En sån där tråkig dag

Ja idag har jag haft en sån där tråkig och vuxen dag, bokat tvättid, möte med banken, länat in papper på af, handlat på solbacken och jag har ont i halsen och är hes.. Det är Kims fel, han är för mysig att pussa på när man inte har träffats på några dagar :P Köpte en massa saker till katten i dag, sand, mat, klösträd, leksaker och sånt :) På måndag ska Kim åka och hämta honom! Om exakt 7 dagar har vi en egen liten kisse!

I helgen firade vi midsommar i stugan, Kim var och jobbade. Vi åt klassisk midsommarmat, ägghalvor, köttbullar, prinskorv, färskpotatis, gubbröra och lite annat gott och självklart jordgubbar med glass till :D Annars tog vi det mest lugnt, fiskade, sola, läsa, sjuta med luftgevär och blåsrör och lite sånt där. Himla skönt att få träffa familjen igen :)

Imorgon drar jobbet igång på allvar, det blir inte mycket ledigt för mig i sommar. Men jag blir nog brun ändå :P Tror att detta kan bli en mycket kul sommar i Byske. Gillar alla mina arbetskamrater och det ska bli en del specialdagar där ute med en massa skoj :) Men jag känner mig lite stressad inför allt som jag vill hinna med före skolan, framförallt läsa ut matteboken (har inte läst ut första kapittlet än..) och måla klart hallen innan vi eventuellt flyttar. Ja vi får väl se hur det blir.

Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill göra i helgen. Ska jag gå på Stadsfesten eller inte? Ska jag gå funderar jag på att göra det nykter... men då förlorar jag som en del av grejen.. Lägga ner pengar på nåt som kanske inte alls blir kul känns sådär... Men det är enda dagen på hela sommaren som jag eventuellt skulle kunna ta en öl på, men jag vill som ändå inte. Och jag har inget spikat gäng att gå med, Kim ska jobba-över hela helgen. Jag är inte så jätte pepp.

Cheesecake


Nu ska jag vara jobbig :P

 

 

I lördags bakade jag en cheesecake med pepparkaksbotten och bärspegel på. Den var grymt god! Och så enkelt att baka och lätt att variera. Jag hittade hur många recept som helst på www.cheesecakes.se Är sugen på att göra en med kiwi på.


Ny bh

Igår fick jag nog, så idag gick jag till Beltins och testade bhar. Och jo det var som jag fruktade. Jag har nu storlek 70G! 70G!!! G! OMG! inte konstigt att jag har haft ont i ryggen med mina bhar i storlek D-E 75-80.  Jag får ta och köpa några fler under sommaren då jag jobbar och drar in lite cash innan jag ska börja plugga. Den jag köpte idag kostade 600kr. Men det finns ju som inga alternativ, det fanns bara en bh i hela butiken som var skön och var fin nog.

Kim jobbade sin första dag idag ute på Rönnskär. Imorgon ska jag på utbildning på Byskehavsbad, det ska bli kul. Träffa nya människor och bli bjuden på både lunch och fika på Resturang Lanternan.

Aj min nacke!

Ah nacken har fått stryk big time.. :( Har gått runt i lägenheten utan bh lite nu och då under veckan och igår invigde jag Hell bunny klänningen och då hade jag inte heller bh på mig, för jag tycker att halterneck grejen förstörs med bh band. Men nu, åhh vad jag ångrar det! Smärtan ger sig aldrig och massage är nästan för smärtsamt för att det ens ska vara värt det. Vill bara tänka och fokusera på annat för att hålla smärtan borta för om jag tänker på det så börjar jag nästan gråta. Imorgon ska jag in till stan och leta en ny bh som ger stöd och är nog stor. Misstänker att jag har gått upp till F nu... Hoppas verkligen inte att det blir G..

Googlade ordet "nacke" för jag tänkte visa var jag hade ont och hittade den perfakta bilden.



I allt det där har jag ont bara för att jag har gått runt utan bh... Det strålar ut lite i armar och ner i ryggen också. Och bilden kom ifrån en artickel om kroniska nacksmärtor och hur träning påverkar det. Och det är ju ett tag sen jag gick på ett Boxpass och jag tror att det också kan ha med saken att göra också.

