Min dag

Igår var det sminkpraty, vi fick reda på en massa ny sminknyheter, tex att Viva la Diva märket ska tas bort och ersättas med MNY mabyline:) verkar vara ett skitbra märke, billigt och färgglatt:D Sen så testade jag en grön underlagskräm som dämpade rodnaden i huden, bara det och lite puder och rouge och det blev skitsnyggt!! Så jag funderar skarpt på att köpa det sen någon dag då det finns pengar på kontot. Det kändes mycket frächare än att kladda på med fundation. Sen så fick vi en påse med gotter i, concealer, läppglans, hårnålar, schampoprover, rengöringstvål, rouge och skrubbhandskar. Sen så fick vi en massa tips på hur man kan göra olika sminkningar och testa på varandra:) Jätte kul.

Sen i skolan idag så har vi nästan inte gjort något, jag åkte in halv 7 för att ha matte, jag var den ända som kom:P Sen så hade vi svenska där vi läste en text och rullade tummarna, och sen blev det historiaprov. Tror att det gick hyfsat för mig och då var vi bara 5st i klassen för resten läser Idrott B och dom hade orientering. Och sen så skulle vi ha natur men då förhandlade vi med läraren så att vi kunde gå hem:) 

En bra dag, dock tog mina pengar slut när jag skulle handla, så jag fick låna 56kr av Lisa såg nu att jag bara hade 3kr kvar på kortet:P

Imorgon blir det praktiskt prov i hydralik, omhändertagande mm det skulle ta 5 timmar att göra och vi börjar halv 7.. sen så blir det in till sundsvall för körlektion och på fredag blir det uppkörning:) hoppas att jag grejar det denna gången

Ibland hatar jag mina drömmar

Ja, i mitt tidigar inlägg så sa jag ju att jag skulle plugga i helgen, men jag såg istället ut 1 sesong av Americas next Top Model, 1 sesong av Drop Dead Diva och två filmer och läste en del i en bok (Svart som natten). Men jag har ändå läst till historia provet och försökt börja skriva på raporten till mitt projektarbete. Men det gick så där, visste inte riktigt hur jag skulle börja, så då la jag ner det och spelade Sims istället:)

Ingen av filmerna som jag såg rekomenderar jag till någon, den ena var en jätte äcklig skräckfilm som orsakade nattens mardrömmar och dages påsar under ögonen. Drömde att jag skulle bli torterad och ända sättet för mig att fly på var att slå till torteraren med en åra i huvudet och sedan fly iväg, först simma över en sjö och sen fly i skogen. Men jag missade hela tiden så han bara hånade mig och sprang efter med en kniv eller nåt liknande som han skulle döda mig långsamt med. Mådde skit på morgonen och missade tåget.
Den andra filmen var en jätte tråkig dansk film om en transa och hennes/hans granne.

Plugg plugg

Happ nu har man GIS och fattar typ ingenting men det verkar gå bra ändå av någon konstig anledning:P I förrgår så bärde jag och viktor upp ett skrivbord till mitt rum som fattades. Så nu har jag fyllt lådorna och skrivbordet ser nu ut att tillhöra en nörd. En jättetrave med skolböcker, en whiteboard med en massa glosor, ett penställ, överstrykningspennor, och en miniräknare. Helt annat jämfört med förra året då det stod en dator och en massa godispapper överallt på skrivbordet:P   Så i helgen blir det plugg plugg plugg, har kommit på att jag inte brukar sköta det så bra när jag är i skellefte så i helgen blir det å göra ett ryck så att jag ev kan åka upp nästa helg:)
Längtar dit!!

Studentklänning

Funderar på vad för studentklänning jag vill ha. Har förtillfället fastnat för 50-talsklänningar. Tycker att dom är så fina. Men då måste jag nog sy upp den själv, och jag är kass på att sy:( Och jag har ingen aning om vart man kan få tag i en beskrivning på hur man gör en sån.Snart är det dags att åka hem igen från Skellefte, jag vill inte!!! Trivs så bra här, vill bo här. Men har väl inget val..

Ny favorit:)Hittat en ny god favorit:) Jag och Kim köpte en för att testa innan vi skulle gå på bio. Avatar i 3D, ascoolt, älskar filmen!! Det var som att bli barn igen! Smakade precis som kinderägg:D Köpte två idag, gav en till Kim och den andra mumsade jag på. Så himla gott!! Men nu är det slut på goda tider, jag och Kim har tagit i hand på ett godisförbud. Inget godis på en månad, men vi får äta bullar (osv) om någon bjuder. Så snälla bjud över mig på fika, är jätte sugen på kanelbullar!!!

