:) Bara lyckliga minnen kan få mig att må bättre och ett långt samtal ger också en mycket positiv effekt på mig. Av någon anledning har Kim en underbar förmåga att se det mesta positivt och kan få mig att se det positiva i något dåligt men framförallt förklara för mig att mina problem inte alltid är så stora som dom känns.
Och kyckling kan också få mig att må bra:) Men om någon har misslyckats att göra kyckling kan jag rent av bli arg, varför ska man förstöra en sån fin sak som kyckling??
Och drömmar får mig också att må bra, jag älskar att sitta och dagdrömma!

Min julafton i år:)

I år spenderade jag julafton med familjen Persson:) Det fanns plågsamt mycket mat och jag smakade även rätter som jag alldrig tidigare har smakat (syltor, rökt lamm mm) Vissa var godare än andra och jag hittade en ny favorit, rökt lamm. Det jag tyckte var godast var lamm, rödbetssallad, ägg och köttbullar.

Dagen började med att jag väckte Kim med frukost på sängen och julmys på hög nivå:) Sedan gjorde jag mig julfin och sedan var det fullrulle och vi åt så det stod härliga till. Har tryckt i mig hur mycket godis som helst. Men gott var det kan jag lova. Anton stod i centrum med hans undersköna sångröst som han nyss insett att han har:)



Anton gillade tryfflarna som jag gjorde, dock blev dom inte riktigt som jag hade tänkt mig men dom verkade bli uppsakattade endå:D Jag fick en hel del fina julklappar, tror faktiskt att jag fick mest:D Ska skriva en lista imorgon över vad jag har fått, ev blir det lite mellandagsrea och då kan jag ju skriva vad jag köpte där med:)



Paket öppning!! Det bästa med julen är väl ändå alla paket + all underbar mat?



Haha! Hoppas att vi inte hittar liknande kort på Anton om ca 30 år;)

När alla hade åkt för kvällen så spenderade jag en stund i telefon med min kära familj. Imorgon ska mormor ringa och jag längtar verkligen! Längtar faktiskt lite hem men det har varit superkul att fira jul med Kim för första gången.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Åsa

4 TV-program jag ser:
1.
Top Model
2. Simpsons
3. Family Guy
4. One Tree Hill

4 saker jag gjort idag:
1.
Gett Kim frukost på sägen
2. Myst med Kim
3. Ställt ut knäck på altanen
4. Gjort mig julfin

4 saker jag längtar efter:
1.
Nyår
2. Studenten
3. Flytta ihop med Kim
4. En ny garderob

4 saker på önskelistan: 
1.
Plattång
2. Pengar
3. Kläder/presentkort på kläder
4. Något oväntat

4 personer jag utmanar:
1.
Mli
2. Elin
3. Lisa
4. Anette

God Jul <3 och gårdagens bus :)

Igår kom paketet som min familj hade skickat upp. När brevet från posten hade kommit så stack jag Kim och Mattias till OKQ8 för att hämta det på en gång. Läste på brevet att paketet vägde 5,1kg! OMG!! Kim sa att det skulle vara hur stort som helst men jag tänkte att det inte han vara så stort ändå, en hantel väger ju 5kg och dom är ju inte så stora.
Men Kim hade väldigt rätt, paketet var gigantiskt!!!
Och när vi kom hem och öppnade paketet så är ju bubbelplasten lika kul som paketen i sig. Jag och Kim lekte som barn med bubbel och det slutade med att jag var fastbunden i rumsavskiljaren i vardagsrummet med en sax 2 meter framför mig och en Kim som stod på behörigt avstånd och skrattade.
Men jag hämnades senare på kvällen. Jag var uppe i köket och hackade lök till rotfruktsgratängen som vi skulle äta till middag. Tårana rann och jag ville knappt vara kvar i rummet. Då sa jag till Ullabritt att jag funderade på att gå ner till Kim och låtsas att jag var ledsen bara för att djävlas. Och då sa hon att hon tyckte att det var en jätte bra idé och att jag skulle säga att hon hade typ slagit mig eller något:D Sagt och gjort jag sprang ner till Kim med mina röda ögon och snyftade lite extra på hans axel och sa att hans mamma var dum mot mig. Då vart han jätte rädd typ och visste typ inte vad han skulle göra. Då sa jag att vi hade hackat lök ihop:D:D Kim vart ÄGD!! Där fick du!! <3

Idag har jag varit mycket snällare mot Kim, väckte honom med frukost på sängen iklädd tomteluva och fin röd klänning:) Han blev jätte glad och han fick öppna sitt paket.  :) Nu ska vi laga en massa julmat och sen blir det kalle anka och paketöppning:)

Dag 22, något som gör mig upprörd

En sak som gör mig upprörd är gamla minnen som ibland måste envisas med att dyka upp i huvudet på mig när jag egentligen skulle klara mig bra utan dom. Men det blir lättare och lättare att hantera så det gör inte så mycket nu förtiden.
Och en sak som också kan göra mig upprörd är hur andra människor behandlar varandra. Det finns så få människor som är helt ärliga mot varandra och jag hatar när folk beter sig som svin mot varandra. Har som fått nog att det och nu undviker jag människor som jag upplever som extra falska och elaka. Vaför vara med någon som jag ändå inte tycker om att vara med? Det låter kanske själviskt men så är det.

