Fullrulle på riktigt

Shit nu är det fullrulle på jävlart riktigt... Hela veckan har jag knappt hunnit andas.. jag kan börja från måndag förra veckan. 
 
 
Måndag: 
 
Föreläsning och praktisk övning i att skrivalabbrapporter. Schemalagda från 9-17 men jag Ann och Lovisa var så jäkla grymma att vi blev klara kl 13 :D Sen tog vi en välbehövlig paus på stan, sen hjälpte jag Lovisa med att sy på sin rock till sittningen till på fredagen. Sen kl 18.30 var det workshop med Medicinska fakulteten i att internationallisera och utveckla programmen. År 2020 vill Umeåuniversitet bli det mest internationella universitetet i Sverige.. vi hade mycket att gå igenom.
 
Tisdag:

En endå helt okej dag. Skola och föreläsningar som vanligt, dom var riktigt tråkiga. Det handlade om cellmembran och efter halva föreläsningen gick jag hem eftersom att allt har redan gåtts igenom om man har läst kemi B och biologi B, vilket alla har.. Sjukt onödigt. Målade min trollstav och mitt halsband till sittningen. Sista Polepasset för den här omgången, en massa tung och krånglig koregrafi. Blev mer slut än vanligt. :) 
 
Onsdag:

Tung dag. Vi hade föreläsningar i lipider med den mest dryga läraren jag någonsin mött. Avslutade varje slide med att säga "Anyway.." på ett riktigt snobbigt sätt.. Irriterade mig till vansinne. Efter lunchen joinade jag dom andra i Biomed båset på gymnasiemässan. Stod där och svarade på frågor och pratade med nyfikna gymnasieelever. Men åt mest godis i kopiösamängder. :P Efter det gick jag hem till Lovisa och fortsatte hjälpa henne att sy rocken och började sy på min egna kjol. Klockan åtta på kvällen fick vi nog och åt den största målet på Max. Sen sydde vi till kl 23 eftersom sista bussen gick då.
 
 Torsdag:

Föreläsning om kolhydrater med dryg läraren.. Lunchdemonstration för att regeringen vill sänka studiestödet med 300kr/månad för alla studenter.. Samt höja lånedelen med 1000kr och ta bort lånavskrivningen när man blir 68år.. Så pluggar man i 5 år = 50 000 kr MER i lån och lånet försvinner först när man dör... Hur f*n ska dom lyckas få fler bli lärare/sjuksköterskor på det här viset??
 
Mer föreläsningar. Sen sen skynda till stan och köpa House of Metalbiljetter, sen skynda tillbaka till sjukhuset till min första blodgivning. Kännde mig rätt konstig efteråt, lite anfådd och skum. Åt bullar och drack en massa choklad. Och jag fick 2 par nya sockar!!! Sen tillbaka till stan där Lovisa bor och fortsätta med syandet. Runt åtta gav vi upp igen och följde med några faddrar ut på en pubb. Det blev alkoholfritt för mig som ni kanske förstår. Efter ha ventilerat oss och skaffat ny energi gick vi på pressbyrån där vi köpte lite syfika. Fick 3 bullar extra av han i kassan eftersom att dom ändå snart skulle stänga!! Fattig student lycka!!! Fortsatte att sy till kl 2 på natten. Då var jag så trött att jag inte orkade cykla hem. Så sov på Lovisas soffa istället.
 
Fredag:

Sittningsdagen!!! Skynda hem och duscha, städa lite, göra lunch, packa ihop allt jag behövde ha med för utklädnanden. For hem till Axel och hade förfest/makeupfest. Sen en snabb fotning på oss i våra utklädnader. Bilderna blev superfina! Ska lägga upp dom snart. Sen sittning hela kvällen! Lambo, tal, spex, mat, öl, dans ja allt det där. Kom hem kl 06:10!!! 
 
 
En bild på oss som var utklädda till Harry Potter karraktärer. Jag var Bellatrix Lastrange. :)
 
 
Lördag:
 
Vaknade 12 av samtal från Lovisa, vi måste byta in biljetterna mot band osv. till House of Metal! Låg och degade i min säng och såg på serier, käkade pizza och chips. Runt 4 mötte jag Jonas med company. For till Lovisa och gjorde iordning mig. Försökte se någorlunda metal ut iaf ;) Vi gick till området där vi mötte upp med Axel och Pontus. Sen åt vi en supergod taccobuffe och billig öl. Sen drog det härliga igång. Såg en massa bra band som jag aldrig har hört talas om! Jag och Jonas kände några som spelade i början av kvällen, dom blev något förvånade av att se mig där! Fick låna Valles väst för han tyckte inte att jag såg nog metal ut ;) Kvällen var helt oförglömlig! Jag skrek. njöt, "dansade", hoppade och dregglade! Runt 1 blev jag plötsligt supertrött men då spelade det sista bandet så det var lugnt. Lite käk på Max innan jag for hem. Krachade ner i sängen runt 3 på natten. 
 
Söndag:
 
Vakna prick 12! Perfekt för då började tvättiden. Tvättade som en galning för att få så mycket som möjligt klart så att jag skulle hinna med att gå på semlefika på Villan. Mötte upp Lovisa och Axel där. Vi pratade om sittningen, HoM och nästa års nollor!! Tryckte tre underbara semlor! Hem tvätta, städa, plugga, söka utbildningar till sommaren och plugga till onsdagens dugga och nästa veckas omtenta i organisk kemi. F*ck! 
 
Måndag:

Labb i Enzymkinetik.. både jag, Ann och Lovisa var helt slut.. Vi gjorde en massa fel och hade svårt att förstå instruktionerna, så tillslut fick vi ta data ifrån en annan grupp för vi hade gjort helt cp-fel! Fick också förska lära oss den nya versionen av exel.. Inte rätt dag att göra det på kan jag ju lova! Efter 7 timmar labb kunde vi äntligen gå hem. Gjorde en snabb middag och sen låg jag och småslumrade till klockan sju när det var dags på polefiten.
 
Jag går om nivå 2 nu för jag var inte nog bekväm för att gå vidare till nivå 3. Men äntligen börjar jag få klämm på klättringen! Nu saknas bara handstående och alla andra trick så klart :D Mitt mål för en här omgången är att kunna göra scorpio och genini uppe på stången, en superman på stången och en inverted crusifix med fria händer! Kan dom ju nästan.. Då blir det bilder! 
 
 
Och nånstans här jag jag lyckats söka lite jobb, pluggat en kvart här och där.. veckan som kommer blir snäppet lugnare. Men bara lite :( När ska jag hinna plugga, söka jobb, söka lägenhtet? Och typ leva? Andas ska visst vara bra..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0