Skum dröm inatt

Inatt hade jag en jätte skum dröm allt hamnade i en sån konstig ordning så jag är inte helt säker om jag skrivier rätt :P

Jag, Mli, Kim och Krister var ute i en skog, vi var inte så jätte nyktra. På någotsätt börjar jag skära skivor av en leverpastej, skivorna blev jätte krokiga och jätte tjocka och alla de andra började mobba mig för att jag inte kunde skära leverpastej. Sen hittar vi en leksaks-kassapparat och funkade och vi började greja med den och Mli tyckte att den skulle bli prefekt till Vansessa. Sen kom Kim fram med en kontroll till en radiostyrd sak, han lekte med den som en galning men den andra delen syntes inte till den var kvar nån stans där inne i skogen. Men lika kul var de ändå.

Och sen *plopp* så var vi i mitt och Kim  sovrum och skulle ha lite roligt allihopa... Allt var jätte flummigt och det vart mer brottning än något annat... Och så *vipps*...

Så var vi tillbaka i skogen men nu var Ullabritt med oss. Hon hade hittat en matlåda i skogen med en massa underlig mat i. Mli och Ullabritt tjivades lite om vem som skulle ha den. De kom fram till att nästa matlåda som de hittar skulle Mli få, tydligen skulle de hitta den på nästa släktkalas..

Ehhh... Ja ni kan tänka er hur förvirrad jag var när jag vaknade :P

Hej hopp

Ja ni såg kanske mitt tidigare inlägg om snoppkycklingen så jag behöver inte tala om dagens middag :P

Min fina dator gick sönder i fredags.. Gahh hade haft den i ca en vecka och sen krach! Hårdisken dampade ur när jag spelade Sims med Linda. Vi trodde att vi skulle skita knäck! Dator började plötsligt att knäppa skrapa innuti som om något hoppade lös och for runt där inne. Hela datorn frös och jag kunde inte göra något. Det läs som att den skulle sprängas! Stängde av den och när jag slog på den sa den att det inte fanns något Windows eller att hårddisken inte gick att komma åt... Så igår satt jag i telefonkö och fick det fixat. Så om ca en vecka kommer en ny hårddisk och en ny windows som jag ska installera och sen ska allt funka.
Linda är så snäll som har låtit mig låna hennes gamla tills min är fixad, men hon var lite rädd eftersom att vi har haft som otur med allt som har med elektronik att göra :(
Och imorgon ska vi gå på jobbmässa i stan, hoppas att de blir något :) Är så less på att inte göra något!
Börjar bli förkyld också, det suger så jag har ställt in både Zumba och Box. Vill inte få det som Krister med +40 i feber, hosta och allt de andra. Det är ganska många som har fått det så jag tar det lugnt för jag har ingen lust att bli så sjuk.

Hackad snoppkyckling nr2

Haha hittade ännu en snoppkyckling :D En kickliongfilé med suspekt utväxt på. Mitt näst första blogginlägg handlade just om en sån här snoppkyckling. Och nu har jag hittat en till :) Ska börja samla på detta. Här kommer bild bevis!

Augusti 2010

Här har vi en bild på gårdagens middag, något suspekt form på kycklingfilen som vi sedan hackade upp i småbitar och stekte moahaha:D

Februari 2012

Den kanske inte är lika vacker som orginalet men ingen är lika dan eller hur ;) Denna smakade precis lika bra men till denna serverades det pommes och ugnsbakade grönsaker, sallad och beasås. Till efterrätt blev det en Chokladkexchoklad. Det var årets fettisdags middag! Inte alla som får äta en sån här speciell middag på självaste fettisdagen!