Dag 21, ett minne

Jag tänkte skriva om nollningen i ettan.

Alla hade gått runt och varit både nervösa och peppade inför den kommande nollningen. När natten väl kom då nollningen var stensov jag. Just då hade jag en kompis som hette Pia som sov över i mitt rum. Vi hade släckt lampan ca en kvart innan treorna kom. Jag stensov och var helt omöjlig att få liv i.
På morgonen när jag precis hade vaknat berättade Pia som var helt upp i varv att nollningen hade varit och hon berättade vad dom fick göra och hur illa dom luktade. Jag hängde inte riktigt med när hon förklarade för mig så jag trodde att hon berättade om en sjuk dröm som hon hade drömt under natten. När jag väl kom ut i köket så berättade de andra att nollningen hade varit och då blev jag helt paff. Hur fan kunde jag sova igenom det? Det brukar ju ta flera timmar för mig att somna ibland ju...

Men jag känner att det inte var något viktigt som jag hade missat, men visst så undrar jag lite hur muffins med surströmming och kattmat smakar. Men jag tror inte att jag kommer att försöka ta reda på det ..:D

Godis bak:)

Idag har jag och Elin (Kim kom inte på ett litet hörn en stund) bakat mosartkulor och lussebullar, eller kräkbullar som Elin sa för de såg då inte ut som lussebullar. Men goda blev dom:) Var bara tvungen att provsmaka två st på en gång:D Dom blev då godkända av Kim, Valter och Ullabritt. Tyvär kunde inte Elin stanna så länge att hon kunde provsmaka de goda bullarna:)






Mosartkulorna blev också godkända, speciellt av Valter eftersom att de innehåller mycket marsipan:) Och igår så gjorde jag och Kim 5minuterskola och Knäck men tyvär så hann jag inte ta kort på kolan för den försvann i ett nafs, men jag lyckades ta en bild på den sista knäcken:P



Imorgon bakar vi kanske lite mer kola och knäck och sen lite mer bullar ev. och jag funderar på att göra tryffel:D Och sen ta en tur i pulkabacken:D:D

Är så lycklig nu, Kim tänker faktiskt raka sig nu. Nu har vi dock stött på ett litet problem.. vi hittar inte rakapparaten:(


shopping :)

Idag så var jag, Kim, Åsa, Ullabritt och Anton ute på stan, jag och Kim gick runt en del för oss själva och jag köpte mig en superfin ny handväska, den är svart med vita duvor på:) Fast Åsa blev liiite sur när hon såg att jag hade köpt mig en ny väska precis före jul:). Men det var faktiskt den sista i butiken och jag är jätte less på min gamla som var helt tunnsliten i tyget och hade hål ända in i väskan.. Och jag testade en hel del kläder men tänkte vänta med att köpa något till mellandagsrean, funderar på att bli lite mer mordern av mig. Har tröttnat på att gå runt i mina kläder som jag har haft sedan jag gick i högstadiet och jag tycker att jag har mognat lite och tröttnat en hel del på mina gamla kläder. Och jag hittade faktiskt en axelbandslös bh som passade och som inte kostade 800kr, men jag tänkte vänta lite med att köpa den för det är ju inte så många som har min storlek så jag tror inte att den försvinner:)

Och sen idag så gjorde jag 5 minuterskola och knäck med Kims hjälp:) Men dum som jag är så provsmakade jag smeten så mycket att jag blev spyless, lagom bra när man igentligen ska bli less på dom efter jul, men våra hann klappt stelna innan jag mådde illa av dem, bra gjort Annica bra gjort. Jaja kommer nog inte vinna veckovägningen denna vecka heller, vill hitta någon träning här uppe men jag vet inte vad. Jag är som sugen på att bara springa och få igång flåset lite:D

Dag 20, den här månaden

Den här månaden har varit riktigt lyckad faktiskt:) Det mesta har gått bra och skolan har inte virrat ihop en massa saker och det är riktigt skönt faktiskt. Men tycker att det är synd att de ska blåsa upp julen så mycket att jag blir less på julen innan den ens har börjat. Men nu när det bara är några dagar kvar till julafton så tycker jag att det börjar bli kul, göra godis, lussebullar, slå in paket och allt det andra. Dock känns det lite vemodigt att inte vara hemma och fira med min familj iår eftersom att det är första gången, men jag är glad för att dom stöttar mig :) det ska bli kul att fira jul med perssons släckten iår:)

