Nya gardiner

Igår fick jag hjälp av Mli och Åsa att sy en gardin :) jag tyckte att min julgardin var lite ur säsong ;)

Här är före och efter bilder. Blev inte så bra bilder pga motljuset men jag älskar mönstret!

Idag har jag, Kim och Jonas varit och köpt två nya soffor. Hittade just sånna som vi hade tänkt köpa på blocket för 900 kr för båda! Så nu är det ganska trångt i vårat vardagsrum


Magkatarr :(

Ja jag har åkt på magkatarr. Jag har haft det en gång tidigare och det var under en tog stressig period i gymnasiet just innan jullov bestämde sig alla lärarna för att ha prov samtidigt och jag kände mig väldigt pressad. Och nu är jag i samma situation igen. Men det är ju inte så konstigt för den senaste tiden har det varit dugga i Fysik B och Matte D, omtenta i Fysik A, tenta i Matte D och nästa lördag är det högskoleprovet. Hade glömt av högskoleprovet helt tills i dag då Kim påminnde mig... Jag som redan hade ont i magen :(
 
Man kommer aldrig ifrån det, det ligger och gnager längst bak i huvudet vad man än gör. "Annica du borde plugga nu, det är tenta nästa vecka..." Det har varit något nästan varje vecka känns det som. 
 
Så det gick så där på tentan i Matte D idag. En uppgift fick jag helt blackout på och två andra kunde jag helt enkelt inte, -9 poäng bara där... Men jag får hoppas att jag klarade dom andra uppgifterna. Magen var inte rolig, ville bara rulla ihop mig till en boll och sova. Inte skriva en tenta idag. 
 
Gick iaf till apoteket och köpte lugnande till magen. Förhoppningsvis blir det bättre. Snart är det över. Fan jag behöver verkligen ett lov, vi har ju påsklov snart men ett långt lov och att allt ska vara över! 

Mums!

Idag åt jag nog världens enklaste och godaste middag. Det var en rulle med phiadelphia, sallad, gurka och en burk makrill i tomatsås :D Super enkelt och hur gott och saftigt som helst. Och det kändes ändå rätt nyttigt. Den blir säkert perfekt till sommarens pickninkar :D Jag hittade receptet i ICAs app. Jag la i lite extra paprika, tomat och babyspenat. :)
 
 
Och just nu känner jag mig som värsta galna katt-tanten. Alla katter ligger runt om mig i sägen och kurrar/tvättar sig. Närmast ligger Babyface som vi kallar henne. Igår var vi på Akvarie Center och frågade lite om det kunde vara något fel på Babyface för att hon är så liten. Och då berättade vi hur stor Tor var, och han i kassan blev typ paff. Allt han sa var "Oj, han blir nog en riktig bjässe"... Tor kanske är onormalt stor... Han väger väl runt 5kg och han blir 1 år i maj. Han har fortfarande stora tassar och öron. Tänk om han växer i dom, han kommer ju bli en minitiger :D 
 
Igår köpte jag nya byxor! 1500kr fattigare blev jag också. Jag handlade på JC för jag blev så less när jag testade Cubus byxor, jag vill ha high waist men jag tog med mig några av varje. Men jag tyckte inte att dom ens påminnde om high waist alls. Så la jag ett par high waist och ett par low waist brevid varandra. Och det var ingen skillnad! Gylfen och allt var näst intill lika långa, skillde ca en halv cm mellan dom. Och high ska ju sitta strax under navel och low ska ju sitta typ just ovanför trosorna... Den skillnaden är då längre än en halv cm på mig, vet inte hur ni andra har det men jag misstänker att det är fler än jag som har så... 
 
Så jag vart less och igår blev det JC. Det blev ett par crocker och ett par Lee. Dom lär ju inte nötas sönder så fort eller tappa formen heller. Mina senaste Cubus-jeans tappade formen direkt, ända gången dom sitter bra är när dom just är nytvättade.. Nä jeans kan vara värt att betala en slant för..

Lättnadens suck :)

Klarade omtentan i fysik!!! :D Fick 14 poäng och gränsen för G var 14 :) pew! Nu slipper jag den stressen :) Bara att ladda om inför tentan i Matte D om mindre än två veckor. Nyss gjorde jag dugga i Fysik B. Det gick så där, jag var så sjukt trött. Men man kunde få max 3 poäng till tentan.