Nolia imorgon

Om någon timma bär det av till Ånäset och sen imorgon bitti mot Umeå :) Har skrivit upp vilka utbildningar jag är inresserad av, det är dessa (Högst upp är det jag helst vill gå):

Kandidatprogrammet Biologi och Geovetenskap
Biomedicinprogrammet
Biomedicinskanalytikerprogrammet
Cevilingenjör- Bioteknik
Miljö och hälsoskyddsprogrammet
Arkeologiprogrammet
Högskoleingenjör- Berganläggningsteknik


Ska se om det finns fler liknande program, helst ett med mer geologi. Vill helst gå Biologi o Geologi men då är det två inriktningar, en till biologi och en geologi... vad svårt båda är så intressanta. Och det var jätte hög antagningspoäng till den ca 19 och jag har ca 14-15.. Kanske skulle ha sattsat mer på skolan, så dumt att jag inte visste vad jag ville bli då och var skolless.

Idag har jag sett på film (Harry Potter nr2). Och sen åkte vi (jag, Kim, Jonas och Cippe) och badade och ätit mat oh snart om ca en timma blir det "road trip" :P

Alla hjärtansdag och mörbultad kropp

Aj min kropp... detta kommer att kännas imorgon. För snart 2 timmar sedan var jag på BOX och idag hade vi en ny ledare han heter Patrik och jag fick köra med honom (satan vad han svettas, blev nästan mer blöt av honom än av mig själv.. det är lät dumt men sant..). Råkade få en mits i pannan också, det gäller att vara snabb. Ja jisses vilket hårt pass... Händerna skakar fortfarande lite och när vi var på ICA efteråt så kunde jag knappt lyfta ett juicepket. Det är ett tecken på att man har kört hårt. Men det är bra. Burn lovehandels BURN!!!

Nu återhämtar jag mig med Top Model Sverige och Prodject Rumway och fruktsallad. Ska ta mig en keso-knäckemacka om en liten stund sen blir det sängen eller Sims.. :P 

Att det är alla hjärtansdag har jag inte märkt så mycket av annat än folks uppdaterningar på Facebook. Imorgon blir det bad om jag kan röra på kroppen och sen på kvällen åker jag Kim och Jonas till Ånäset för att sova över där och sen på torsdag ska vi gå på Noliamässan i Umeå, det är en mässa för jobb och utbildning och jag tänkte kolla in alla alternativ och om det finns någon framtid för mig :P

Im in heaven :D

Gissa vad?! Jag har en egen dator igen!!! Den kom igår!! :D:D Så just nu sitter jag och istallerar the Sims 3 och alla expantions. Äntligen :D Har varit utan en dator i 6 månader snart. Jobbigast har varit att vi har blivit tvugna att låna nån annans spelare eller dator för att kunna se film över huvudtaget men nu kan vi! Och nu har jag en dator till universitetet :)

Här har vi skönheten :)


20 år!

Yes! Nu blev jag äntligen 20år ! Så nu får jag följa med in på systemet med de andra och slippa känna mig som en liten barnunge när de andra går in och jag får gå in i en närliggande butik och små tjura. :P Synd att systemet är stängt på söndagar, men i morgon då ska jag in :D

Egentligen var det tänk att vi skulle ut på krogen och fira både mig och Kim och ha jätte kul, men ingen hade råd... Så det blev en lugn kväll med Linda istället. Vi målade, såg på film och serie och åt god mat (lax<3). Sen åkte jag hem och myste med Kim. Får se vad denna dag har att erbjuda.

Synd att det ska vara så jävla kallt annars hade jag mer än gärna åkt pulka eller nåt sånt. Tror att det var -33 igår, UCH! Det är kallt då bilarna värgar stara, telenätet frusit, när det inte går att betala med kort på OK för något har frusit sönder, och ögonfransarna fryser ihop när man går ut och går. Då är det kallt!

Nu har jag iaf sparat ihop hälften till datorn som jag vill ha, 2500kr kvar! Det är också en av anledningarna att det inte blev någon krog. Känns inte så värt att bränna bort de pengar jag sparat på alkohol när det är en dator jag behöver. Supa kan jag göra nån annan dag.


Sen jag skrev sist har jag lekt på leos, badat på edda, tränat, bakat, varit hos Harr och lånat ut mitt hår till bal/brud uppsättning. Säkert en heldel mer :)

RSS 2.0