En liten sen önskelista

Hej mamma undrade lite vad jag önskar mig i julklapp. Det är så svårt att komma på konkreta saker när man blir förfågad men man önksar sig saker hela tiden. Men jag skulle vilja ha dessa hörlurar. Tor har tuggat på mina så jag hör lite dåligt på vänster öra, 
 
http://www.clasohlson.com/se/Stereoh%C3%B6rlurar/Pr383862000 En länk till dom. 
 
Och jag älsker att dom är cerise rosa och att det är en stor strass sten på utsidan :D
 
Sen är det lite små saker till köket, sånt som man inte använder varje dag. Tex en potatispress, våffeljärn, hushållsassistent. Men ett presentkort på bluebox.se vore jättekul. Har hittat en massa fina saker där, är helt kär i ett av deras handdukar.
Dom är ju hur fina som helt men jättedyra! Skulle vara kul att byta ut gamla IKEA-budget handdukar mot dessa. Dessa skulle jag inte stoppa in i garderoben direkt ;)
Och en badkarspropp, vi har ingen och har som inte stött på en på stan och det är inget jag brukar tänka på att leta efter heller när jag går på stan. 
Fanns i blå också :) 
Men inte presentkort i klädaffärer, med min big ass rumpa och tuttar hittar jag inget som passar. Inte när modet ska vara så rakt och oversize eller super tajt. Gör kläder för kvinnokroppen!
 
Sen är det mest bara tråkiga saker som jag önskar mig, typ pengar att ta bilen till verkstan med innan besiktningen, nytt bilbatteri och ja typ sånt som man vill slippa.
 
Men allra helst önskar jag mig lugn och ro och ett riktigt lov utan plugg, men det får väl bli till sommaren... Börjar vara helt slut i huvudet, men det kan ju ha att göra med att jag har varit sjuk nästan hela veckan och det är ju som att vara sjuk en hel månad på gymnasiet. Har missat alla genomgångar till kapitel 9 i fysiken. suck.. fattade verkligen noll idag på labben. Satt mest och testade mig fram till hur man skulle koppla elen så att vi fick fram rätt saker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0