Snart är jag klar.. Snart :)


Cupcakes

Idag gjorde jag cupcakes för första gången :) jag gillar egentligen inte cupcakes men dom här blev rätt goda. Jag gjorde vanlig botten med chokladsmörkärms topping på :) jag ska försöka hitta ett sätt att få dom mer balanserade för dom blev sjukt söta.

Anledningen till att jag ville göra cupcakes var att jag var så sjukt sugen på att spritsa men kände inte för att göra en tårta :) några blev bättre än dom andra iaf :D


Cupcakes

Idag gjorde jag cupcakes för första gången. Egentligen gillar jag inte cupcakes. Men dom här blev ändå rätt goda. Jag måste bara komma på ett sätt att balansera sötman lite :) jag gjorde vanliga cupcakes med ckokladsmörkräm topping.

Anledningen till att det blev cupcakes var för att jag var sjukt sugen på att spritsa men jag kände inte för att göra en tårta :D Några blev bra, andra blev mindre lyckade :D


The Imposible

Igår innan migränen blev som värst såg jag The Imposible. Så sjukt bra film. Jag grinade mig igenom hela filmen och jag brukar inte ha lätt för att gråta till film.

Filmen baseras på en familjs sanna historia från deras semester i Thailand när tsunamin kom och om deras kamp för att överleva och att hitta varandra igen. Se den! Den var så sjukt bra!


Igår var en skit dag

Igår var en dålig dag, eller dålig kväll mer. Nu har det nästan blivit så att några timmar innan mensen kommer så får jag världen hemskaste migrän! Och igår var det värre än det brukar vara. Jag kräktes till och med! Det har aldrig hänt förr. Låg typ död i sägen och kunde inte somna för att det gör för ont och kunde inte göra någonting annat för då gjorde det ännu ondare. Får nästan boka av alla aktiviteter i förväg inför den där dagen varje månad. :(


Skit

Igen verkar vilja köpa bilen. För mycket rost och för bara en liten stund sen upptäckte nästa köpare att växellådan är paj eller börjar bli paj. Den drog dåligt på ettan. Jag som inte ens har märkt något... Suck. Känns nästan som att det får bli skroten med den :( åh nu är jag less, jag ska inte köpa bil på minst 7 år!
Då ska jag köpa en ny hybrid bil!

Och det vore skönt att slippa alla telefonsamtal och hälften är oseriösa och jag förstår knappt vad som säger. Nä nu är jag less. Det vore skönt att slippa allt det här och ha ett riktigt lov.


Sportlov!

Så himla skönt med sportlov! Jag tror att det gick bra på omtentan men det är ju så svårt att veta. Så jag får väl se hur det går.

Idag har jag börjat måla om i hallen. Jag har målat väggen med alla garderobs dörrar och det vill jag få klart innan ikväll för annars blir vi nog tvungna att sova på soffa för det är typ hur mycket grejer som helst där inne!

Och igår la jag ut bilen på blocket och det är ändå förvånande hur många dom har ringt, minst 5 har ringt och ett par stycken har mejlat. Imorgon ska en från Pite köpa den :) 2000kr med tanke på att dom fel som finns är dyra att fixa så tror jag inte att jag får mer för den. Och han är lätt den trevligaste som ringt. Då känns det bättre att sälja den.

Nä nu ska jag göra middag och sen fortsätta måla och sen ska jag kolla in nya Sims 3 expansionen, universitet! Som jag har längtat! Och nu kan dom bli fulla! :D


Imorgon gäller det

Imorgon är det omtenta i fysiken. Åh vad jag är nervös, less och trött på allt ihop. Men det är nu det gäller, nästan som sista chansen om jag vill komma in i Umeå efter sommaren... Men nu förstår jag lite mer iaf, när jag tittar i formelsamligen så förstår jag vad det är och när jag ska ha dom osv. Men när jag tittar på uppgifterna fattar jag noll, inget hänger ihop... Men det var lika dant förra gången men då fattade jag inget av formelsamligen heller. Förhoppningsvis räcker det till ett G iaf. Vore så jäkla skönt! Jag har inte alls lust att läsa om kursen på KOMVUX nästa år!

För att göra det ännu lite roligare så känns det som att jag börjar få feber... Ahh! Är så nervös över att missa bussen imorgon eller att något krånglar.

Katterna kommer nästan helt överens nu :) fast dom sover mest ändå :)


RSS 2.0