Subwaykakor!

Idag bakade jag subwaykakor med toblerone, vit choklad och mjölkchoklad i. Jätte gott! Har ätit 3 st nu så jag mår jätte illa förtillfället. Men det går nog över om en stund:)

Det är 300g choklad i dessa kalloribomber, inte lite choklad.

Idag tog vi en sväng på stan också för Jonas behövde en HDMIkabel till sin dator. Då passade jag på att kolla lite inne på biboköp och där hittade jag äntligen en kavel. Så jag kom hem med en sån idag. Nu fattas bara en elvisp till mitt kök och sen så har jag det mest nödvändiga. Skulle vilja ha lite mer roliga bakgrejer, speciellt när jag har varit hemma hos Linda som har ta mig fan allt till bakning. Typ 100 olika muffinsformar, 50 olika strössel och ja typ allt. Själv har jag bara det viktigaste, typ bakplåtspapper och smör. Men det är väl lika bra det för annars skulle jag bara bli ännu tjockare. Får lägga pengarna på tapeter och målarfärg. Då blir det fint här hemma och jag fåt lite motion iaf :P

 

Hade tänkt ta och måla en tavla att ha på långväggen i vardagsrummet och kanske en till köket. Så underveckan har jag blivit så otroligt inspirerad när jag läser denna tjejs blogg: http://bokkei.blogg.se/ Hon är så bra på att måla att det börjar klia i mina fingrar av avundsjuka. Så nu har jag börjat måla på en bild och det var verkligen längesedan jag målade sist. Iaf det är denna bild som jag ska måla av :

 

Tyckte att den var lagomt svår, blir det lite fel i mått så spelar det ingen större roll, det är det som är så svårt med att måla ansikten. Blir det lite för lång näsa eller täta ögon så ser det helt fel ut. Men med denna ligger det i att få till färgerna rätt och det är inte alls lika svårt tycker jag. Borde verkligen måla oftare för när man har kommit in i det så försvinner tiden i väg och jag känner verkligen hur lätt det flyter på och att detta är något som hjärnan kan automatiskt. Vilken färg som ska vart och vilken färg som ska på först för att få fram rätt nyans, vart skuggan ska läggas för att få rätt djup osv.

 

Så här funkar min hjärna typ, fast den västra är ganska dålig, logik, matte, ordning och reda existerar inte. Gillar bilden också kanske blir den på väggen, vem vet, Men först måste jag investera i duk och målarfärg. Ska nog testa akryl. Torkar snabbare och lättare att måla med har jag hört.

 

Har svart hår nu föresten:D Måste dock måla det en gång till för att få en jämn färg. Passar mycket bättre i mörkt hår märker jag.


Ginger tobe?

Hmm förvarje gång jag ser mig själv i spegeln så tycker jag att mitt hår bara blir rödare och rödare...

 

 

Visst går det lite i rött ändå? Om man bortser från 2010 blonderingen som fortfarande finns kvar i topparna.. Det är ju typ rött. Jag gillar det faktiskt, ser lite anorlunda än vad jag är van vid och kul att håret kan byta färg av sig självt sådär bara:D

Men idag ska det bort.. jag ska färga håret, vilken färg har jag ännu inte bestämt men 2010 blondering ska bort iaf. Den är inte nå vacker kan jag ju säga iaf. Ni får resultatet senare.

 

Och igår var jag Kim Matte Skog och Jonas på matfesten. Så jäkla härlig "festival". Bara matstånd på ett helt område och ett öltält i mitten med underhållning. I går var Babben Larsson där. Och jag åt en underbar renrulle:D

 

Sen gick vi (jag Skog och Elin) på bio, vi såg Apornas planet (r)evolution. Den var riktigt bra tycker jag, men den spårade ut litegrann :P


Tillbakablick

Läste lite i min blogg från förra året och tidigare i år. Och det var faktiskt riktigt kul. Och jag har faktiskt lyckats med en del saker, jag och Kim har flyttat ihop, har ett sommarjobb, tog studenten med hyfsande betyg och en massa annat. :) Men jag är jätte dålig på att lägga ut bilder som jag har lovat att lägga ut, tex bilder från USA, studenten och på lägenheten mm.

Nu önskar jag att jag nästan hade fortsatt att skriva dagbok, hade varit jätte kul att läsa om vilken kille som jag var kär i när jag gick i 2an och att jag hade snott kakor eller något annat hyss. Men kanske mindre kul att läsa om mindre roliga saker...

Nu har jag bara 3 dagar kvar på jobbet. Imorgon jobbar jag 12-21, torsdag 07-17, fredag 07-17 och sen FRIHET! Inget mer bajstorkande! :D Och nu är det en massa kul inplanerat, direkt efter jobbet på fredag åker vi till Ånäset och sover över hemma hos Jonas. Lördag morgon åker vi till Umeå och går på Nolia mässan och sen åker vi till stugan och har det bra. Nästa helg vankas det festligheter. Blir kanske en tredagars för mig. Födelsedagsfest på fredag, födelsefest på lördag och sen vår inflyttningsfest på söndag.. Jag kommer att vara körd på måndagen. :)

Hämtade även ut 3,3 kg pocketböcker idag :) Hela 11 böcker av True Blood serien på englska. Nu när jag förmodligen blir arbetslös så vill jag ju ha något att göra :)

Bal och studentbilder :D

Yääy nu blev det av att vi fotade bal och student bilder :) Äntligen! Är sjukt nöjd, det blev så himla många fina bilder.  Mli är så sjukt duktig på att fotografera. Ja ni får se för er själva.

Ja kan ju inte säga att balbilderna blev så speciellt traditionella. Men det är inte jag heller :P

SKITNÖJD!!!

Och nu har jag bara 6 dagar kvar på jobbet, bara 6! Tänk att tiden har gått så fort. Sommaren är snart över men jaja har tjänat pengar så att jag överlever ett tag nu.

RSS 2.0