Ny friss :D

Igår gjorde jag något som jag länge har velat göra. Jag klippte äntligen luggen kort. Har stört mig på den i månader och nu är den äntligen väck.



Från hårmonster till...



Annicamonster :D

Får ursäkta för den dåliga kvallitéen på den första bilden men det var lite svårt att se..

Balen

 

Ja här kommer lite bilder ifrån balen. Vi hade det jätteroligt. Maten var god och musiken bra, trevliga människor, ja allt fanns för en perfekt fest.

Mitt fina rullade hår ;)

Jonna får lockarna fixade:)

Så här "fint" blev håret när rullarna togs ut, tur att det inte var klart då, såg ut som ett får typ :p

Men det vart bra ändå tillslut :) Skitfint :D

Vi hann ner precis i tid :) Stressen och adrenalinet var på topp, fick på mig klänningen ca 5 min innan bussen skulle gå.. Lösögonfransarna var lite svåra att få på för jag var så stressad, men det gick bra ändå:)

Alla vackra treor som kom :D

Så stiliga så! :D Tänk att två dagar tidigare var 10 av dom klädda i bikini, tror att jag föredrar denna stilen faktiskt ;)

Efterrätten var helt underbart god! Hann dock inte ta kort på huvudrätten för den tog slut :P

Mingelbilder

 

 

 

Och dagen efter mådde jag som jag förtjänade, bjuder på en bild för jag ville visa hur lockarna blev efteråt. Håret stod åt alla håll och gamalt smink var också kvar:P Håret blev ännu värre när jag skulle borsta ur det.. :)


Mycket på G nu

Ja nu har det gått ett tag igen sen jag skrev... nästan en vecka...

I söndags målade jag klart sista stolen, resten kommer jag inte ihåg just nu, men självklart kommer jag på det precis när jag har skrivit klart :P

Måndagen spenderades i en buss ner till torp. Och vad händer, jo brandlarmet i bussen går i Härnösand så vi får evakuera där och vänta på en ny buss. Tror inte att det brann på riktigt men de ville ändå inte fortsätta åka med den.

Tisdag morgon hade vi treor möta om allt kul som kommer nu :) Det vart riktigt dödligt varmt inne i den lilla lektionssalen som vi hade tryckt in oss i. Sedan hade jag dages ända lektion, NKB. Fick veta att vi skulle ha prov dagen efter och insåg att det var väldigt brottom med att skriva klart en del uppgifter. Så resten av dagen spenderades framför datorn med höar av viktiga papper runt mig. Men alla uppgifter blev klara och sen hade jag bara 3 prov att plugga på. Men det blev inte av för det var så sent.

Onsdag åkte jag in till Borbergs och det var jätte längesen jag åkte in dit senast... Hade redivisning i historia, lämnade in mitt arbete i NKB, postade arbetskontrakt, gjorde provet i Rörlig bild A. En hel del blev bortgjort igår alltså. Fick en extra uppgift i Historia så att jag ev kan få ett MVG :) Vore inte helt fel faktiskt. Gick till skolan i trop när jag kom hem, självklart strejkar skoldatorerna så jag kunde varken skriva ut papper eller få öpver det på USB eftersom att datorn bestämde sig för att bli helt okontaktbar.... En timma helt bortkastad och jag kunde inte  göra historiauppgiften... Gahh stress oh ja. Satte mig och läste, tog en joggingrunda, läste lite till och tog en lugn dag istället :)

Idag ska jag fixa utskrifter igen.. Testa balfrisyr och vara med alla treor :) Kommer att bli jätte kul, dock känns balfrisyr lite väl overkill när vi ska leka :P Och sen MÅSTE jag plugga !!!

Firar att jag inte dog idag :)

Jahapp, nu är kl 21.45 och jorden har ännu inte gått under som en viktig bibeltolkare har kommit fram till. Tydligen skulle världens största jordbävning hända idag kl 18.00, men än har det då inte hänt något. Firar detta med en öl lite chips, godis och tv + att jag, Kim och Matte har målat första varvet i lägenheten. Vi ska dit igen imorgon och göra ett varv till, får se om det räcker. Sen ska bara Valter tapetsera fondväggen och sen är sovrummet klart för inflyttning :) Har en stol kvar att måla också, får se om jag tar den ikväll eller om det blir i morgon.

Igår var vi även borta och tjänade kach. Fyllde en 1/3 av en conteiner med jord. Vi gick fram och tillbaka med skottkärror med jord och sten i ca 6 timmar. Mina armar är lite möra idag faktiskt :P

Var en sväng hemma hos Åsa m company och åt en massa tårta och kaka. Det var Viktor som fyllde 8 år.

