Ny bloggdesign :)

Idag fick jag en ny bloggdesign av Mli :D Skitfint och helt mig :D Tack Mli!!!

Funkar det inte så tryck på f5:)

Tandläkarskräck!!

Igår morse var jag hos tandläkaren för att laga ett hål. Och det gick ovanligt dåligt, rädd som jag är så ligger jag och gråter och skakar. Och bedövningen funkade inte optimalt så med min skräck ovanpå det resulterade i allt jag hade en enorm panik och kunde inte ligga still så fort det gjorde ont. Hjärtat rusade så fort de böjde sig över mig. De gav upp och fyllde hålet temporärt tills nästa gång och då ska jag få lugnande. Hoppas att det funkar.
Gillar inte tandläkaren heller, hon dumförklarade min rädsla.

När jag kom hem grät jag i Kims famn i en halvtimma tills det blev bra igen, men jag får fortfarande ont i magen bara jag tänker på att gå till tandläkaren.

Var lite disträ på grund av det på första dagen på jobbet igår, eller ja första gången som jag ska börja göra allt själv. Det är mycket att komma ihåg och det gick väl inte så underbart bra till en början med. Det var skönt att komma hem kan jag säga. Och idag slutade jag tidigt och imorgon är jag ledig :D:D

Helgen var riktigt rolig med badtunnebad, öl och grillning. Det blev inte så mycket fiske som det var tänkt men vi klarade oss ändå :D Fredagskvällen var tänkt vara förfest inför lördagen, men så blev det inte :) Allt blev hur bra som helst tills några andra kom förbi med en 5 liters dunk med saft i. Efter det blev det lite mycket faktiskt. :D Så på lördagen var det ingen som orkade en kväll till :)

Får se vad jag hittar på i helgen för Kim jobbar men jag är ledig och det är midsommar.

Denna vecka klar då

Så ja nu var första jobbarveckan avklarad. Tror att jag kan greja det här med att vara ett vårdbiträde ändå. :D Nu ska vi ut och handla mat och öl inför helgen som ska spenderas ute i stugan. Där ska vi fiska, röka aborre om jag lyckas få upp en, sola, bada badtunna, bada sjö, grilla och dricka öl. Precis så här vill jag ha det :D

Drömde en dröm under min tupplur efter jobbet idag. Då var jag tillbaka i Torpshammar och det var studentvecka. Träffade på bland annat Elin L och MH som var jätte fulla de hade varit igång i en vecka eller två, de minndes inte. Alla var tillbaka som kom på min student och vi skulle grilla, sen vaknade jag här jag skulle ta hand om Anton och han bara skrek.

Lägenheten börjar likna något nu, köket är i princip klart, bara resten nu då :D

Ny inflyttad och ingen skola :D

Hej har haft fullt upp sen sist för jag har tagit STUDENTEN!!! På onsdagen kom familjen hit och vi umgicks en del och jag packade det sista. Sen på onsdag natt kom Kim med flera och parkarade på gräsmattan utanför lägenheten, väldigt vacker parkering... ;) Fick många komentarer av klasskompisar dagen efter :)

Torsdagen hade vi först brännbollstunering, jag var utklädd till pinupa :D Och vet ni vad? Vi treor vann igen!!!:D Sen avslutningslunch i matsalen, det var jättegott och jätte varmt. Efter det gick vi till kyrkan för att ha skolavslutning för oss i AWARE, mycket tårar och skratt kan jag sänga. Blev faktiskt själv tårögd när vi sjöng vår sista sång. Och på kvällen hade antligen alla kommit till torp och då hade vi grillkväll, ca 18 pers kom och va hade det riktigt mysigt och vi spelade lite kubb också mot slutet. Tjejerna vann!

Upp med tuppen för att göra sig i ordning till studenten. Varm dag det med, 29 C i skuggan. Vi åt fruckost på skolan, stipendie utdelning, fika/lunch, betygsutdelning och sen small det. Ut på trappan och skrek och grät av glädje :D Äntligen ingen skola mer!!! Träffade familjen och de hängde en massa saker (bla en bukett av köksredskap som jag fick av mormor :)) Och en flaska av Rosé champange av Mli och Krister ochdet var ju så himla varmt så den svepte jag ganska snabbt vilket kanske inte var så smart. Flak turen var oförglömlig, som vi skrek, sjöng och hoppade. Högtalarna gungade på flaket :P

Åkte tillbaka till torp och fyllde bilarna med mina grejer, städade lägenheten. Badade på backes, grillade middag och sen blev det en helkväll inne i ånge på Mittis. En kanon kväll, lite seg i början med sen blev det jätte kul :)