Matlista

Snodde en lista som Lisa hade på sin blogg, tyckte att det vore lite kul och jag har inget speciellt för mig eftersom att Kim ligger och snarkar just nu:P Det är iaf en lista över ens favorit mat:)

Mina favoriter:

Varm dryck Te
Kall dryck Mjölk
Alkoholhaltig dryck Vitt vin
Drink Mojito
Pålägg Choritzokorv
Grönsak Paprika
Frukt Annanas
Bär Jordgubbar/hallon/björnbär
Krydda Grillkrydda
Godis Kolor
Snacks Pringels och jordnötsringar
Choklad Kexchoklad/snickers/marabo
Ost All ädelost
Sallad Kycklingsallad med mangorajasås
Tårta Jordgubstårta med marzipan
Bakverk Semla/cheescake
Sås Café de paris/kantarellsås
Glass Isglass
Snabbmat max/subway
Flingor crunchy
Pizza olika varje gång
Naturgodis/Nötter cachewnötter/jordnötter/en stor nöt som finns bland naturgodiset
Soppa Kycklingsoppa med nudlar
Utländskt kök Thai/Kina
Halstablett/Tuggummi Extra Spearmint
Äter inte Lakrits, oliver,frukttuggummi, soltorkadetomater, gröt, klimp


Dag 19, något jag ångrar

Något som jag ångrar.. Kommer faktiskt inte på något just nu, av allt dumt som jag har gjort har jag ju faktiskt lärt mig något på. Men en sak jag ångrar är att jag har tappat kontakten med några vänner.. Det är väl bristande egagemang från båda sidor som säkert ligger bakom men jag saknar faktiskt sakerna som vi gjorde. Många fina minnen har jag med dom:) Men jag har även lärt mig något av det också, nu njuter jag mer av de som jag umgås med och försöker hänga med på saker som de hittar på:)

Tråk tråk tråk

Tråk är verkligen ett ord som sammanfattar min dag. Hade igentligen tänkt att åka upp till Skellfteå igår men jag fick ett erbjudande att följa med Krister upp till Skellefteå imorgon för han skulle tydligen söderut och titta på en skogsmaskin. Så självklart följer jag med, tjänar 200kr på det och slipper sitta 6 timmar på en buss utan behöver bara åka 4 timmar bil och jag skulle få köra en bit också:) Så önska mig lycka till. Borde nog köra bil oftare...

Så idag har bara varit en dag av väntan på att imorgon ska komma. Började dagen med 4 timmars simsspelande och sen ca 4 timmars filmtittande, och sedan så har jag fördrivit tiden med att äta. Bajs något som man verkligen inte ska göra när man har tråkigt.. blev iaf 2 polkagrisstänger, en skål hallonpaj m glass och en kexchoklad som jag igentligen kunde ha stått över.. men men gjort är gjort. Får hoppas att dom andra äter riktigt mycket imorgon på deras julmiddag så att jag vinner veckovägningen på söndag haha:D

Och självklart så gick lampan i badrummet sönder idag så jag har suttit där inne i mörkret.. funderade på att duscha men jag vet inte om jag är så sugen på att fulma runt där inne i totalt mörker:P

Låg iaf igår natt och funderade innan jag somnade på allt som jag var sugen på, blev en ganska lång lista faktiskt och den bara växte och växte.. Min tankegång gick ungerfär så här:
Pepparkakor med ädelost mums
Saltakex med ädelost mums
Vin och vindruvor det vore också gott..
Annanas, det med..
Björnbär, ja björnbär det var så längesedan!!
Göra egen björnbärssylt
Ha en egen björnbärsbuske i min framtida trädgård
Ha en uppsjö av fruktträd och bärbuskar i hela min framtida trädgård
Önskar mig en burk hemmagjord björnbärssylt
Är sugen på kexchoklad
Är sugen på allt med choklad
Är inte alls sugen på choklad
Är visst sugen på choklad
Och så fortsatte det tills jag tillslut somnade, drömde en jätte skumm dröm också men minns den inte i detalj så den är som inte värd att skriva om.. Men minns att det var ett härligt äventyr iaf:)

Dag 18, min favirot födelsedag

Min favorit födelsedag var nog någon av dom jag hade när jag var liten. Men jag vet inte riktigt vilken, alla var nog lika bra misstänker jag:D.

