Det är mycket som händer i mitt liv just nu..

Ja jag har inte skrivit ett blogginlägg sen 1 maj.. Oj vad mycket som har hänt sen dess. Både roliga och mindre roliga saker. Största förändringen är att jag är singel nu. Ja singel. Det känns konstigt men bra. Alla anledningar känner jag inte för att skriva här.. Men huvudanledingen var att vi gled ifrån varandra och att jag tappade mina känslor. Och det är inte rättvist mot nån att fortsätta då.
 
Det är ju inte som att jag inte bryr mig längre, men jag vill inte vara ihop längre bara. Men mest konstigt är det att vara singel, tror inte att det har sjunkigt in än. Speciellt efter ett 5 år långt förhållande... Att säga att jag är singel och att Kim är mitt EX.. Helt sjukt, men så är det..  Och NEJ jag har ingen annan på G. Om det nu va nån som trodde det..
 
Men jag är så glad för att jag har lärt känna alla biomeddare det här året. Människor som förstår mig och mina val och mina ambitioner. Lärt mig att det är helt ok att vara ledsen, förvirrad och bara deppig ibland. Och att ibland suger livet helt enkelt men att det på något sätt alltid blir bättre. Men också att man inte är störd för att man blir galet fasinerad av någon mekaninsm i kroppen eller att man kan sitta och spåna om helt störda saker (typ skapa egna små kloner som ska ta över världen) på luncherna. Och att vi studerar väldigt seriösa saker men tar ändå livet med en klackspark och har kul. Kan verkligen slappna av och vara mig själv på ett helt nytt sätt med de här människorna. Nåt som jag aldrig tidigare varit med om. Har alltid trott att det är mig det är fel på och att jag är en blyg människa som inte kan ha kul eller slappna av. Det har tidigare alltid tagit sån tid för mig att bli bekväm bland nya människor. 
 
Blev så rörd när jag fick så många kramar och goda råd den helgen. Folk brydde sig på riktigt! Inte bara för att vara artig eller nyfiken utan verkligen brydde sig! Det betydde mycket. Men också det Pia sa, I dont whant to know your shit. Just call me when you whant to have fun! Some times you just need someone to take you out of that sad bubble, then I will be there! ;) 
 
Det gäller bara att se på det här positivt. Visst hade jag kanske kunnat göra det bättre, men jag hade också kunnat göra det på 100 andra mycket sämre sätt. Och vid tidpunkten för det så hade jag så SJUKT mycket att göra att jag var glad om jag kunde skita i lugn och ro. Case, rapportskrivningar, omtenta i en super viktig kurs (klarade jag inte den skulle jag inte få studiemedel på sommaren = inget labb = ingen inkomst på nästan 3 månader) en till tenta, bur möte. Är föresten delad ordförande i Biomedicinska utbildningsrådet med Axel! 
 
Klarade iaf den superviktiga omtentan! Jag och Lovisa klarade omtentan.. 2 av 16 personer.. 

Mycket som händer i mitt lliv

 

Mycket som händer i mitt lliv

 

RSS 2.0