Vaknade bakis på lördagen och då bar det av mot IKEA när de andra hade packat klart. Det var inte så roligt att gå på IKEA bakis med sån kraftig träningsverk i benen att jag knappt kunde böja på benen och en massa blåsor på fötterna. Men jag lyckades köpa allt jag behövde och lite där till :P Och allt fick platts. Sen sov jag gott i bilden från Härnösand till Umeå. Det var mer än vad lilla Anton sov :P

Och idag har jag tagit in det sista i lägenheten, nu börjar det hårda arbetet med att hitta en platts åt allt.

Och idag åkte min familj ner igen och jag har ingen aning om när jag träffar dom igen... Vi hann inte göra riktigt allt vi hade velat göra men vi hann äta en räkmacka på båtmuséet och en bergsbyglass. När pappa såg sin "lilla" glass sa han bara : OJ... :D

Nu ska vi köra iväg sängarna och handla lite mat. Imorgon bär det av till jobbet med bussen som går 05.50.. Inget sommarlov för min del :P

Det allra sista...

Tre dagar kvar till studenten, TRE DAGAR!!! Imorgon börjar släkten komma, mormor och morfar kommer till torp kl 17.21 med tåget och resten trillar väl in allt eftersom under kvällen/natten. Längtar så! Har längtat till denna dag så himla länge då min och Kims familjer får träffa varandra :) På torsdagkväll har vi planerat in en grillkväll med en massa mys. Har bunkrat upp med några flintastekar och 1 kg kyckling. Jag är redo :D I helgen gick jag till Backes för att kolla hur stugorna såg ut. Det måste ha varit den finaste utsikten som jag någonsin har sett, en liten avskilld strand bara några meter i från stugan och brygga lika så.

I helgen har jag inte gjort så mycket, tänkte ta lite "sommarlov" innan sommarjobbet som börjar nästa vecka. Tyckte att jag förtjänade lite vila. Så jag har läst snart två böcker, sett en massa avsnitt av Greys Anatomy och solat en del. Jag har packat de första lådorna och väskorna. Tömt skrivbordet och nästan hela byrån, några hyllor i garderoben och det mesta i skrubben. Det börjar bli lite tomt nu :(

Fast det är ju bara bra för att på lördag flyttar jag och Kim ihop! Shit! Nu gör vi det, har längat i över ett år på att flytta ihop och nu gör vi det :) Kim har varit jätteduktig nu de sanaste dagarna, han har flyttat in tvbänk + tv, bokhylla, säng, och en hörnsoffa i skinn som han fick av några han känner. Så nu har vi en sån också :D Det som är kvar att göra är att tapetsera fondväggen i sovrummet och flytta dit nästa säng och alla mina grejer. Jag var på IKEA i veckan och bestämde vilka saker jag vill ha till lägenheten. Har fixat lampor också som jag köpte av Elin. Så nu kan vi se också:)

I skolan händer det ingenting, kanske för att vi inte har någonting att göra för allt är klart. I torsdags åt vi ost med kex på naturen och fyllde i ett papper och hade betygssamtal. På religionen fyllde vi i samma papper och satt och pratade. Varför gör vi inte sånt oftare?:) Idag har vi lämnat in böcker och det var väl allt. Sen åter till packning och läsning. Jag och viktor har tänkt grovrengöra hela lägenheten idag också.

Lite vemodigt är det ändå att ta studenten. Nog för att glädjen överglänsar det men ändå. Kommer förmodligen aldrig att träffa dessa människor igen om det nu inte skulle vara så att det blir en 10 år träff eller så, vad läskigt det skulle vara att träffa varandra igen och man inte kände igen varandra.. Typ någon har blivit super fet och en annan har skaffat nya enorma bröst, en tredje kanske har skaffat 10 barn osv. Men det jag tycker är läskigast är att inte veta. För första gången så vet jag inte vad jag gör om tre år. När jag gick i mellanstadiet så visste jag att jag skulle gå i högstadiet, högstadiet-gymnasiet, gymnasiet-studenten. Och nu studenten och sen vad? Okej jag har Kim som jag älskar, jag har ett jobb i sommar som jag kan få fortsättning på, så jag är inte panikslagen. Men det  är inte utan att jag undrar. Vad gör jag om tre år? Hur kommer mitt liv att se ut?



Fick nyss ett sms av Kim, nu är fondväggen tapetserad :D

RSS 2.0