Men jag minns min värsta iaf, det var min 17 födelsedag. Det var min första födelsedag uppe i Torpshammar och självklart längtade jag hem. Samtidigt så hade jag drabbats av en hemsk muskelinflamation i hela ryggen och det ända jag gjorde den dagen var att ligga och stirra upp i taket med tårarna rullandes ner för kinderna och lyssnade på musik och försökte hantera smärtan som aldrig ville ge sig. Runt 9 på kvällen kom mina vänner på att det var min födelsedag så de bakade mig en kladdkaka och jag fick en kopp av Pia i present. När jag hade ätit lite kladdkaka så gick jag in till mitt rum igen, vilket inte var allt för enkelt pga ryggen.

Ja det sammanfattar väl den dagen. Inte den lyckligaste i mitt liv, men ett år äldre blev jag ändå:D

Dag 17, mitt favorit minne

Mitt favorit minne kommer nog inte som en överraskning för er som läser det här. Det är dagen som jag för första gången träffade Kim som är mitt favorit minne.

Jag hade en ganska jobbig tid nere i Torpshammar så jag började prata med en kille som hette Marcus över msn och han sa att jag kunde komma upp för att komma ifrån det jobbiga för en helg. Han sa att han skulle ta med sig en kompis till honom. Så jag tog kustbussen upp och halv ett på natten så var jag framme. Bussresan var dötråkig. När jag kom fram så hämtade Marcus mamma upp mig och Marcus visade mig ett spel som han hade på sin mobil. När vi kom hem till honom så gick vi upp till hans rum.
Där satt Kim på golvet och spelade ett gammalt tvspel. Vi satte oss ner och spelade, jag hade inte spelat tvspel sedan jag var 7 år så Kim försökte lära mig hur man skulle göra, men det gick inte så bra. Jag satt mest och klickade på alla knappar lite random och tittade på när min gubbe skuttade runt på skärmen. Jag ägde dom;)

När jag för första gången la mina ögon på honom så märkte jag att det var någon speciellet med honom. Men jag visste inte vad. När han log så syntes det verkligen att leendet kommer ända innifrån hjärtat. Och jag har aldrig träffat någon som har varit så egagerad att lära känna mig, aldrig har jag träffat någon som har varit så frågvis och ivrig att lära känna nya människor.  Jag hade aldrig varit med om det, så jag hade lite svårt att öppna mig för honom eftersom att jag aldrig hade varit med om något liknande. Men när det väl släppte så låg vi och paratade hur långt in som helst på natten. Då blev iaf jag förälskad. Äntligen hade jag hittat en kille som lyssnade på mig och behandlade mig med respekt och såg mig för den jag är.

Dagen kom då jag var tvungen att åka hem igen. Kim och Marcus ville inte att jag skulle åka, de ville låsa in mig i källaren och tvinga mig att stanna. Jag var faktiskt bra sugen på att stanna kan jag säga. Vi åt glass på bergsbykiosken och sen tog jag bussen in till stan och sen en 6 timmars buss tur hem igen.

Dag 16, min första kyss

Tror inte att jag pussade någon innan jag var 13, kille alltså. Familjen har jag ju pussat nån gång ibland innan dess. Men fick jag min första "kyss" när jag var 13år, det var på min och min kompis lilla födelsedags fest eller vad man nu ska kalla det. Då hade jag en pojkvän som hette Robert, tror igentligen att vi inte alls var så speciellt kära, bara att man fick pirr kännslor bara för vad det var. Iaf.. Han tog ut mig till bron in till huset, tyvärr var det en liten irriterande kille som var otroligt nyfiken på vad vi gjorde och envisades med att försöka få upp dörren. Vi kämpade på med att hålla dörren stängd. Sedan när killen där inne gett upp så stäckte han sig fram emot mig, just då vände jag på huvudet och kyss/pussen hamnade på mungipan, men visst var det lite spännande ändå:P
Sedan så kysstes vi mest på disco och spelade basket på resterna, det var som vårt förhållandeXD Jag var hemma hos honom en gång och det var typ jätte tråkigt. Kort där efter så gjorde jag slut med honom.

Efter det så var det ganska tomt på kyssar i mitt liv tills jag träffade Kim när jag var 17. Visst hade jag kysst någon kille på discon och sånt, men jag gillade aldrig att alla killar skulle bli så jäkla på efter en kyss eller två så då puttade jag bort dom och "raggade" vidare:P

Dag 15, mina drömmar

När jag var liten så drömde jag om att bli popstjärna och att bli prinsessa. Jag ville gifta mig med prins Karl-Philip men jag anade att åldersskillnaden kunde bli ett problem, men det skulle säkert ordna sig. Men allt eftersom att jag blev äldre så drömde jag mer och mer om första kyssen och att finna den samma kärleken. Första kyssen var väl inte så överdrivet cool, mest flummig och nervös. Trodde att jag var kär i många men det var jag nog aldrig helt och hållet. I högstadiet drömde jag mest om vänner som jag kunde lita på, bli vuxen och komma ifrån den lilla byggd jag bodde i och träffa nya människor. Killar var ingen större dröm just då. Men efter högstadiet så började jag drömma mer om killar och efter ca ett halv år av drömmande så fann jag min prins!