Jag är bara 20år vart ska det här ta vägen? Man är ju inte färdig vuxen förrens man är runt 25 och sen ska man ju få barn också. Hur stora kommer mina tuttar bli?

Snart är vi tre... :P

Nu är det oficiellt, vi har tingat en kattunge. Om några veckor har vi äntligen en liten katt! Åh jag har velat ha en katt ända sen jag flyttade hemifrån :)



Det blir den söta herren till höger :) Dom är 7 veckor nu så det är lite kvar sen kommer lillkillen. Nu måste vi bara fixa lite saker så att det finns innan han kommer. Så lycklig!

Äntligen!

Äntligen har jag en :D Har suktat efter den i över ett år :D



Lite sparade födelsedagspengar och utförsäljning på en svensk hemsida, fri frakt, ca 3 dagars leveranstid så var den min! Det vart bara 430kr ändå, den första jag kollade på var i butik och då kostade den 700kr.

jag köpte den här:
www.missretro.se


Sminkning

 

Testade att sminka leopard mönster i blått igår. Blev ganska nöjd för att vara första gången jag överhuvudtaget målat leopardmönster. Hande nog blivit bättre om jag inte redan var lätt sminkad före (maskara och kajal). haha jag är faktiskt lite fräknig :)


Kryddhyllan!

Nu är kryddhyllan målad och klar titta så fint det blev!

 

Så mycket frächare det blev, förut var allt i trä. Jag målade allt själv men Valter tapetserade, jag bjöd på middag (Lasange) och efterrätt (Cheesecake).


Studenten :)

Idag åkte jag in för att fira Elin som tog studenten idag! Hon blev jätte glad! Och just när hennes klass hade gått av scenen för att säga Hej då/ hålla tal/ sjunga så kom Big Steve fram och de började sjunga tillsammans och han öppnade en champanjeflaska och grattade alla studenter och allt filmades och kommer väl ut om någon dag på Youtube. Grymmt!

Åh jag ville verkligen springa med alla studenter och åka flak och vara så där lycklig igen! Fick verkligen hejda mig flera gånger idag. Jag älskar att gå på stan en sån här dag, alla är där och alla är så glada. Och dom hade så tur med vädret att det inte är klokt, det regnade ganska mycket runt 11-12 och sen när det började va dags duggade det bara och sen när de första kom ut på trappan sprack solen fram mellan molnen. Och sen så blev det bara finare. Väder gudarna är med oss! Hoppas att den är med Mli imorgon när hon ska fota ett bröllop.


Här är en länk till Big Steves youtube sida där han lägger upp videor. Han är från england och han åkte till Skellefteå för att visa världen vad som finns att göra här uppe. Han vet helt enkelt ingenting om Sverige och han är här för att testa typiska svenska saker, som surströmming och snus! Det är riktigt kul att se och som sagt snart kommer det väl ett klipp om studenten :D

http://www.youtube.com/bigstevefromengland


Hejsan!

Ja jag vet att det var ett tagsen jag skrev nu, jag har haft omväxlande fullt upp och jätte lugnt det senaste. Har klippt av mig håret så nu är det axellångt i stället för långt ner på ryggen :) Säkert 20 cm som åkte av, det är så skönt! Nu är det inte ivägen längre. För några veckor sedan var jag Emelie Harrs hårmodell till bruduppsättning inför hennes slutgiltiga prov. Det blev jätte fint! Men det kändes lite överkurs att passa Vanessa i brudfrisyr :P

Snart börjar jag jobba också, på nästa tisdag har vi en utbildningsdag hela dagen och på näst nästa måndag och tisdag är det också utbildning sen så börjar jag jobba dagen efter på Byskehavsbad. :)

Mamma, pappa, syrran och brorsan kommer snart upp också för att hälsa på och fira midsommar. Det ska bli kul att få träffa dom igen :)

Nu kommer jag att skicka ut lite fler inlägg med lite tema på, annars blir det så konstiga inlägg :D

RSS 2.0