Det är bara en vecka kvar till balen! Vad kul det kommer att bli :) Dock måste jag få bort all målarfärg innan dess, det finns överallt på armarna och händerna.. :P Och har längat som bara den till balen för efter den så ryker min extremt långa lugg, är så less den nu att jag håller på att bli galen.


Min klänning.... ungefär.. :D

Färgar håret just nu :P

Japp nu sitter jag och färgar mitt hår, den ca 1 år gamla blonda utväxten ska nu bort lagomt innan balen :) Den kom fram ännu tydligare under USA resan när jag lånade Jonnas silverschampoo. Nu blir håret härligt chokladbrunt :)

Lite kul för jag har nästan bara målat i flera dagar nu och som nöje sätter jag mig och färgar håret :P

Men jag har inte bara målat idag, jag var på mitt nya jobb och skrev under en massa papper och fick lite info om saker och ting. Fick även mitt arbetsschema för sommaren. Ska bli så himla skönt ändå. Snart rullar pengarna in :D
Efter det åkte jag och Kim till Myrornas för att kika på saker men vi hittade inget intressant. Sen gick Kim till Lernia för att göra vad dom nu än gör där. Och sen åkte vi hem i ett riktigt uselt väder. Har verkligen upplevt lokala skurar idag. Spöregnade i ca en km och sen uppehåll och solsken om vart annant längs vägarna.

Har haft fullt upp...

Hejsan, nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Men jag har faktiskt varit duktig:)

Fredag: Gick upp tidigt för att gå på arbetsintervju och jag fick jobbet på hemtjänsten !!!:D Ja! Nu blor jag inte fattig iaf :D Sen gick jag till tandläkaren och fixade ett hål som var ganska stort och som satt på visdomstanden. AJ, efter det var jag slut hela dagen så när jag kom hem igen så slocknade jag direkt. Vaknade tre timmar senare, åt lite mat, gick över till Dalhmans och åt lite mer mat. Sedan hände inte så mycket mer. Lovade mig själv att aldig mer äta godis.

Lördag: Jag och Mli kom fram till att vi skulle ha ett bord/stolsliparparty. Men först blev det en tur till Lakkapää för att köpa lite slippapper och kolla in butiken. De har riktigt mycket där. Tog en färgkarta när jag ändå var där. Sedan började det hårda jobbet med slipning. Hade slipat en stol och en del av bordet för hand med sandpapper, det var inte så kul... Mli lånade mig hennes Mouse slip eller vad den nu hette. Bra var den och resten gick med en rasande fart. Vi dagens slut hade jag slipat 2 stolar och bordsskivan. Sedan Blev det TURKYDINNER hos Dalhmans. Det var kalkonen som jag och Kim "råkade" köppa förra veckan, missuppfattade priset.. Varr visst inte så billig som vi trodde.. Ett bra misstag från vår sida för det blev riktigt gott, till det drack jag sprite och cola... där sprack det godis löftet.. :( När vi ändå var igång så åkte vi till Bergsbykiosken för att äta glass. Hade vitchokladsås och nötkross på mig, mums!



Den såg lite bisarr ut :D Men god :)

Söndag: Fortsatt slipning av stolar och underdelen av bordet. När Valter och Ullabritt kom hem så hjälpte Valter mig att spackla mm, eller ja han spacklade och jag såg på :) Thaimat till middag och sen målade jag som bara den, grundmålade 3 stolar. Och sen blev de natti natti.

Måndag: Vaknade, åt en macka, målade underdelen av bordet. Följde med Ullabritt på affären för det ekade tomt i både kylskåp och skafferi. Sedan åt vi lunch,en supergod kycklingsallad :D. Sen packade vi bilen full och åkte till lägnheten och tog med oss kökslådor och post hem. Brevlådan har vi inte ens öpnat och den var smock full... Sedan fortsatte jag med målandet och nu är allt klart, grunden iaf. Imorgon blir det ett lager lackfärg på stolar och bord eller så åker vi till lägnheten och målar eller kanske lite både och. När jag hade grundat klart insåg jag att jag förtjänade lite vila och satte mig ner med datorn och spelade The Sims 3 :D Och här har jag suttit ett tag :)



Slipa för hand var jobbit..



Här står Kim och slipar stol. :)



Här är allt färdig slipat :)



Så här långt kom jag igår.



Nu är allt färdig grundat :D

Isåg nyss att jag har historia uppgift att göra och en uppsatts i NKB, suck.. när ska jag ha tid med det?? Tur att det bara är det kvar i stort sett :) Hörde föresten på nyheterna att Doctus har gått i konkurs... jahapp hur blir det med tvåornas och ettornas profil nu? Vi treor gjorde klart vår sista profil förra veckan så det är ju bra för oss iaf..men ändå.

