oj lääängesen jag skrev....

Ja oj det var säkert 2 veckor sedan jag skrev senast här... Förlåt :( Ska bli bättre på detta.

Jag kämpar så gott det går med träning mm. Men jag känner inga resultat. Och det suger!! Får väl ändra mer i kosten och skaffa lite mer rutiner.. HAr iaf börjat med att bara äta snask och annat onyttigt en gång i veckan. Och det ska jag hålla!

För övrigt har jag blivit inskriven i UGan. Så om 1,5 månader kommer det in lite pengar iaf. Och nu kan jag dessutom söka praktik. Måste bara få reda på mer hur jag ska göra osv.

Nu är jag och Mli klara med vårt hemliga present (jättetidig julklapp) till Linda. Vi målade två tavlor till henne. Hon ÄLSKADE dem!! JA allt vårt slit lönade sig. Vi vart typ rädda för att hon inte skulle gilla den, och ja vad gör man då... Ska lägga upp den bild på den imorgon.

Imorgon ska jag även följa med Mli och Linda in till stan, vi ska springa i affären och gå på bibblan :D Sen tänkte jag sy gardiner hemma hos Ullabritt och Valter. Och beställa biljetter till resan hem över jul.


Lite roliga saker

Har hänt en hel del bra grejer det senaste. I måndags testade jag på BOX. Riktigt kul och det gav en riktig träningsverk kan jag säga.

I tisdags hann jag precis komma på att jag hade ett möte med min arbetschoach 20 min innan bussen skulle gå... Mötet gick bra, nu är jag inskriven i UGan så nu kan jag äntligen söka praktik/utbildning genom dem. De lät positiva till min idé om att starta eget så nu ska jag söka en praktikplats på socialkontoret där jag kan lära mig om egenföretagande. Sen umgicks jag med Mli, Linda och Vanessa. Vi såg filmen Red rihding hodd..? Stavas det så? jaja..

Onsdag var en lugn dag fram till kvällen då jag åkte på Spinning+Core och efter det badade jag med Kim och Jonas. Det känns i kroppen idag kan jag säga!

Idag var jag på la Vouge och blev pillad i håret (mer dragen faktiskt ;P) Emelie testade olika bal/brudfrisyrer på mig. Och ikväll var och och Elin på Intro i gym. Gissa vem instruktören var? En fd AWPEare!


"höstlovsvecka"

Nu har min syster varit här i en vecka och imorgon åker hon hem :( Det har varit riktigt kul att ha hon här. Vi har tagit med henne på Hockey, gått på stan, fotat ihop med Mli, filmkvällar och allmänt bara mysigt. Speciellt när man verkligen kommer in i en konversation och glömmer bort tiden och helt plötsligt är det JÄTTE sent :P Hoppas att hon kommer upp fler gånger, gärna snart :)

Har även köpt en vattenpipa, här är lite bilder från när vi invingde den :)

Jonas (grisen) jag ("pinuppa") och Kim (vildsvinet) innan vi gick på Skogs "Halloweenfest", en rätt lugn kväll. Linda var en ängel, dock saknas blidbevis :) Men hon var söt som ängel :)Linda har även ändrat en del på min bloggdesign, gillade den som var men lite ville jag göra om. Igår och idag har hon försökt lära mig så mycket hon kan om koderna och allt det där... Men jag fattar ändå noll :D Men vissa delar har jag gjort av designen :D

RSS 2.0