Den Nya Människan

 
Boken var riktigt bra. Den var kort men bra och behövde inte vara längre. Hon kunde ha utvecklat historian mycket mer. Jag gillar hur boken var skriven, den hade inte vanliga kapitel utan bestod utav tidningsutklipp, articklar, utdrag av utredningar och vanliga kapitel om en kvinnas liv genom det hela. 
 
Handling:
För varje år som går föds det färre och färre barn och år 2014 föds det inga barn överhuvudtaget. Inte ett ända barn. Alla kvinnorna på jorden har plötsligt blivit infertila. Men så efter något år börjar barnen födas igen. Men snart upptäcker man att barnen inte är som vanliga barn. Dom leker inte, visar inte kärlek eller saknad till sina föräldrar. Blir varken ledsna eller upprörda över saker. Så länge dom kroppsliga behoven är stillade så sitter dom bara och observerar. Känner dom sig hotade sänder dom ut ett varnande surr ljud. När barnen får "leka" tillsammans med den äldre generationens barn kan dom gadda ihop sig och gör allt för att döda det riktiga barnet när ingen ser på... 
 
Tillslut får mydigheterna fatta svåra beslut när de nya barnen blir fler och fler. Barn tas från sina föräldrar och sätts på stora enheter. Hela samhället får anpassa sig inför en ny verklighet, en ny framtid utan "riktiga" människor. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0