Just nu drömmer jag om en framtid tillsammans med min underbara kärlek, familjen, ett jobb som jag trivs med och en trädgård med många fruktträd och bärbuskar och om ett par år bilda min egna lilla familj (får väl se när det blir:P). Har mina drömmar om att öppna ett caffé med dom mest underbara kakor och bullar som finns. Men drömmen jag jag vet kommer att bli samm innom ett halv år är att jag går på bal och tar studenten. De kommer att vara några av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Dag 14, vad jag hade på mig idag

Ja idag hade jag på mig en lång vit klänning med ett rött band i midjan, glitter i håret och ett ljus i handen. Så nej jag blev inte lucia och det var nog lika bra det, var nog så nervös som det var ändå. Kände inte för att ha en krona med brinnande ljus på mitt huvud. Jag tyckte synd om lucian för det rann searin i hennes hår och i ansiktet på henne. Jag tyckte att det ändå gick ganska bra, trotts att jag gick jätte fel när vi skulle gå in och sjön lite fel på något ord här och där. Blev arg på dom som satt och skrattade i publiken och på dom som kom in när vi nästan var klara. Ville bara rusa fram och hoppa på dom och staba dom med ljuset som jag höll i, men jag lyckades stå emot.. Sedan så bjöd skolan på en saffransbulle, pepparkaka och jos. Så nu vankas det 4 timmars håltimma och jag har som inget att göra över huvudtaget.

Men annars har jag ljusblå treggings, orange linne, en blå munkjacka och lila converse på mig, givetvis underkläder också:)

Jag var lite bad igår.. köpte mig en liten påse godis, åt upp ca hälften och resten äter jag väl upp under veckan. Ska försöka sprida ut det lite då kanske det inte märks så mycket på vågen på söndag;). Fick göra en walk over under veckans veckovägning för jag åkte inte upp till skellefteå och då kunde jag inte väga mig denna vecka. Förra veckan vägde jag 74,9 om jag minns rätt. Vill komma ner till 68, för så mycket vägde jag innan jag började på mina tidigare ppiller. Men känner mig ganska stolt för när jag vägde som mest vägde jag 80kg, shit då hade jag gått upp ca 12kg på typ ett halv år, jävla ppiller och dumma godis. Men nu så har jag gått ner ca 6kg, bara hälften kvar nu, ME CAN DO IT!!

Dag 13, den här veckan

Den här veckan har varit helt ok, här kommer en sammanfattning:
Måndag: Började dagen med en bildlektion, satt mest vid photoshop och känndes väldigt oproduktiv;P Blev klar med min öl/vinkyl som har varit vår uppgift hela året. Det ska föreställa ett runtkylskåp som är kamuflerat som ett soffbord, min modell såg mest ut som en blå, ful hattlåda med jätte stora hjul på:D Sedan hade vi luciarep, det var kul att träffa alla som skulle vara med. Sedan så hade jag rörlig bild och jag kommer faktiskt inte ihåg vad det var vi gjorde, det var nog inte något speciellt iaf:) Sedan när jag kom hem var det mest en lat dag med mycket serie tittande som vanligt:P
Tisdag: Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde i tisdags, bara en vanlig dag i skolan och lathet på kvällen.
Onsdag: Då var det luciarep igen och det var kul då med:) Sedan var det mest vanliga lektioner förutom att på kvällen så åkte vi på studiébesök på SVT inne i sundvall. Och det var verkligen superkul!! Jag fick till och med sitta i framför kameran och testa att säga några rader från deras telepromter, dock inte när de sände :P Men dom hade ingen god choklad i deras dryckes atomat:( På kvällen läste jag ut tredje boken ur Charline Harris bokserie som tvserien TrueBlood baseras på. Vilken tur att jag pratade med hon på biblan, hon ska försöka skaffa hela bokserien, hoppas att hon lyckas för den är så bra:D
Torsdag: Tordsagen fortsatte som vilken torsdag som helst men jag var inte lat på kvällen kan jag säga, nej för då gick jag och gymmade faktiskt:) Ökade vikten på hantlarna med ett kg och körde en tyngre nivå på trampmaskinen:)
Fredag: Då åkte jag och Jonna in på en modell för en dag, det var så otroligt kul:) Och så sjukt fina bilder blev det, synd att jag inte har råd att lägga ut 2000kr på bilderna, annars hade jag nog gjort det, men jag ringde Mli istället och vi kommer nog att köra en egen plåtning under lovet:) Så istället för bilder så köpte jag skor, hela två par fina guldiga högklackade skor:D Och dyra var dom inte heller 99kr st, det var en butik som hade utförsäljning, -70% på typ alla skor i butiken. Klart att jag passade på;) Hittade sedan ett linne som hade varit skit snygg ihop med skorna men linnet fick vänta till en annan gång:( På kvällen var jag skitsugen på att festa, jag är sällan sugen på att festa men då var jag det, men ingen annan var ju det är klart, det var helt dött i torpshammar. Bättre lycka nästa gång.
Lördag:Idag har jag varit väldigt produktiv, återvunnit ca 2 kassar med möljkförpackningar, städat  lägenheten, övat inför lucia hemma hos elin med de andra tjejerna, gymmat (nu kan jag lyfta de nya vikterna utan problem 30ggr, kan jag komma upp till 10kg innan studenten?), handlat och sett på två dokumentärer och experimenterat när jag gjorde min flygande jacob. Hade bulgur istället för ris och sweetchili sås istället för vanlig chili sås. Det blev faktiskt riktigt gott, men den skulle varit inne längre i ugnen. Nu när jag ska gå hem igen ifrån skolans dator hade jag tänkt äta och stryka lucia linnet som jag har fått låna av skolan.
 


