Snart omtenta :(

Om 6 dagar är det omtenta i fysik a! Och av någon anledning verkar jag inte kunna fokusera alls här hemma på att plugga. Men det känns som att jag ändå kan mer nu än innan. Hoppas att det räcker bara... Vore inte kul att få göra nästa omtenta som är i augusti :( jag har gjort alla g uppgifter på kapitel 2, 3, och 4, repiterat kapitel 5 och snart förstått kapitel 11. Kvar är hela kapitel 12 och 9, delar av 8. Och läsa/ räkna / repitera kapitel 6 och 7. Och sen repitera allt en gång till. Samt kolla igenom formelsamligen. 6 dagar...

Duggan i matte d gick ganska bra tror jag :) det kändes då bra när jag lyckades lösa sista uppgiften som gav 4 poäng :D


Två nya katter på besök

Idag har två katter flyttat hit temporärt på obestämd tid. Malin som jag jobbade tillsammans med i somras kan inte ta hand om sina katter på ett tag tills hon har hittat en egen lägenhet pga ett struligt slut med pojkvännen.

Men jag hade ändå funderat lite på att skaffa en till katt. Eftersom att Tor är så super social av sig och han verkar vara så sjukt uttråkad och ensam på dagarna. Och nu kan vi ju testa och se hur det går :)

Nu har dom varit här i lite mer än en timma och det fräses en hel del här hemma men inga slagsmål iaf. Men det tar väl några dar innan dom vänjer sig :)


Uppdatering

Nu har det gått en vecka sen jag senast skrev. Jag borde nog göra det oftare men sen i torsdags har jag inte haft lust till något. Allt har bara känts tungt, segt och tråkigt. Jag borde plugga som en idiot nu för på fredag är det dags för dugga i matte D och nästa lördag är det omtenta i fysik A...

Åh just nu vill jag bara ge upp. Men när det är klart så har jag bara två kurser kvar. Då har jag läst 8 av 10 kurser :) liiiite till sen kan jag läsa, umgås, sola och bada. Har istortsett bestämt mig för att inte jobba i sommar eller bara jobba på något lugnt ställe med mycket sol :)

Sport bh funkar fint, lätt värd pengarna!

Och föresten jag har fått en strip stång av Kim i en sen födelsedagspresent! Hur kul som helst och man vill verkligen göra mer. Men jag måste läsa på vilken sorts uppvärmning man ska göra för det har gjort så sjukt ont i armarna. Men det är bra träning :) och det märks så tydligt när man blir bättre, det gör det inte på tex zumba.


Taggad!

Ikväll ska jag testa Power Yoga för första gången :) ska bli så kul att få testa något nytt.
 
Igår köpte jag även en ny sportbh, 600kr bara.. aj! Men jag har som inget val, min casall topp för 450kr håller inte måttet. Det gör ont när vi gör höga knän på boxen för det guppar förmycket. Och den jag köpte nu ska vara den absolut bästa på marknaden. Följer en blogg där hon har rekomenderat den för att allt sitter verkligen på plats. Och hon har väl så sådär 80HH! 
 
Chock Absorber heter den iaf. Hoppas på att den ska komma ut i fler färger.
 
 
Det blir upp till bevis ikväll, eller kanske mer på torsdag då det är BOX. 
 

Blä.... Bajsdag!

Idag har nästan inget varit bra. Vaknade med huvudverk som blev värre och värre under dagen så runt två var migränen ett faktum. Åkte hem klockan tre och sen dess har jag istortsett varit död.

Klockan sju vaknade jag och var gruvligt hungrig, åt och sen började huvudverken lätta lite och efter en stund kunde jag se film utan problem. Men då kom mensverken i stället! Åh idag vill jag bara dö... Och Tor har varit en riktig pain in the butt! Han har väl bara tråkigt men ändå..

Fick iaf håret färgat igen och jag är supernöjd! Visst ser man en viss skillnad där det har varit rött men det går inte att få det bättre. Att det ska vara en toning.. Eh nä det var det inte!


Födelsedagar :)

Nu har både jag och Kim blivit ett år äldre. Inte för att det märks så mycket men ändå :) lite kul iaf.

Igår firade jag min dag på Lycka :) Jag färgade håret för att få det så likt min naturliga färg som möjligt för nu är jag så sjukt less på utväxter! Men det gick inte riktigt som vi hade tänkt. Avfärgningen blev jätte bra och den färgen passade jag super bra i. Typ ljus koppar :) men sen när nästa färg skulle i så hände ingenting. Det blev lite mildare i färgen men inte ens inärheten av den färg jag skulle ha. Så imorgon ska jag dit igen och göra om färgen :) Men det var inte billigt: 1840 kr! Dyr födelsedag ;)

I skolan går det bra. Tempot är hur skönt som helst! Nu har vi faktisk fritid! Dock måste jag lägga den på plugg inför omtentan i fysik a :( men jag fattar mer nu än innan för att vi har kommit längre i matten.
RSS 2.0