Iaf nu är jag i skellefte för tillfället och sitter och laddar ner saker som satan för nu finns det äntliget internet:) Hade velat besöka Mli idag men det blev inte, först så sov dom och sen så var dom inte hemma:( Men jag såg deras hem ändå:P Fint fint har det blivit:)  

För någon dag sedan så sparkade jag igång mitt projektarbete, gjorde en plan och skrev ut ett antal sidor om Fetma och hur det kom till sverige, när det kom till sverige. Statestik mm. Så vi får väl se hur det går. Men jag tror att det kommer att gå bra. För övrigt så är jag rätt less på skolan nu, tur att det bara är några månader kvar, annars så hade jag blivit galen. Börjar inse att jag inte måste ha VG i minst allt, så länge jag inte har IG så är jag nöjd. Så det blir årets mål, inga IG och resten så bra jag kan.

Som de flesta säkert redan vet så klarade jag inte min andra uppkörning, men mindre fel denna gång och det kändes betydligt bättre. Hade lättare för att ta det kom det kommer och lämna misstag bakom mig. Så nästa uppkörning tycker jag ju att jag borde klara men vi får väl se:)

By the River=)

Igår var det roligt min sann. Fest skratt dans och dricka i torp:) När jag vaknade var jag jätte duktig och städade i köket och i hallen. Sen så blev jag och Kim (mest jag) sugna på pizza, men för att göra det liite nyttigare och för att skona ekonomin så gjorde vi egna, hur gott som helst!!! Mycket godare är dom på resturang:D Imorgon blir det upp tidigt för att åka till sundsvall för att ha uppkörning (håller tummarna nu) och sen hela vägen till ånge för att ta ett skolfoto och sen hem igen.

Nu är ettorna nollade:)

Igår brakade det igång. Ettorna blev nollade av oss treor:) Halv 11 störtade vi in på internatet maskerade och utrustade med visselpipor, hockeytutor och en kraftig stämma. Ögonbindel skulle med och alla skulle samlas på en rad utanför. Där berättade vi reglerna. Dom fick bara svara med "Ja kapten" eller "Nej kapten" och dom var tvugna att säga "Får jag erhålla om en fråga?" innan de skulle säga något. Sedan var det full mars upp till elljusspåret där nollningen var:) Dom fick göra att möjligt vidrigt, vissa spydde en del och sånt klarar inte jag av riktigt. Så jag gick till en buske, men jag klarade mig:D
Sen när nollningen var över så blev det hem och tvätta av sig och sen ner på internatet och leta upp en halsduk som var försvunnen. Och så fick vi veta att vissa av tvåorna hade helt gått överstyr och gått in på ettornas rum och förstört saker, snott och möblerat om. Vi blev förbannade för vi hade lovat att inget skulle komma till skada på internatet. Det ända som vi hade bett tvåorna om var att de skulle göra slut på varmvattnet (det hör till=P). Och självklart så fick vi skit för det imorse. Tur att nattvakten kunde intyga att vi inte var där då. Så nu är det tvåor som får ersätta allt och städa där nere. Men har man satt sig i skiten så... Visst jag vet ju att alla inte var med på det och många säger att dom skäms över sina klasskamrater som gjorde så. Alla treorna har varit förbannade på alla tvåor, ingen har ju erskänt så tills dess så kommer vi väl fortsätta kasta elaka blickar för att dom gjorde så fel. Nollningen var frivillig, ville man absolut inte vara med så fick man gå hem. Men det fanns inget val om de ville få sina rum vända upp och ner. Det fick dom ändå. Men en sak som jag stör mig på, Varför ingrep ingen? Varför var det ingen som såg att det gick överstyr?

Fick lite fest ändå

Hittade en fest i Torpshammar igår, eller ja vi får ju inte vara någonstans så vi var överallt istället:P Ont i huvuet har man nu men jag här ändå lyckats vara duktig och städat och gått en promenad:D Önskar dock att jag vore i Skellefte där en riktiga festen är.  Sen igår så råkade jag spilla ut ca en halv liter läsk i min skolväska, hade satt på fel kork på flaskan så den höll inte tätt. Tror att väskan bara är en sölig kladd just nu.. Återsåtr att se

Vad ska man göra i helgen då?

Är jätte deppig inför helgen.. Kunde inte komma upp till skellefte och vara med på festen i Willys:( Jag som är så super sugen på fest, folk och god dricka:( Sen så åker både Jonna och Viktor hem och vi har ännu inte hunnit fixa något internet i lägenheten... Så det blir väl att rulla tummarna i lägenheten hela helgen. Men jag kan ju alltid plugga, städa och läsa.
Skellefte börjar kännas mer och mer som hemma, alla är så trevliga, ärliga och glada. Och givetvis för att jag har kärleken där<3. Det är när jag är i Skellefte som jag känner mig fri occh lycklig, inte som i Torpshammar där jag bara känner mig fast.

RSS 2.0