Dag 12, vad är in in väska

Min väska ja, hmm, det är lite olika från dag till dag. Men oftast innehåller den nycklar, mobil, plånbok, en penna eller två, en bok, hörlurar, läppglans, tamponger(man vet aldrig) diverse kvitton, papperslappar, tuggummi, ibland ett äpple, en sked, och alla skolböcker men det varierar lite från dag till dag.
Jag tror att det var det, det varierar lite från dag till dag för är det något jag hatar så är det att få ont i axeln pga att min väska är full med onödigheter;)

Modell för en dag

Idag så var jag och Jonna på modell för en dag inne i sundsvall:) det var skitkul!!!! Men synd att det var så dyrt bara, så jag köpte inte några bilder men jag var då bra sugen.. Men jag ringde till Mli och frågade om hon skulle kunna tänka sig att fota mig i studio under lovet, och det ville hon:D Så nu kanske jag förhoppningsvis kan fixa liknande bilder mycket billigare och det brukar vara riktigt kul när jag och Mli dragit ut och fotat:D

Hade iaf en riktigt sjuk dröm inatt om allt det som skulle hända idag, gå till min andra blogg för att läsa den minaskummadrommar.blogg.se

Gymma:)

Nu sitter jag på skolan och har precis avslutat ett gymningspass, jag gick upp i level idag på gymmet. Kör nu med 6kg hantlar istället för 5kg och ökade svårighetsgraden på trampmaskinen från level 8 till 9 av 12. Nu banne mig ska det bli resultat och kan säga att jag känner mig rätt mör i armarna nu:) Men har inte tränat något övrigt i veckan så det är väl lika bra att köra på:P Och inget godis har jag ätit heller:D Jag känner mig faktiskt lite stolt:)
Imorgon ska jag och Jonna åka in till Sundsvall och gå på en modell för en dag:) Det kommer att bli jätte kul, hade tänkt be dom att sminka mig med rött läppstift för att se om jag skulle passa i det och ev skaffa ett sånt sen. Så nu när jag kommer hem ska jag packa en väska inför morgondagens äventyr. Funderar på att stryka en köänning men får se om jag orkar

Dag 11, mina syskon

Jag har två syskon. Linda 15år och David 11år. Linda är en häst och kanintokig 15 åring som börjat intressera sig för foto och fotoredigering av dess olika slag. Som systrar så är vi precis så som systrar brukar vara, ena sekunden bästa vänner och andra sekunden känner vi knappt varandra. Men vad som än händer så är hon min syster, jag kanske borde höra av mig oftare till henne och höra vad som händer i hennes liv.
Min bror är ett energiknippe 2000. Han har alltid varit glad, possitiv, pratig, full i spring och helt underbar. Han har dock fått det lite lättare i skolan nu när han fått diagnosen ADHD och autism som han har fått medicin för. Och det är ju bra att han trivs bättre och känner sig duktig. Men han är ändå samma underbara unge, jag och David stod varandra mycket nära när jag flyttade och det var faktiskt jobbigt att lämna mina syskon hemma:( Men jag får ju träffa dom ibland och varje gång så får jag nästan en chock över hur mycket dom har ändrat sig. Sist hade min lillebror blivit jättelång och min syster hade skaffat långt brunt hår. Själv märker jag ju ingen skillnad på mig själv, men det kanske dom gör... Hur som helts så älskar jag mina syskon.

Dag 10, vad jag hade på mig idag.