Nä nu ska jag sova, har faktiskt en hyfsan dygnsryttm nu och den ska jag inte förstöra :)

Godnatt! <3

Prov prov prov....

Ja nu är veckans alla prov avklarade, nationellt prov hör och läsförståelse i eng B check :) Har också lämnat in profilkläderna idag och sitter nu på tåget med en julgran som sällskap:) Väskan är fylld med saker som jag ofta inte använder och den väger ton! Imorgon ska jag upp tidigt för en jobbintervju på hemtjänsten och sen ska jag till tandläkaren :(

Igår hade vi sista övningarna någonsin, sista övningen var ändå ett väldigt bra avslut på profilveckorna. Då spelade jag skadad och hade smetat in hela ansiktet med fejk blog och sot :) Jag och Lisa skulle låtsas vara bästa vänner och när allt kom till kritan och det var dags att börja spela så tycker jag att vi som markörer gjorde ett väldigt bra jobb. Det gjorde dom andra också! Det flöt på bättre efter lunch tycker jag. Före luch skulle jag vara sjukvårdare... minns faktiskt ingenting från sjukvården i ettan. Minns väl lite om jag tänker efter, men det sitter ju inte i ryggraden längre kan jag ju säga. Blev typ helt ställd när jag skulle ta hand om någon. Fan jag sög på det där. Tur att det är över nu :)

Jobbintervju :D

För någon timme sedan ringde de från Skellefteå kommun och sa att de ville träffa mig inför en intervju :D JAAA!! Ett ev jobb i sommar. Bara intervjun går bra, inte komma sent, inte göra bort sig, och hur ska man vara klädd?? Shiit finns så mycket att tänka på nu.

Och har också suttit och testat sminkning till bal/student. Blir nog smokey eyes på båda, men vilken färg? Lösögonfransarna var lite pilliga att få dit eftersom att det var första gången som jag sätt på mig några. Men de sitter bra ändå :D Ska jag ha glitter eyeliner också? Det är så fint, men passar det?

Ja just nu är det verkligen en miljon frågor, och egentligen så borde jag sitta och skriva om 70 talet...





Katy Perry inspirerat?                                            eller                                    Smokey?


Lägenheten och allt annat i mitt liv

Hejsan, mycket har hänt sen sist. Ska ta det i kronologisk ordning :) På lördagen hände inte så jätte mycket, vi var hos Dahlmans och sågade ner en häck som var ca 3 m hög och vi åt thaimat.

På söndagen var vi i lägenheten och kollade mer ingående på vad som måste fixas och Kims pappa fick ses sig om. Det var en hel hög som åkte till lägenheten, Mli, Linda, Jag, Kim, Valter, UllaBritt, Peder, Åsa och Anton. Många idéer flög genom luften.

Detta måste fixas:
Måla taket i matdelen.
Tapetsera/måla sovrum
Måla köksluckor
Måla väggarna i köket (välja färg)
Byta handtag i köket
Spackla och fixa till små hål i väggar
Måla hallen (välja färg)
Måla köksdelen (välja färg)
Måla/tapetsera vardagsrummet (välja tapet/färg)
Byta handtag på garderober
Fixa lampor
Möblera
Flytta in

Har säkert glömt en del också :) Tur att jag har hela nästa vecka på mig :P Kim köpte även en Skäggagam i söndags. Läskig sak den där. Lyckades även sträcka en muskel i ryggen när jag hjälpte Dahlmans att lägga på pinnar från häcken på ett släp. Det gör fortfarande ont och det är verkligen inte skönt att ta ett djupt andetag just nu. Inatt kunde jag röra på mig utan att vakna och kan ta mig i och ur sängen utan hjälp. Kim sa att knutan är i storlek med en hundralapp. AJ. 

I måndags var det full rulle, vi lastade bilen med nästan alla köksgrejer som Kim hade nere i källaren. Vi åkte även iväg för att köpa taperter, färg och tapetklister till sovrummet. Kom även hem med en grill. Det blev en snabbis inne på Lindex men jag hittade inget intressant. Lastade av grejerna i lägenheten och sen blev det full rulle mot stan. Men jag missade 100 bussen med ca 2 min. Men det gick en 12 buss till Umeå och sen blev det 10 till sundsvall, kom fram ca en timma senare men det var ok för så slapp jag vänta så länge:)

Och idag har vi haft  prov i klättring, det gick väl så där kan jag väl erkänna. Hade varit bättre om vi hande haft en lektion i det här innan provet för vi har inte haft det sen början av 2an... Och nu fick vi prov på det... Docktus säger jag bara.. Nästan bra ändå att det läggs ner... Och jag hade säkert presterat bättre på det praktiska om jag inte hade så ont i ryggen eller var så förbaskat höjdrädd, suck..