Haha så intressant ämne:) Är brukar inte anstränga mig när det gäller sånt, men vissta händer det ibland att det kliar i fingrarna och jag blir sugen på en makeover. Ibland rotar jag längst bak i garderoben och förvandlar mig till en riktig puma:P Hahaha:D
Men iaf, började dagen iklädd en stor svart tröja som det stog "Sexuelletundernärd, HJÄLP MIG!" på och ett par trosor. Sedan avanserade jag till sådan nivå som svarta mjukisbyxor, sockar, trosor, bh, en grön tröja och en blå munkjacka. Inget smink men faktiskt målade naglar (var typ ett årsedan jag målade dom senast) och borstat hår. Ikväll blir det kanske på med en sporttopp och det övriga och en tur till gymmet. Sedan blir det nog en dusch och på med pjamasen igen:)

Dag 09, din tro

Hmm ja vad tror jag på igentligen?
Jag vet faktiskt inte, jag tror inte på någon övre kraft som ser och dömmer mig för allt jag gör och blir endast förlåten om jag ber till kraften. Men jag tycker ändå att livet skulle vara så meningslöst om allt bara blev svart när vi dog, inget av det vi gjorde i livet finns kvar. Kanske vi lever kvar i våra egna minnen och lever om dom om och om igen. För annars så skulle det bli så tråkigt om allt bara blev svart.
Och leva efter några speciella regler har jag inte heller någon lust med, men vissa av de olika religionernas regler kan ju vara en bra vägledning. Men jag skulle aldrig vilja bli kontrollerad av dom.
Jag tror också på att det är mycket möjligt att det finns några andra varelser där ute i rymden som liknar oss, men skulle vi träffa på dom så skulle vi ändå inte förstå varandra. För det skulle vara så ensamt om det bara fanns vi i hela universum, det borde ju finnas fler tycker jag. Efter som att universum är så stort så borde det ju finnas fler som liknar oss, men vi kommer nog aldrig att träffa varandra.

Dag 08, ett minne

Det första minnet som jag kom att tänka på var när jag träffade Kim för första gången. Men jag ska nog istället skriva om första helgen på internatet.

Jag och mamma hade åkt tåg hela dagen och sett på Arn på min dator som tidsfördriv. När vi kom fram till sundsvall så bytte vi tåg. Där hamnade vi brevid en jätte skum gubbe och jag tänkte bara "Är det så här alla norrlänningar är?!" Mittemot mig satt en kille och jag undrade om han också skulle börja på AWARE.

När vi klev av så visste jag inte riktigt vart vi var någonstans. Det var en jätte liten kur som tågstation och vi visste inte vart vi skulle gå. Men vi började iaf vandra iväg längs vägen och efter några meter kom en bil med två treor i som undrade om vi ville ha skutts till internatet. Självklar tackade vi ja och de tog även en liten tur runt torpshammar, det gick ganska fort. Sen när vi kom ner till internatet och där myllrade det av folk och jag tittade upp på det halvfärdiga huset och tyckte att det såg ut som en flyktingförläggning eller nåt sånt. Jag hade förväntat mig ett stort gult tegelhus som hade varit ett gamalt mentalsjukhus eller liknande.

Väl inne så var det kaos, huset var halvfärdigt och ena halvan var en ända stor byggarbetsplatts. En tjej som heter Cissi visade oss runt i kaoset. Många rum hade inga väggar och på en del ställen var det hål i golvet ända ner till marken. Så vi fick ha rumskamrater (men jag fick ingen). Vi var ca 60 pers i huset på en spis och några kylskåp, rummen saknade nästan alla möbler förutom sängar och någon stol och en lampa. Jag och mamma hade ingen mat och coop stängde kl 7. Så vi fick skutts av en lärare till en bensinmack i fränsta. Då hade vi mat iaf:)

Dagen efter så gick vi upp till den lilla coopbutiken och vi handlade det mest nödvändigaste.
Mamma sov över en natt och hjälpte mig sätta ihop en garderob, då tittade Pia in och vi blev kompisar ganska fort. Vi tog en promenad till Backes strand och pratade och lärde känna varandra. Det var jätte svårt att höra vad hon sa för hon var från Skellefteå:)  Men med tiden så lärde jag mig alla skumma ord.

När kvällen kom och mamma åkte hem igen kunde jag inte sluta gråta. Rummet ekade och väggarna var ljusblå och mina egna lakan hade nästan samma färg, hade en liten stol och en lampa på golvet och jag var ensam. Det känndes som ett mentalsjukhus. Gick och la mig och sedan på morgonen klev jag upp och gick ut för att träffa alla andra och äta frukost och vänja mig vid internatlivet. Det kändes snabbt bra igen för äntligen så hejade folk på mig när vi gick förbi varandra i korridorerna, alla sa god morgon, god natt och hej till alla man såg, det var lätt att skaffa vänner för alla var i samma situation. Det var underbart.

Dag 07, min bästa vän

Det här var ganska svårt att skriva tycker jag. Men den allra bästa är väl min pojkvän kim<3 Jag vet vart jag har honom och jag kan lita på honom till 100%. Dagen jag träffade honom kommer jag aldrig att glömma. Han kan göra en riktigt usel dag bra igen bara genom att prata igenom mina problem som kommer titt som tett. Men tro inte att jag har glömt dig Jonna! Du är också min bästa vän. Och alla ni andra som känner mig och vill vara med mig, ja er tycker jag också om förståss:)


Dag 06, min dag

Ja min dag har väl varit rätt bra. Vaknade runt 11 ch gick upp och åt frukost. Sedan gick jag och Kim över till Matte och Linda och så åkte vi in till stan för att köpa julklappar. Vi delade upp oss tjejer och killar. Jag och Linda gick runt på HM, Lindex och Gina. Tror inte att killarna hade tyckt att det vore så kul:P Sedan så möttes vi upp på teknik magasinet och gick till Waynes Coffé, jag köpte en bit äpplepaj. Den var faktiskt inte så god, smakade bara bittermandel (40kr helt bortkastat). Sedan dess har mitt humör bara blivit sämre och sämre. Ska nog ta en promenad och göra av med all negativ energi i min kropp innnan jag råkar bli riktigt arg på någon oskyldig.. Det är inte så ofta som jag är på dåligt humör... Har väl sin orsak också:/  Nu ska jag väl bara ut och ta en promenad och det pratas om att det ska bli bowlingkväll men vi får väl se hur det blir:)

Dag 05, min deffination av kärlek

Ja det här är ju ett ganska komplicerat ämne, kärlek alltså. Men jag tror att äkta kärlek är när man känner att man inte skulle klara sig utan en speciell person i sitt liv. Och känner sig hel när man är med varandra och att något fattas i ens hjärta när personen är borta. Ibland när jag tex ser på film och någon dör och det blir jätte sorgligt kan jag inte sluta tänka på vad som skulle hända om någon som jag älskar skulle dö, bara tanken kan få mig att börja gråta och bli lite deppig. Därför så tror jag att långdistansförhållanden är bra, då får man lära sig den hårda vägen hur det är att inte alltid få som man vill och hur det är att sakna någon och hur man löser problem ihop. Kan ju vara bra att öva på sånt lite innan man flyttar ihop tycker jag.

Jag tycker att kärlek målas upp så fel i film, böcker och tidningar. Att det alltid ska vara en dans på rosor och att man allitd ska göra söt underbara saker mot varandra och snygg ska man va och ha ett välbetalt jobb också. Men allt går väl ändå ut på att man hittar en människa som kompleterar en själv och att man trivs tillsammans och vill vara med varandra i resten av sina liv? Nog för att det kan vara trevligt med en underbar kväll med romans på hög nivå, men inte varje dag vill jag ha det. Då skulle det bara bli tråkigt och jag skulle inte uppskatta det lika mycket då.

Dag 04, Vad jag åt idag

Hmm vilken intressant ämne att skriva om... Jaja här kommer väl en redogörelse om vad jag har ätit idag:)

Till frukost blev det en halv paprika:D Den var jätte gul och god och saftig. Har varit tog sugen på just paprika hur länge som helst, så nu blev det det till frukost:D
När jag kom till skolan så var jag fortfarande hungrig så då grävde jag fram ett äpple och två Wasa sandwich ur väskan. Tycker att som också är super goda, och dom blir aldrig dåliga heller:)
Lunchen är ju som en helt vanlig skollunch brukar vara, de hade buffé (rensning av frysen) det severades pyttipanna, korv, spagetti som var kvar sen i måndags, torra laxbitar som var panerade, potatisbullar, potatisgratäng och en del mer som jag inte visste vad det var. Så jag åt lite torra laxbitar och lite korv och potatisgratäng och morrötter:) Blev inte jätte mätt på det men men:)
När jag kom hem så lagade jag mig ägg och bacon och sedan tog jag ett äpple.
Nu sitter jag på skolan och lånar en dator och sen bär det av till gymmet. När jag kommer hem blir det väl att laga någon sorts kyckling rätt. Men det får jag väl fundera vidare på undertiden som jag lyfter vikter:)


Nu finns det även en bild på mig och de övriga luciakandidaterna på skolans vägg, under står mitt namn (tyvär fel stavat, så jag har nu ett nytt efternamn) och en val urna. På fredag nästa vecka så får jag veta vem som vinner. Jag tänker inte rösta för det känns så fel...

RSS 2.0