Nu har jag bara lite prov och några få arbeten kvar. Ska sätta mig och skriva om 70talet i kväll (historia A) och sen ska jag även skriva en uppsatts om en sjukdom till NKB. På torsdag har vi Nationella prov i engelska B. Sen är jag väl nästan klar med allt, har ett prov i Rörlig bild som måste göras någon dag. Sedan är bara det roliga kvar, bal, student och allt det där.

Kommer nog inte ha allt för hög närvaro för här ska det tapetseras och målas för fulla muggar.

 

Borde ta före och efter bilder på lägenheten och lägga ut här :D

En lyckad fredagkväll

Igår blev det en riktigt lyckad fredagkväll. Började dagen kl 7 för vi skulle åka med Jonas till hans skola för han hade bara en lektion och sen skulle vi gå på myrornas och leta efter en soffa. Hittade ingen som vi ville ha så vi gick på Jacks istället där vi köpte Tailänsk fanta, den var inte alls god. Och vi tog även en tur till Coop för att handla mat. Vi kom hem med en 5kg kalkon... Missuppfattade priset, trodde att det var 49kr / st men det var 49kr / kg... Det vart inte alls så billigt som vi trodde.:( Jaja thanksgiving kväll framöver då :)

Sedan grillade vi älgbog med kroketter och sås, MUMS! Och sen vin, öl, cider, absint och Jonas rakihallon blandning. Vi bastade och hade en väldigt lyckad kväll. Drog fram Twister runt 1 tiden och jag vann:D

Prov, IKEA och inga lektioner

Ja nu har jag varit här uppe i torp i några dagar och kl 1 idag så åker jag upp till Kim igen. Nu har Kim skrivit på kontraktet för lägenheten och fått nycklarna. Så ihelgen blir det att mäta fönster, väggar, luckor och komma fram till hur vi vill ha det. Kan nog bli en hel del diskussioner men det blir nog bara kul:D I tisdags gick jag på IKEA och köpte lite saker som jag visste att vi saknade. Det blev: Badrumsmatta, toaborste, dörrknoppar, dörrhandtag, 17 matlådor, magneter att fästa på väggen för att häga upp knivar på och 6 lattemuggar, det var nog allt. 295kr, man måste bara älska IKEA:)

Skippade som sagt skolan i tisdag och sjukanmälde mig.. Hade bara 2 lektioner eftersom att jag var klar med engelskan. Och kom fram till att det bara var tidsagen som jag kunde gå på IKEA innan balen. När jag sitter på tåget mot sundsvall får jag veta att vi varken har någon NK eller religion. :D Sjukanmälde mig helt i onödan ;) Igår hade vi historia och NK prov (fick VG på det). Och idag går engelskan också bort. Så jag har bara GIS prov och sen slutar jag :) Så sammanfattning av denna skolvecka är: 3 lektioner och 2 prov. Stressar inte ihjäl sig här iaf :) Dock känns det ju lite onödigt att åka upp och ner för bara 3 lektioner för det finns andra saker som jag vill göra, måla, tapetsera, inreda ja ALLT.

Nu ska jag börja med min uppsatts om 70talet. Funderar på att intervjua experter i änmet ;) Kanske blir det Ullabritt som får hjälpa mig med skolarbete denna gång. :)

2 år tillsammans idag <3

Idag har jag och Kim varit ihop i två år. Men tyvär så kan vi inte hitta på så mycket kul för idag åker vi upp till Torpshammar igen, så denna lyckans dag spenderas på tåg. Och imorgon ska Kim iväg tidigt upp till Skellefteå. Men vi får hitta på något kul i helgen istället :D

 

Bilden är från Kims student, då hade vi varit ihop i ca 1,5 månad.

 

ÄLSKAR DIG KIM! <3


Brand i Vara

Skulle hämta syrran i Håkantorp och vad får man se? En gigantisk rökpelare som reser sig upp ur centrala Vara. Rökpelaren syntes ända till Herrljunga... och det är ca 2,5 mil till Herrljunga från Vara. Och lågorna såg jag över trädtopparna nårga km utanför "stan". Hela himlen var svart. På vägen till syrrans kompis mötte jag tre brandbilar och sen mötte jag även 1 polisbil. Fullt ös i Vara med andra ord. Det var väldigt mycket frigolit som brann.

Linda hade sin systemkamera på sig så hon agerade papparatzi i baksätet :D

Kvällen avslutades med en Vara special familjepizza. Mätt blev jag kan jag säga :P


RSS 2.0